Garsiems vyrams – žmonų akibrokštai

Ateinu – išeinu. Išsiskiriu, bet dar dešimtmetį gyvenu su oficialiai jau buvusiu vyru. Arba vėl susituokiu su juo. Tokia greičiau valkatoms tinkanti gyvenimo logika, pasirodo, nesvetima ir garsenybių mylimosioms. Kodėl turtingi vyrai taikstosi su aikštingų moterų kaprizais? Gal tai iš tiesų – meilė?

Ph.Collinso santuoka su O.Cevey truko devynerius metus, bet dar 10 metų pora gyveno kartu ir po skyrybų.<br>„Scanpix” nuotr.
Ph.Collinso santuoka su O.Cevey truko devynerius metus, bet dar 10 metų pora gyveno kartu ir po skyrybų.<br>„Scanpix” nuotr.
Buvęs Vokietijos prezidentas Ch.Wulffas su Bettina du kartus tuokėsi ir skyrėsi.<br>„Scanpix” nuotr.
Buvęs Vokietijos prezidentas Ch.Wulffas su Bettina du kartus tuokėsi ir skyrėsi.<br>„Scanpix” nuotr.
 A.Wintour.<br>„Scanpix” nuotr.
 A.Wintour.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 9, 2020, 10:00 AM, atnaujinta Dec 23, 2020, 3:51 PM

Didžiosios Britanijos atlikėjo, buvusio muzikos grupės „Genesis“ vokalisto ir būgnininko Philo Collinso (69 m.) romantiška meilės istorija baigėsi kova dėl namų.

Trečioji jo santuoka su Šveicarijos papuošalų dizainere Orianne Cevey (46 m.) tęsėsi devynerius metus – iki 2008-ųjų.

Tuo metu dainininkas sumokėjo didžiausią britų pramogų verslo istorijoje skyrybų kompensaciją – 25 milijonus Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (dabartiniu kursu – 27,6 mln. eurų).

Po skyrybų garsusis atlikėjas ir O.Cevey dar dešimt metų buvo kartu. Bet poros laimė truko neilgai.

Rugpjūtį papuošalų dizainerė esą verslo reikalais išvyko į Las Vegasą (JAV) ir iš ten Ph.Collinsui pasiuntė spjūvį į veidą.

O.Cevey žinute pranešė, kad ištekėjo už muzikanto Thomo Bateso (31 m.).

Buvęs „Genesis“ vokalistas sulaukė dar vieno O.Cevey spjūvio. Kai jo nebuvo namuose, papuošalų dizainerė su savo naujuoju, jau trečiu, sutuoktiniu Th.Batesu įsikraustė į Ph.Collinso vilą Majamyje.

Apsukrioji O.Cevey suskubo pakeisti apsauginius namo kodus ir dar pasamdė ginkluotą apsaugą žemės sklypui saugoti.

Užimtas prabangus atlikėjo namas – tai papuošalų dizainerės spaudimas siekiant jai palankaus susitarimo.

Teigiama, kad Ph.Collinso dviejų sūnų – Nicholo (19 m.) ir Matthew (14 m.) motina reikalauja 20 milijonų JAV dolerių (beveik 17 mln. eurų).

Dėl išvarymo iš namų garsusis atlikėjas įteikė skundą. Iki šiol Ph.Collinsas nesulaukė jokio rezultato, nes byla dar nesibaigė. Buvusi mylimoji smagiai leidžia laiką jo prabangiame name gerokai jaunesnio Th.Bateso glėbyje.

Nejaugi į šeimą sugrįžo didžioji buvusio Vokietijos prezidento Christiano Wulffo (61 m.) meilė jo žmona Bettina (47 m.)? Tokiomis antraštėmis pastaruoju metu mirga šalies žiniasklaida.

Kalbant bent jau apie oficialius Vokietijos atstovus, jiems trūksta spindesio, prabangaus įvaizdžio. Tad nieko nuostabaus, kad Krikščionių demokratų sąjungos (KDS) politikas Ch.Wulffas ir jo žmona Bettina buvo daugiausia dėmesio sulaukdavusi iškilmingų renginių pora.

Pirmiausia tai buvo šviesiaplaukės sutuoktinės, nuo kurios veido niekada nedingdavo žavi šypsena, nuopelnas.

Vokietijos žiniasklaida nešykštėjo Wulffams pagyrų, vadino deramais tautos atstovais, šiuolaikine šeima.

Dėl Bettinos politikas po 18 santuokos metų – 2006-aisiais – paliko savo pirmąją žmoną Christiane (59 m.), su kuria susipažino studijuodamas teisę. Pora susilaukė dukters.

Po dvejų metų jie oficialiai išsiskyrė ir tais pačiais metais Ch.Wulffas vedė savo didžiąją meilę, viešųjų ryšių specialistę Bettiną, kuri iš ankstesnių santykių turi sūnų.

2010-aisiais Ch.Wulffas tapo Vokietijos prezidentu. Šalies žiniasklaida džiaugėsi, kad pirmąja ponia tapo žavinga, nepriklausoma ir madai neabejinga moteris.

Bet šiame poste Krikščionių demokratų sąjungos politikas išbuvo tik 598 dienas.

Prieš Ch.Wulffą prokuratūra pradėjo tyrimą paaiškėjus, kad vienas draugų suteikė jam paskolą su mažomis palūkanomis namui pirkti.

Be to, politikas nemokamai atostogaudavęs su bičiuliais verslininkais.

Žlugo ne tik Ch.Wulffo reputacija, bet ir antroji santuoka. Apie tai žurnalistai prabilo pamatę jo nuotrauką su žmona Bettina prie Belvju rūmų – Vokietijos prezidento rezidencijos Berlyne. Tuomet sutuoktinė stovėjo nutolusi per kelis metrus nuo savo vyro.

Žiniasklaida neapsiriko: 2013-ųjų sausį poros advokatas pranešė, kad jo biure sutuoktiniai pasirašė išsiskyrimo susitarimą.

Tokį žingsnį paprastai žengia poros, nusprendusios pagyventi atskirai, bet norinčios išsaugoti galimybę vėl būti kartu.

Ch.Wulffo partijos bičiulis tuomet prasitarė, kad santuoka žlugo dėl įtampos, kurią sukėlė skandalas, išvertęs politiką iš federalinio prezidento posto.

Tuomet pasklido ir nemalonios paskalos apie buvusią pirmąją Vokietijos ponią. Keletas leidinių išspausdino gandus apie Bettinos praeitį – esą ji, iki tapdama antrąja Ch.Wulffo žmona, dirbo prostitute.

Bet tokius gandelius išplatinusioms žiniasklaidos priemonėms teko B.Wulff atlyginti moralinę žalą.

Po išsiskyrimo Ch.Wulffas tyliai kentėjo. Bettina įsimylėjo Janą Henriką Behnkeną (48 m.), sportišką muzikos mokytoją iš Bavarijos.

Buvęs Vokietijos prezidentas pažinojo naująjį savo žmonos meilužį jau keletą metų. Iki išsiskyrimo jis taikstėsi su Bettinos neištikimybe. Šalies gyventojai kraipė galvą dėl tokio buvusio Vokietijos prezidento žmonos elgesio.

Kai 2015-ųjų pradžioje Ch.Wulffas įteikė skyrybų prašymą, įvyko meilės stebuklas.

Pora susitaikė ir tų pačių metų spalio 18-ąją susituokė bažnyčioje jų pamėgtoje Nordernėjaus saloje.

Jungtuvių ceremonijoje dalyvavo sūnūs – Bettinos ir poros bendras bei Ch.Wulffo duktė iš pirmosios santuokos, dar keletas artimų bičiulių.

Tuomet Bettina tvirtino norėjusi dar kartą prieš Dievą patvirtinti savo meilę.

Po trejų metų, 2018-ųjų spalį, poros advokatas pranešė, kad santuoka žlugo – antrą kartą. Nepaisant to, kad nuo jų santykių pradžios prieš dvylika metų savo gražiąją Bettiną sutuoktinis nešiojo ant rankų.

Šį vasarį B.Wulff išleido knygą „Kitaip nei manoma. Kaip mokausi suvokti, kas tikrai svarbu“. Čia daugelyje puslapių ji kalba apie meilę tuomečiam gyvenimo palydovui J.H.Behnkenui.

Bet įpusėjus spaliui muzikos mokytojas ir viešųjų ryšių specialistė netikėtai pranešė apie išsiskyrimą. Kaip jie teigia, po trejų darnių, abiem visomis prasmėmis brangių metų.

„Mūsų santykiai lieka draugiški“, – buvusi pora pasakė tik tiek.

Savo 47-ąjį gimtadienį buvusi pirmoji Vokietijos ponia, kaip ir dauguma žmonių, šventė su jai brangiais žmonėmis – buvusiu sutuoktiniu, buvusiu draugu ir abiem sūnumis.

Per gimtadienį ją pirmoje dienos pusėje daugelis pažįstamų matė su buvusiu meilužiu važiuojančius Burgvėdelio (Hanoverio regionas, Žemutinė Saksonija) miesto gatvėmis.

Prieš tai, kaip teigia pažįstami, buvę įsimylėjėliai susitiko name, į kurį įsikėlė praėjusių metų gegužę.

Vos du kilometrai nuo čia stovi ištaigingas politiko Ch.Wulffo namas. Iki jo buvęs mylimasis J.H.Behnkenas ir palydėjo Bettiną. Ten jie išsiskyrė.

Likusią dienos dalį ir vakarą B.Wulff praleido su savo šeima ir buvusiu sutuoktiniu Christianu. Iš jo namų išvyko tiktai kitą dieną.

Kaimynai pasakojo, kad žavingoji šviesiaplaukė vėl gyvena po vienu stogu su buvusiu prezidentu ir sūnumis.

Todėl nieko nuostabaus, kad Ch.Wulffas spindi džiaugsmu ir laime, atrodo puikiai ir yra ne toks įsitempęs kaip anksčiau.

Ar tikrai B.Wulff sugrįžo į namus ir šeimą? Ir jei taip, kaip ilgai tai truks?

Sugrįžo pas savo buvusią žmoną?

Pasaulis vos spėjo atsipeikėti nuo žinios apie amerikietiškojo žurnalo „Vogue“ vyriausiosios redaktorės Annos Wintour (71 m.) skyrybas su teisininku milijonieriumi Shelby Bryanu (74 m.) ir štai – pranešimas apie jos naująjį mylimąjį, Didžiosios Britanijos aktorių Billą Nighy (70 m.).

Tačiau, pasirodo, neliko skolingas ir Sh.Bryanas – tarp Niujorko aukštuomenės sklando gandai, kad Shelby grįžo pas savo buvusią žmoną. Žinoma, Sh.Bryano aplinka bando tai neigti: „Visiška nesąmonė. Jie – tik draugai, bendraujantys ir dėl savo vaikų.“

Teigiama, kad abu sutuoktiniai jau seniai turėjo naujus partnerius. Kad ir kaip būtų – skyrybos A.Wintour, matyt, taps nemaloniausiu šių ir taip dėl pandemijos sunkių metų įvykiu.

Tačiau pačių Annos ir Shelby meilė daugiau nei prieš du dešimtmečius prasidėjo nuo slapto romano. Dėl naujų meilės santykių A.Wintour paliko tuometį savo vyrą psichiatrą Davidą Shafferį (84 m.), dviejų vaikų – sūnaus Charleso (35 m.) ir dukters Bee (33 m.) – tėvą.

Sh.Bryanas dėl įtakingosios mados ikonos metė savo žmoną Katherine, su kuria užaugino du vaikus. Jam tai buvo trečioji, A.Wintour – antroji santuoka. Dabar Niujorko aukštuomenė šnabždasi, kad poros santykiai pradėjo blogėti nuo 2013-ųjų, praėjus devyneriems metams po lemtingojo „taip“.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.