Garsią dainininkę kasdien lydi tėvų įteikta simbolinė dovana

Tėvų dovanotas auksinis kryželis Moniką Linkytę (25 m.) nuo šiol saugos nuo nelaimių, o draugų įteiktas paspirtukas suteiks daugiau polėkio.

L.Valonytės tekstas, nuotr. iš asmeninio albumo
L.Valonytės tekstas, nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 5, 2017, 1:42 PM

Tokias išskirtines dovanas žinoma dainininkė neseniai gavo per 25-ąjį gimtadienį ir jos iškart pritiko sukaktuvininkei. Po šventės Monika pasidabino grandinėle su kryželiu, o paspirtuką išmėgino sostinės Vingio parke.

„Paspirtukas – naudinga dovana, galėsiu keliauti juo aplink miestą“, – kelionės maršrutą planavo M.Linkytė.

Apie paspirtuką dainininkė bičiuliams niekada nebuvo užsiminusi, o jie Monikos ir neklausinėjo, kokios dovanos norėtų 25-ojo gimtadienio proga. Kai ji buvo įteikta, M.Linkytė labai apsidžiaugė, kad nuo šiol ji bus labai madinga: „Tarp jaunimo, ir ne tik, tai populiari susisiekimo priemonė.“

Londone Britų ir airių moderniosios muzikos institute studijuojanti M.Linkytė įsimintiną sukaktį birželio 3-iąją su artimaisiais ir bičiuliais atšventė netoli Vilniaus esančioje sodyboje. Sukaktuvininkė šventės vietą pasirinko dėl to, kad norėjo daugiau pabūti gamtoje. Be to, artimiesiems buvo patogiau ją pasveikinti Lietuvoje, o ne keliauti į Didžiąją Britaniją.

Jaukioje aplinkoje dainininkė sulaukė nuoširdžių sveikinimų ir daugybės mielų dovanų.

„Nesu gavusi nei mašinos, nei buto. Mano dovanos paprastos, labai žemiškos. Bet gimtadienis svarbus ne dėl to, kad gautum dovanų“, – patikino muzikos kūrybą studijuojanti atlikėja.

Todėl, be dovanų, Monikai buvo svarbūs ir linkėjimai. Įteikdami kryželį tėvai dukrai linkėjo, kad ši dovana ją saugotų nuo nelaimių, suteiktų stiprybės.

„Svarbu, jog tėvai yra kartu su manimi, kad ir kur būčiau. Juk vieni apie kitus dažnai galvojame.

Jei ir medinis kryželis būtų buvęs, jis man tą patį reikštų, ką ir auksinis“, – tikino sukaktuvininkė.

Nors sklando prietarai, jog dovanojant kryželį žmogui tarsi uždedamas kryžius – sunkumai, našta, Monika tuo netiki.

„Su kokia mintimi papuošalas dovanojamas, tokia jo ir reikšmė“, – tuo, kad kryželis bus kaip apsauga, įsitikinusi dainininkė.

Monika neabejojo, kad brangūs žmonės, ieškodami dovanų, apgalvojo, kas jai patiktų ir tiktų. Tad ji mano, jog ir paspirtukas nebuvo atsitiktinai išrinktas.

Juk puikiausias būdas mėgautis vasara – skrieti su vėjeliu. Todėl pirmą muzikos kūrybos studijų kursą baigusi Monika paspirtuku naudosis atostogaudama Lietuvoje, o rudenį į Londoną jo nesiveš.

Atšventusi gimtadienį Monika didelių tikslų sau neiškėlė, tiesiog smagiai paminėjo sukaktį.

„Nieko per daug nemąsčiau, nes dažniausiai savo tikslus apgalvoju ne per gimtadienį, o per Naujuosius metus. Tačiau viskas įvyksta taip, kaip ir turi įvykti, galvok negalvojusi.

Jeigu kam nors lemta įvykti, tai būtinai nutiks“, – įsitikinusi M.Linkytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.