Vyro kalėdinė dovana nemaloniai nustebino žmoną: pamačius jo paties reakciją tapo viskas aišku

Tai turėjo būti mielas kalėdinis šeimos vakaras. Ką tik susituokusi pora šventė pirmąsias savo bendras Kalėdas, tačiau išvydus sutuoktinio dovaną jaunajai žmonai tapo aišku: jis turi kitą.

 Vyro dovana tapo nemalonia staigmena.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Vyro dovana tapo nemalonia staigmena.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2023, 10:51 AM

Savo istorija, kaip sužinojo apie vyro neištikimybę, pasidalino rašytoja iš Jungtinės Karalystės Lisa Hilton (48 m.) portale „The Daily Mail“.

„Kai sužinojau, kad mano pirmajai santuokai atėjo galas, buvo Kalėdų rytas. Deja, tai buvo ir pirmosios mūsų kaip vyro ir žmonos Kalėdos.

Mes pasikvietėme jo šeimą kartu su mumis praleisti dieną. Ruošiausi ištisas savaites – maistas, dekoracijos, tobulos dovanos. Nemanau, kad per Kalėdas reikia išleisti absurdiškas pinigų sumas, bet man labai svarbu parinkti apgalvotas ir asmeniškas dovanas.

Kai susėdome aplink eglutę su šampano taurėmis ir namie keptomis cinamoninėmis bandelėmis, aš džiaugiausi kiekvieno, kuris išvyniojo savo dovanas, reakcijomis. Kol negavau savosios.

Mano naujai iškeptas vyras padovanojo man violetinį zomšos sijoną ir „Manolo Blahnik“ aukštakulnius. Bet buvo kai kas keisto su tais labai elegantiškais aukštakulniais. Aš nešioju 39 dydį, o jie buvo 36-to.

Maniau, kad tai nevykusi klaida, kol nepamačiau jo veido. Jis atrodė apimtas siaubo. Nesakiau nieko, bet išsisukau nuo priešpietinio šeimos pasivaikščiojimo sakydama, kad man reikia pabaigti kepti bulves.

Kai tik visi išėjo, aš iškrėčiau savo vyro studiją, kur radau identišką batų porą, šįkart savo dydžio. Jis susipainiojęs įteikė man dovaną, kuri akivaizdžiai buvo skirta kitai moteriai.

Nebuvo reikalo kelti sceną. Aš tiesiog sukeičiau batus, ir kai jis grįžo kartu su mano uošviais, buvau apsiavusi savo naujus aukštakulnius, teisingo dydžio.“

Parengta pagal „The Daily Mail“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.