Astrologė – apie tai, ko gali griebtis V.Putinas

Rusijos prezidento Vladimiro Putino politiniai veiksmai ir psichologinė būsena pastaruoju metu kelia pasauliui daug nerimo. Viešai diskutuojama apie jo adekvatumą ir netgi aplinkos suvokimą.

V.Putinas pagal savo horoskopą turėtų būti linkęs į despotizmą, gebėjimą terorizuoti dideles žmonių minias, tautas.<br>AOP nuotr.
V.Putinas pagal savo horoskopą turėtų būti linkęs į despotizmą, gebėjimą terorizuoti dideles žmonių minias, tautas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Mar 5, 2014, 6:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:38 PM

Įtampa Kryme auga, o pasaulis užgniaužęs kvapą laukia, kaip pasielgs Kremliaus vadovas. Ar atsiplėš nuo Ukrainos Krymą, ar žengs toliau, ar sukels didesnį konfliktą? Psichologinį Rusijos prezidento portretą ir jo politinį ateities kelią, padedant žvaigždėms, sutiko išnagrinėti žinoma astrologė Palmira Kelertienė.

Merkurijus yra susijungęs su Neptūnu

Oficialiai skelbiama, kad Rusijos vadovas gimė 1952 metais spalio 7 dieną tuometiniame Leningrade. Ar ši data yra tikra, turint galvoje, kad V.Putinas buvo Maskvos KGB aukštosios mokyklos auklėtinis?

Astrologė P.Kelertienė, pažvelgusi į V.Putino horoskopą, patikino, jog beveik nėra abejonių: ši data yra tikra.

„Šis horoskopas puikiai tinka žvalgybininkui. Jo horoskope Merkurijus yra susijungęs su Neptūnu. Šiam žmogui atsiveria bet kokios paslaptys. Tai asmuo, kuris moka saugoti paslaptis, slėpti mintis, kuris nepasako, ką iš tiesų galvoja. Tai – tobulo manipuliatoriaus horoskopas“, – sakė P.Kelertienė.

Rusijos prezidento Zodiako ženklas yra Svarstyklės.

„Tai netipiškas Svarstyklių ženklo atstovas. Todėl, kad Svarstyklės yra atsakingos už taiką, kompromisus, diplomatinius kelius. V.Putinui tokių savybių negalime suteikti. Tai yra klasikinis teroristo, diktatoriaus, despoto, žmogaus, pasižyminčio neprognozuojamu elgesiu, horoskopas.

Šis asmuo blogąja prasme yra paradoksalus, jis siekia laisvės per apribojimus, tvarkos per anarchiją. Jis iš pradžių sudaro sąjungas, o po to jas griauna“, – kalbėjo P.Kelertienė.

V.Putiną dėl tokių veiksmų būtų galima laikyti nelogišku, tačiau jis turi ypatingą intelektą – yra protingas, įžvalgus, matematiškai tiksliai viską apskaičiuoja. Tai – ir tobulo analitiko horoskopas. V.Putinui užtenka smulkmenos, kad savo galvoje susikurtų reikalingą projektą, pagal kurį galėtų veikti. Jis neįtikėtinai ambicingas, atšiaurus, valingas, kietas, nelankstus.

Tipiškų Svarstyklių atstovai yra linkę į kompromisus, V.Putinas, jei užsispirs, tai jo į šoną nenustumsi. Jis iki paskutinio kraujo lašo laikysis savo principų.

Kartą apsisprendęs nesustoja

Antradienį spaudos konferencijoje V.Putinas pareiškė, kad kol kas nėra reikalo įvesti ginkluotų pajėgų į Ukrainos teritoriją, tačiau tai gali būti padaryta esant reikalui. Jei tikėtume astrologija, V.Putinas, nutaręs imtis karinių žygių, nesustos.

Rusijos prezidentas savo horoskope turi daug sudėtingų parodymų. Pavyzdžiui, Plutonas yra Liūte ir susijungęs su Juoduoju Mėnuliu. Be to, dar kvadratūroje su Jupiteriu. Taip būtų galima paaiškinti išskirtinį despotizmą, gebėjimą terorizuoti dideles žmonių minias, tautas.

Baltasis Mėnulis yra Žuvų ženkle. Tokia padėtis paprastai yra siejama su religingumu. V.Putinas pasižymi religingumu, visada ant kaklo nešioja kryželį. Kartą jis kaitinosi pirtyje, kryželį pasidėjo prie drabužių. Netikėtai pirtyje kilo gaisras. Visa pirtis sudegė, V.Putinas stebuklo dėka liko gyvas. Po gaisro pelenuose jis surado vienintelį daiktą – savo kryželį. Pasikabino ant kaklo ir, kalbama, daugiau jo nenusiėmė.

Anot P.Kelertienės, geriausia, ką turi Rusijos prezidentas, tai – religingumas. Tačiau yra viena svarbi detalė. Jo Baltasis Mėnulis – destruktyviame laipsnyje. V.Putinas Dievo šaukiasi tik kritinėse situacijose. 

Sportas, karas, disciplina 

Kas dar jam patinka? 

Astrologė mano, kad V.Putinas turėtų mokėti labai gerai žaisti šachmatais: „Tokia planetų padėtis dažnai būna išsidėsčiusi šachmatininkų horoskopuose. V.Putinas mąsto kaip šachmatininkas, vienu metu galvoje gali turėti šimtus kombinacijų, vienu metu gali daryti kelis darbus, mąstyti keliomis kryptimis“.

O šiaip tai – vienvaldžio asmens, linkusio apriboti kitų laisves ir teises, horoskopas. Turėdamas tikslą, toks žmogus eis iki galo, nebent atsiras stipresnė jėga, kuri jį sustabdys. Tai labai disciplinuotas žmogus.

Kaip bebūtų keista, Rusijos politikas laisvalaikį mėgsta leisti su draugais. V.Putino horoskope Mėnulis yra Dvynių ženkle. Tai reiškia, kad jam reikia neformalaus bendravimo. Gali būti, kad artimus ryšius jis palaiko su vaikystės draugais. Tačiau politinių, karjeros draugų jo gyvenime nėra, nes jis juos lengvai išduoda.

Materialinis gerbūvis šiam asmeniui yra labai svarbus, nors jis pasižymi dideliu asketiškumu.

Antai nušalinto Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus namai ir vilos švyti auksu ir marmuru, tokia saldi prabanga V.Putino nebūtų mėgstama. 2012 metų kovo 4 dieną V.Putinas vėl buvo išrinktas Rusijos prezidentu. Pirmą kartą aukščiausiu šalies vadovu tapo 2000 metų kovo 26 dieną.

P.Kelertienė sakė, kad pirmosios kadencijos laikas buvo labai palankus V.Putinui, garantuojantis ilgalaikę politinę sėkmę. Ir pastarieji prezidento rinkimai įvyko palankiu V.Putinui laiku. Skirtumas tik tas, kad 2012 metais, V.Putino horoskope Jupiteris Jautyje buvo su Juodu Mėnuliu. Tai reiškia, kad šioje kadencijoje jis reiškiasi kaip juodasis politikas.

Pastaruoju metu V.Putino vardas ypatingai dažnai linksniuojamas. Nežinia kas jam gali šauti į galvą ir ką jis sugalvos iškrėsti Ukrainos atžvilgiu.

„Nežinau ar gerai, ar blogai, tačiau V.Putinas turi Juodąjį Mėnulį Liūte. O kovo 4 dieną Juodasis Mėnulis įėjo į Liūto ženklą ir ten karaliaus devynis mėnesius. Tai reiškia, kad per tą laiką iš Rusijos vadovo galima tikėtis blogiausio, ką tik jis gali padaryti. Kai žmogus patenka į Juodojo Mėnulio įtaką, jis tampa tarsi užvaldomas demoniškų jėgų.

Antroji metų pusė V.Putinui nėra labai gera. Atlikęs savo juodus darbus, padaręs daug politinių klaidų, jis gali tapti nepopuliarus savo tėvynėje ir netgi prarasti valdžią. Tai gera viltis. V.Putinui ruduo – politinių nesėkmių laikas“, – kalbėjo astrologė.

Ar neramumai kliudys Lietuvą?

Ar galima, pasižiūrėjus į diktatoriaus V.Putino horoskopą, pasakyti, jog žmogus turi psichikos problemų?

„Ne. Manau, kad jis yra pakaltinamas, protingas, atsakingas už savo veiksmus. Tai labai galinga, paradoksaliai mąstanti asmenybė. Sunku numatyti jo tikruosius planus“, – sakė P.Kelrtienė. Anot astrologės, šiemet pats kritiškiausias laikotarpis laukia balandį, nes tuomet įvyks net du užtemimai: Mėnulio – balandžio 15 dieną ir Saulės – balandžio 29 dieną. Praktiškai visą mėnesį planetų padėtis bus susijusi su karu, destrukcija, terorizmu. Užtemimai pradeda veikti prieš mėnesį. Ir V.Putino horoskopas rodo, kad jį stipriai paveiks užtemimai. Jis gali balandžio mėnesį imtis karinių veiksmų.

Lietuvai balandžio užtemimai neigiamos įtakos neturės ir panašu, kad iš politinių intrigų mūsų šaliai pavyks išsisukti.

Ukrainos laukia sumaištis

Garsus Rusijos astrologas Pavelas Globa dar 2010 metais prognozuodamas mūsų planetos ateitį, sakė, jog Ukrainos ir Europos Sąjungos neliks.

Astrologas užsiminė, jog 2014 metais daug kas priklausys nuo Rusijos – ši šalis taps daugelio konfliktų provokatoriumi. P.Globa buvo įsitikinęs, kad Rusija ims agresyviai spausti Ukrainą, o tai lems karinį konfliktą dėl Krymo pusiasalio. Astrologas neatmetė galimybės, kad Krymas taps nauja Čečėnija.

Apie šiuo metu krizėje atsidūrusią Ukrainą 2010 metais P.Globa kalbėjo, kad šalis bus padalinta į tris dalis, dvi iš jų atiteks Rusijai. P.Kelertienė įsitikinusi, kad P.Globa turi realaus pagrindo šitaip manyti.

Nupiešusi nieko gero nežadantį V.Putino veiksmų planą ir psichologinį portretą, astrologė sutiko pasižiūrėti ką žvaigždės lems kraujuojančiai Ukrainai.

Peržiūrėjusi kelias svarbias šaliai datas, taip pat ir pastarųjų įvykių, astrologė prognozavo, kad Ukrainos laukia neramūs laikai.

„Panašu, kad Rusija Ukrainą bus pasirengusi „suvalgyti“ šių metų vėlyvą rudenį. Pagal nepriklausomybės horoskopą, Ukrainos Zodiako ženklas yra Mergelė – 1991 rugpjūčio 24 dieną. Juodasis Mėnulis į Mergelės ženklą įžengs lapkričio 28 dieną.

Nepriklausomybę globoja Uranas. O Ukrainos horoskope Uranas yra su Juoduoju Mėnuliu ir Neptūnu. Todėl jų nepriklausomybės horoskopas iš tikrųjų yra vergystės ir destrukcijos horoskopas. Ukrainiečiams beveik nėra šansų tapti nepriklausomiems. Šalies horoskope veikia programa, dėl kurios viskas anksčiau ar vėliau turi subyrėti ir suskilti. Todėl nežinau ar įmanoma Ukrainai išsikapstyti savo jėgomis“, – liūdnai kalbėjo P.Kelertienė.

Tad kada baigsis Ukrainos terorizavimas?

„Deja, tik nuo 2015 metų rudens palengva situacija pradės suktis į gera. Neanksčiau“, – sakė astrologė. Įdomu, koks likimas laukia nušalinto Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus, kuris rado prieglobstį po V.Putino sparnu. Negi Rusijos dėka jam pavyks grįžti į Ukrainą kaip šalies prezidentui?

Pažvelgusi į prabangą mėgstančio V.Janukovyčiaus gimimo datą, astrologė net sušuko: „Na, ir lepūnėlis, patyžėlis“.

V.Janukovyčiaus Zodiako ženkalas yra Vėžys. „Labai „skanus“ šio asmens horoskopas. Ukraina pagal etnosą yra Jautis, o V.Janukovyčius Jaučio ženkle turi Juodąjį Mėnulį.

Ukrainos piliečiams toks vadovas yra blogio demonas“, – atvirai kalbėjo Palmira.  Tačiau tyrinėdama V.Janukovyčiaus horoskopą, astrologė pastebėjo ir pikantiškų dalykų.

„Labai jam rūpi meilės reikalai, V.Janukovyčius turi polinkį įvairioms seksualinėms fantazijoms. Negaliu griežtai teigti, bet, manau, kad jis gali turėti problemų su psichika. V.Janukovyčius – malonumų, prabangos mėgėjas. Jo horoskope Baltasis Mėnulis yra Skorpione. Šis narcistinis vyras daug laiko praleidžia mąstydamas apie įvairias aistras“, – kalbėjo P.Kelertienė.

Nušalintas Ukrainos vadovas tikisi atgauti savo postą. Astrologės nuomone, jam gali pasisekti. Šį antradienį iš V.Janukovyčiaus Zodiako ženklo Vėžio pasitraukė Juodasis Mėnulis.

V.Putinas ir V.Janukovyčius keliai yra susipynę.

„V.Janukovyčiaus Marsas dengia V.Putino Saulę. Buvęs Ukrainos prezidentas tam tikra prasme valdo ir turi didelę įtaką Rusijos prezidentui. Nesvarbu, kad V.Putinas yra žymiai didesnės valstybės vadovas, bet V.Janukovyčius gali jį spausti. V.Putinas jį gerbia ir pasielgs būtent taip, kaip to norės V.Janukovyčius.

Vadinasi, jei V.Janukovyčius norės grįžti namo ir atsisėsti į prezidento krėslą, jis bus patupdytas atgal. Blogasis laikas V.Janukovyčiui baigėsi ir prasideda karaliavimo etapas“, – kalbėjo astrologė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.