Ar tinkate vienas kitam pagal gimimo datą?

Moteris ir vyras – du skirtingi pasauliai. Gyvenant kartu neretai paaiškėja, jog ne taip gerai ir pažįstame savo mylimą žmogų. Tačiau išspręsti tuos klausimus ir išvengti probleminių situacijų gali padėti numerologija, pagal kurią galima sužinoti, ar partneriai tinka vienas kitam. Numerologijoje partnerių suderinamumui išsiaiškinti dažniausiai naudojamas likimo skaičius, t. y. žmogaus gimimo datos skaičiai.

Sužinokite savo ir partnerio likimo skaičius ir išsiaiškinkite, ar judu tikrai tinkate vienas kitam.<br>123rf nuotr.
Sužinokite savo ir partnerio likimo skaičius ir išsiaiškinkite, ar judu tikrai tinkate vienas kitam.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-13 18:00, atnaujinta 2018-01-19 06:14

Pavyzdžiui, jūs esate moteris, kurios likimo skaičius „4“, tačiau ji nori užmegzti artimus santykius su vyru, kurio likimo skaičius „5“. Каip moterį su likimo skaičiumi „4“, jus traukia komunikabilūs vyrai, tačiau širdies gilumoje jūs norite ramybės, stabilumo ir saugumo. O vyrui su likimo skaičiumi „5“ visą laiką norisi permainų, naujovių ir nuotykių. Jis nuolat nori būti giriamas, liaupsinamas, kad juo žavėtųsi. Be to, moteriai gali atrodyti, kad jis nerimtas, nepastovus ir apskritai neskiria jai reikiamo dėmesio. Aišku, ji jausis prastai. Vadinasi, tokiai porai nuolatiniai barniai ir nesusipratimai – neišvengiami. Akivaizdu, kad tokiuose santykiuose harmonijos nebus.

O jei jūs iš anksto būtumėte žinojusi ne tik savo, bet ir partnerio likimo skaičių, tai suprastumėte, kad didesnė galimybė užmegzti malonius, romantiškus santykius su vyru, kurio likimo skaičius „6“. Visada atsakingu, darbščiu ir patikimu žmogumi.

Todėl veltui negaiškite laiko ir neeikvokite energijos dėl iš anksto pasmerktų santykių! Sužinokite savo ir partnerio likimo skaičius ir išsiaiškinkite, ar judu tikrai tinkate vienas kitam.

Likimo skaičius sudaromas iš gimimo datos. Sudėkite gimimo metus, mėnesį ir dieną. Susumuokite iki vieno skaičiaus. Pavyzdžiui: 1977 metai spalio 17 diena: 1+9+7+7+1+0+1+7=33=3+3=6

Toliau pateiksime vyrų ir moterų charakteristikas pagal jų likimo skaičių.

LIKIMO SKAIČIUS 1

Moteris

Pasitikinti savimi ir pasižyminti tvirtu charakteriu asmenybė. Tokia moteris pati renkasi vyrus. Ji atkakliai siekia savo tikslų. Nors pati mėgsta vadovauti, bet negali pakęsti vyrų, pildančių kiekvieną jos įgeidį. Ji – aktyvi, užsispyrusi ir savitos moralės, tačiau kai kuriems vyrams toks jos elgesys patinka. Neslepia savo emocijų, mėgsta intriguoti, jai netrūksta idėjų, todėl jos asmeninis gyvenimas būna turiningas ir įvairiapusiškas. Nepaisant ryškiai išreikštų lyderio savybių, ji neretai patiria vienatvę, nori, kad ja rūpintųsi ir rodytų dėmesį. Intelektualus bendravimas jai ne mažiau svarbus, kaip ir fizinis artumas. Ji – impulsyvi, dažnai pasielgia neapgalvotai. Tačiau tiki ir pasikliauja tik savimi. Jai trūksta lankstumo bendraujant su vyrais.

Vyras

Šis vyras santykiuose stengiasi būti nepriklausomas. Jis – energingas ir užsispyręs. Sulaukia nemažai dėmesio iš moterų, kadangi tai – savimi pasitikintis ir visados atkakliai užsibrėžto tikslo siekiantis vyras. Tačiau jis yra ir garbėtroška, užtat drąsus ir nuoširdus. Juo galima pasikliauti sunkią valandą. Viskam pasirengęs dėl savo aistros objekto. Gali greitai įsimylėti ignoruodamas sveiką protą. Jam svarbiausia – išreikšti savo stipriuosius jausmus. Tačiau jis nori, kad ir jo išrinktoji būtų nepriklausoma asmenybė, rūpintųsi savo gyvenimu ir savo interesais. Šis vyras linkęs ignoruoti partnerės nuomonę, nes viską sprendžia pats. Gyvenimas su juo nerimastingas, užtat įdomus. Jis greitai įsiplieskia, bet greitai ir atsitraukia. Mėgsta dėmesį ir pagyrimus. Jam patinka siekti, užkariauti, pakerėti, būti kilniu. Gali surimtėti sulaukęs vaikų, tačiau visad bus savo norų ir pomėgių vergas. Tie žmonės mėgsta užmegzti daug meilės ryšių, nes jiems sunku turėti tik vieną partnerį. Nepaisant to, juos traukia priešingos lyties atstovai, rimtai žiūrintys į gyvenimą. Tie žmonės išskirtinai seksualūs. Vis dėlto seksas jiems – tik priemonė išreikšti savo seksualumą. Dauguma iš jų nesupranta ar nenori suprasti, kad santuokinis gyvenimas arba kitokia partnerystė – dviejų žmonių lygiateisė sąjunga ne tik lovoje, bet ir visur kitur. Nors jie paprastai būna šeimos maitintojai ir rūpestingi bei mylintys tėvai, todėl bet kokia kaina stengiasi išsaugoti šeimą.

LIKIMO SKAIČIUS 2

Moteris

Ši moteris stebina vyrus mokėjimu bendrauti ir supratingumu. Ji – patraukli ir žavi, ypač jos žavesys atsiskleidžia intymaus suartėjimo metu. Stengiasi, kad santykiai būtų stabilūs, juose netrūktų romantiškumo, kad partneriai pasitikėtų vienas kitu. Ji nelieka abejinga kitų emocijoms ir jausmams. Jai nebūdingas užsispyrimas ir tuščios ambicijos. Negali pakęsti santykių aiškinimosi ir konfliktų. Užtat aklai vykdo mylimojo užgaidas. Svarbesnę vietą jos gyvenime užima vyras, intymūs santykiai nei šeima ir vaikai.

Ji gali išsigalvoti sau idealaus vyro paveikslą ir pritaikyti jį kiekvienam partneriui, su kuriuo ji užmezga santykius. Fantazijos ir paslaptingumas – privalomi atributai jos intymioje gyvenimo sferoje. O kai erotinės jos fantazijos pavirsta realybe, ji gali stipriai prisirišti prie savęs ne vieną vyrą. Ji su malonumu priima bet kokį dėmesį, tačiau gali labai greitai pakeisti savo nuomonę ir nutraukti santykius. Jai būdingas dvylipumas ir jausmų paviršutiniškumas. Kartais jos pačios nepastovumas ir vėjavaikiškumas pasireiškia ir santykiuose su partneriu. Nepaisant to, ji savo sielos šiluma sušildo ne vieno vyro širdį. Ji retai būna gera žmona ir šeimininkė, užtat neretai gyvenime jai tenka meilužės vaidmuo.

Vyras

Jis mėgsta linksmintis, dažnai būti draugų kompanijose, yra betarpiškas, bet ganėtinai patiklus, užtat neretai nukenčia, būna apgautas. Jis nelieka abejingas ir kitų žmonių rūpesčiams bei jausmams, todėl tarsi kempinė sugeria kitų problemas. Vertina grožį ir moteriškumą, užtat lengvai pasiduoda tokios moters gundomas. Įsimylėjęs brangina jausmus. Jis gerai prisitaiko prie greitai besikeičiančių įvykių. O kai santykių kasdienybė jam pabosta, tai užsisklendžia savyje. Jo patrauklumas – užburiantis ir kerintis. Jį nesunku įtikinti, būna įžvalgus, rūpestingas, ištikimas, bet gali būti ir valdingas, reiklus, užsispyręs, pavydus.

Svarbiausia santykiuose su juo – neskubinti įvykių. Jam tinka moteris, su kuria sutampa jų skoniai, būdama greta įkvepia jį, dalijasi su juo interesais ir visais rūpesčiais bei interesais. Jam svarbiausią vaidmenį santykiuose vaidina emocinis prieraišumas. Taip pat jis vertina komfortą ir stabilumą. Tai – patikimas ir padorus partneris. Tiesa, kartais būna nuobodokas.

Išvada

Šiems žmonėms labai svarbu namų jaukumas, šiluma, todėl jų partneriai turėtų pasižymėti pirmiausia jausmingumu ir supratingumu. Seksualinė aistra dažnai atsitraukia, užleisdama vietą meilei ir pagarbai. Jų santuokinis gyvenimas dažnai būna sėkmingas, kadangi jiems šeima – vertybė. Tai iš esmės pastovūs ir atsidavę žmonės, tačiau mainais reikalauja iš savo antrųjų pusių ištikimybės. Kol jie jaučia, kad yra mylimi, kad jie reikalingi – viskas gerai. Bet jei apima menkiausios abejonės, atsiranda pavydo ir keršto jausmas. Nors linkę ir nusileisti ar net užmerkti akis, kad tik išsaugotų santykius ir šeimą. Moteris

LIKIMO SKAIČIUS 3

Moteris

Tai – įdomi, veikli moteris, todėl su ja tikrai neteks nuobodžiauti. Tačiau ir pakankamai valdinga bei linkusi smerkti. Atkreipia vyrų dėmesį savo žavingumu ir laisvumu. Jos ryškiausi bruožai – intelektas ir komunikabilumas. Tačiau ji taip pat ir nuoširdi bei jausminga, nestinga jai ir savimeilės, ji kupina optimizmo, nestokoja norų ir lūkesčių. Vienas iš jos didžiausių poreikių – būti dėmesio centre. Тik tada gali susiklostyti su partneriu stabilūs ir ilgalaikiai santykiai, kurių jai labai trūksta. Tokia moteris visad žino, ko nori, ir paprastai tai gauna. Vertina draugystę ir atsidavimą, nors seksas jai – greičiau žaidimas ir pramoga.

Be to, pirmiausia siekia patenkinti savo poreikius. Ji niekad neatsisuka į praeitį, todėl nėra linkusi leistis į prisiminimus apie buvusius partnerius. Su ta moterimi reikia bendrauti atsargiai, nepaisant to, kad jai patinka romantiški nuotykiai. Jos jausmai nepastovūs, dažnai pavargsta nuo sentimentalių santykių. Net būdama įsimylėjusi gali flirtuoti ir su kitais vyrais. Impulsyvi, nebijo išsiskirti su savo partneriu ir niekad paskui jį nelaksto. Ilgai išlieka jaunatviška, todėl ji gali jaustis laiminga santykiuose ir su gerokai jaunesniu vyru.

Vyras

Dažnai tai – dalykiškas vyras, tačiau moka gražiai bendrauti, todėl nestokoja populiarumo tarp moterų. Gali vienu metu užmegzti kelis meilės romanus. Visada pasirengęs linksmybėms, nuotykiams, rizikingiems žygdarbiams. Bet kokios kompanijos siela, kadangi nestokoja autoriteto. Jam būdingas įkvėpimas ir ateities tikslų siekimas bei planų įgyvendinimas. Jis negali pakęsti nuobodulio, bet jam nebūdingas ir nuosavybės jausmas santykiuose. Jis pats labai vertina laisvę. Mėgsta gyventi nerūpestingai, gal net kiek lengvabūdiškai. Pirmą kartą susitikęs su moterimi stengiasi palikti geriausią įspūdį.

Moteryje jis labiau vertina šarmą, o ne gražią išvaizdą. Neretai renkasi moterį, susidaręs apie ją pirmą įspūdį. Nors vėliau ir supranta, kad tai – toli gražu ne idealas. Jis linkęs mėgautis santykių procesu, o ne jų rezultatu. Kai įsimyli, tai visą dėmesį sutelkia tik ties savo aistros objektu. Mėgsta nugrimzti į svajones ir fantazijas. Jam labai svarbu dvasinis artumas ir interesų atitikimas. Negali pakęsti laisvės apribojimo, tačiau nepavyks suvilioti jį vien komfortu ir ramybe. Kartais būna neatsakingas, vengia įsipareigojimų ir santykiuose. Todėl jam tinka tokiomis pat savybėmis santykiuose pasižyminti moteris. Taip pat, kad jo išrinktoji būtų savarankiška, nepriklausoma, būtų stilinga ir elegantiška. Todėl labai vertėtų įsiklausyti į jo nuomonę, kai kalba apie stilių ir skonį.

Išvada

Šiuos žmones labiausiai traukia komunikabilūs, patikimi, pastovūs priešingos lyties atstovai. Šio likimo skaičiaus žmonės taip pat turi sugebėjimų pritraukti į savo pusę žmones, pasižyminčius seksualine aura. Tačiau sunku tikėtis, kad su jais galima sukurti stabilią šeimą. Nepaisant to, kad jie pasižymi didele kantrybe, tolerancija, pakantumu. Ankstyvoje jaunystėje dauguma iš jų svajoja apie laimingą santuokinį gyvenimą, tačiau kai sukuria šeimą, greitai viskas pasikeičia: po pirmųjų romantiškų mėnesių dažnai ateina kartus nusivylimas. Vienintelė garantija, kad santuoka bus tvirta, jei visiškai sutaps partnerių interesai. Taip pat ir kartu dalyvavimas visuomeninėje veikloje. Tokiais atvejais meilė ir pagarba sustiprėja.

LIKIMO SKAIČIUS 4

Moteris

Realistė, praktiška, visad vadovaujasi sveiku protu ir nuovoka. Ieško tik patikimo partnerio, pirmiausia atkreipdama dėmesį į jo materialinį apsirūpinimą. Dažnai būna prisirišusi prie namų ir šeimos. Laimei jai užtenka dviejų pagrindinių dalykų – stabilumo ir dvasinės ramybės. Sugeba ekonomiškai tvarkyti šeimos biudžetą. Nors kartais negaili pinigų supermadingai šukuosenai ar brangiai kosmetikai. Savo „ragus“ parodo nepaprastu užsispyrimu, kaprizais, nerviniais protrūkiais, konfliktais dėl smulkmenų. Tačiau jai partneris niekad nebūna nuosavybė, atlaidžiai žiūri ir į jo flirtavimą su kitomis moterimis, nes nėra pavydi. Nors emociškai ji gana griežta ir kietas riešutėlis, turi polinkį manipuliuoti partneriu ne tik sekse, bet ir kitose gyvenimo sferose.

Jai reikia tokio vyro, kuris būtų be galo darbštus, energingas ir užsibrėžtų sau aukštus tikslus, kurių siektų visą gyvenimą. Priešingu atveju, ji nusivils ir be jokio pasigailėjimo nutrauks bet kokius ryšius. O vyrą ištiks visiškas emocinis žlugimas. Tačiau, jei į jos rankas pakliūva tas vyras, kurio jai reikia, tai ji padarys viską dėl jo interesų. Nors ji ir nelinkusi užmegzti ryšių „kairėje“, tačiau instinktyviai reaguoja į vyrus, atkreipiančius į ją dėmesį. O jos žvilgsnį gali pastebėti jautrus vyras, gal kiek vyresnis už ją. Kūrybiškam vyrui ji gali tapti ištikima drauge ir bendražyge. Tačiau jai reikia, kad partneris nuolat patvirtintų savo prisirišimą prie jos.

Vyras

Šis vyras nori, kad santykiuose viskas būtų aišku. Ieško moters, su kuria santykiai būtų patikimi ir ilgalaikiai. Jis stengiasi laikytis šeimos tradicijų, kadangi dažnai būna prisirišęs prie artimų žmonių ir giminaičių. Siekia, kad gyvenime jam nieko netrūktų, todėl nori, kad ir žmona būtų praktiška. Jis pasirengęs kartais net aukoti savo laiką ir interesus dėl tokios moters. Jos išvaizda jam nėra pagrindinis kriterijus, nors žmoną renkasi kruopščiai ir atsargiai. Tiesa, kartais atsitinka taip, kad veda moterį iš išskaičiavimo, dėl pinigų ar statuso, norėdamas tokiu būdu priartinti ir savo siekiamus tikslus, tačiau tokiais atvejais santuoka gali būti ir laiminga, ir nelaiminga. Linkęs į meilės intrigas, nors ir vengia moterų, kurios labai laisvai elgiasi intymiuose santykiuose. Jis pasižymi ištverme, atkaklumu ir užsispyrimu, kai siekia savo tikslo. Taip pat nesikrato įsipareigojimų namuose ir dalykiniuose santykiuose. Jam rūpi prestižas. Namuose jam labiausiai reikia jaukumo ir dėmesio. Jei yra mylimas, būna nuoširdus ir atsidavęs partneris.

Išvada

Nepaisant to, kad jie gana uždari žmonės, beveik visiems jiems reikia paprastos žmogiškos šilumos, supratingumo ir šeimos. Jie daugiau nei kiti brangina šeimynines vertybes. Jiedu – patikimi ir tikslo siekiantys žmonės, todėl labai gera pora. Be to, pasižymi dideliu seksualiniu patrauklumu. Dažnai būna ir romantiški. Bet ne tiek domina flirtas ir seksas, kiek meilė, į kurią jie visad žiūri rimtai, kadangi jiems santuoka dažnai būna pagrindinis gyvenimo tikslas. Ir jie eina jos link, kai jausmai būna stiprūs.

LIKIMO SKAIČIUS 5

Moteris

Ji labai patraukli, artistiška, žavinga, flirtuoti linkusi moteris. Tačiau, jei vyras ignoruotų jos jausmus ar net ją atstumtų, panašu, kad jos keršto neišvengtų. Ta moteris būna ir egoistiška. Nors ir pasižymi jausmingumu, tačiau nori, kad pirmiausia ja žavėtųsi, gerbtų ir mylėtų. Sulaukusi to, be jokios abejonės, atsilygina tuo pačiu. Kartais partneriui būna nesuprantamos jos elgesio manieros. Tačiau neįmanoma atsilaikyti prieš jos švelnumo ir meilės demonstravimą. Ji ne tik jausminga, bet ir dvasinga, jai patinka atviri santykiai, kad ir kiti matytų jos išrinktojo pranašumus ir vertybes. Ją labiau traukia intelektualūs žmonės, turintys gyvenimo patirties. Nepaisant to, kad ji pati linkusi savarankiškai priimti sprendimus ir savaip pasielgti. Todėl nevertėtų užgauti šios moters savimeilės arba mėginti keisti jos įpročių.

Tokia moteris gana aktyviai dalyvauja įvairiuose renginiuose, vakarėliuose, mielai priima svečius namuose, būna įvairių klubų ir draugijų narė. Jos savitas požiūris ir į gyvenimą, todėl partneris niekad nežino, ką ji iš tikrųjų galvoja ir kaip ji gali pasielgti kitą akimirką. Rūpinasi tais, kuriuos myli. Viskas susiklostys sėkmingai, jei greta jos bus pragmatiškas partneris, palaikantis tos moters per karštus trykštančią gyvenimišką energiją.

Vyras

Pasitiki savimi, yra patrauklus, nepriklausomas vyras, nemėgsta prašyti ir atsitraukti. Jo seksualumo pagrindas – geismas, šio jam niekad nestinga. Jis mėgaujasi esamu momentu. Teikia pirmenybę ramybei ir jaukumui, o ne dramatizmui ir nerealiems dalykams. Meilėje jis nori matyti savo pastangų rezultatus. T. y. jam nepriimtinas vienpusis jausmas. Santykiuose siekia būti lyderis, taip pat būti mylimas ir gerbiamas. Savikritikos nebuvimas, kartais vangumas ir tingumas – jo neigiamos savybės. Jam reikalinga moteris, su kuria santykiai būtų ne tik atviri, bet ir trauktų jos išvaizda, intelektas bei dvasinis pasaulis. Ji visad turi atrodyti patraukliai ir jo draugų akyse. Gerai būtų, jei tokia moteris dalintųsi jo aistra kelionėms ir nuotykiams. Jokių apribojimų ir laisvės – tai vienos iš pagrindinių jo gyvenimo nuostatų. Apie mylinčią moterį kalba kaip apie gardų valgį, delikatesą, negaili jai pagyrų, švelnaus dėmesio, jaučiasi patogiai. Tada jis gali išpildyti bet kokį jos norą. Jam būdingas romantiškumas ir kilnumas.

Išvada

Šie žmonės, ieškodami sau tinkamo partnerio, paprastai nestokoja drąsos ir pasiryžimo, todėl nevengia užmegzti ir ne vieną meilės romaną, kol ryžtasi galutiniam žingsniui. Jie mėgsta eksperimentuoti šioje sferoje ir neretai nusiteikę ilgai laukti. Sėkminga ar nesėkminga bus jų santuoka ir intymūs reikalai, priklauso nuo to, kaip partneriai supranta vienas kitą, ar pasirengę palaikyti vienas kitą. Kadangi juos dažnai išmuša iš vėžių staigiai pasireiškiantys jausmai ir aistros pliūpsniai. Neretai glamonės, bučiniai, o kartais ir pats seksas vaidina daug didesnį vaidmenį santykiuose nei žodžiai ir paprastas žmogiškas bendravimas. Tačiau metams bėgant ima suprasti, kad harmoningiems santykiams vien glamonių nepakanka.

LIKIMO SKAIČIUS 6

Moteris

Iš išorės ji atrodo pasitikinti savo jėgomis, tačiau šaltoka, gal kiek užsisklendusi savyje. Tačiau iš tikrųjų tai – jausminga ir seksuali moteris. Jaunystėje dažnai naivi, sentimentali ir susikausčiusi. Tačiau moteriškai subrendusi tampa įtari dėl priešingos lyties atstovų ir lengvai jų neprisileidžia. Linkusi svajoti, pasižymi turtinga vaizduote ir stipria intuicija. Būna trapi, kukli, jautri, lengvai pažeidžiama, net ir tada, jei netrūksta koketiškumo ir žaismingumo. Jos nenuspėjamumas suteikia jai ypatingo patrauklumo. Ji linkusi į romantiškus santykius. Vertina kiekvieną meilės akimirką. Visa širdimi ir siela atsiduoda jausmams. Jai reikalingas jautrus ir supratingas partneris.

Tik toks žmogus gali padaryti ją laimingą. Ji nekenčia trupinių santykiuose: viskas arba nieko. Nori mylėti ir būti mylima. Beje, iki gyvenimo pabaigos. Kartais įsiplieskia be jokio pagrindo ir įsižeidžia. Jai dažnai trūksta saugumo ir stabilumo, todėl tikisi, kad už vyro ji bus kaip už mūro sienos. Nors pati pasiruošusi kiekvieną akimirką išskleisti savo gyvenimo bures. Net jei ir išsiskiria su partneriu labai skausmingai, stengiasi išsaugoti draugiškus santykius. Jos gyvenimo prioritetas – santuoka ir vaikai. Dažniausiai išsirenka vyrą lygiavertį pagal statusą ir panašių interesų. Nors ryšiai su giminaičiais ir kitais artimais žmonėmis jai neretai būna svarbiau, todėl daugiau laiko ir jėgų skiria jiems nei vyrui.

Vyras

Šis vyras nebijo įsipareigojimų, yra atsakingas, darbštus ir patikimas. Siekia stabilių santykių. Kai myli, tai myli jausmingai ir atsidavusiai, yra lengvai pažeidžiamas. Tačiau linkęs daugiau duoti nei imti. Vienodai pastebi tiek partnerės pranašumus, tiek ir trūkumus. Taip pat ir savo santykių perspektyvą, kadangi linkęs atvirai ir nuoširdžiai bendrauti. Negaili jausmų ir kitų teigiamų emocijų, todėl tikisi atrasti ištikimą ir atsidavusią partnerę. Beje, jį pirmiausia domina moters kūnas, o tik paskui jos siela. Moka gerai prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių.

Jei jis yra gerbiamas kaip asmenybė, tada jaučiasi užtikrintai. Priešingu atveju, keičia partnerę. Neretai būna prisirišęs prie savo motinos, todėl žmonai tenka įdėti nemažai pastangų ir jėgų, kol jį atsikovoja. Nemėgsta staigių naujovių, laikosi daugybės sąlygų ir susitarimų. Pasižymi aštria intuicija. Jam svarbiausi dalykai gyvenime – namai ir šeima. Didelė problema tarpusavio santykiuose – polinkis greitai įsižeisti, nepaprastai jautriai reaguoja į bet kokią kritiką, todėl gali būti perdėtai pedantiškas, teisingas ir reiklus sau. Jam reikia išmokti atlaidžiau žiūrėti į kitų žmonių trūkumus, o labiau vertinti pranašumus. Geriausiai susirasti savo antrąją pusę tos pačios ar panašios profesijos sferoje. T. y. iš savo rato, kad patiktų jo draugams, bet kad ir nestovėtų laipteliu aukščiau pagal jo socialinę ir materialinę padėtį.

Išvada

Paprastai tie žmonės būna tvirta pora. Tačiau jie nemiega su kuo papuolė. Mat renkantis partnerį, daug didesnės reikšmės jiems turi materialinė padėtis nei aktyvus seksualinis gyvenimas. Kita vertus, jei tarp sutuoktinių nebus seksualinio suderinamumo ir abipusės meilės – tai gali būti ir nusivylimo, ir apskritai santuokos nutraukimo priežastis. Todėl jiems abiems reikėtų labiau atvirai reikšti savo jausmus ir prieraišumą. Tada jie kaip magnetas trauks prie savęs partnerius, kurie mylės juos atsidavusiai ir be jokio išskaičiavimo.

LIKIMO SKAIČIUS 7

Moteris

Ši moteris pasižymi nepaaiškinama trauka, kuri arba sužavi, arba išgąsdina savo gerbėjus. Ji – protinga, taktiška, pakanti. Žino, kaip parodyti save iš geriausios pusės. Neprieinama ankstyvoje jaunystėje, tačiau svajoja apie stiprius ir romantiškus jausmus ateityje. Žvalgosi solidaus ir respektabilaus partnerio. Vertina sąžiningumą ir profesionalumą, prestižą ir padėtį visuomenėje. Jai reikalinga atrama gyvenime. Tačiau nori išsaugoti ir savo asmeninę laisvę, nepaisant to, kad siekia įteisinti savo santykius. Jai išsiskyrimas dažnai būna skausmingas ir kankinantis. Baimė prarasti meilę jai stipresnė, nei viltis atrasti savo idealą. Dažnai neįvertina tikrųjų jausmų ir partnerio ketinimų, kurie neretai tampa jos baimių ir kompleksų katalizatoriumi. Jai reikėtų daugiau įsiklausyti į savo intuiciją ir analizuoti gautus duomenis apie savo išrinktąjį. Mat asmeninių santykių idealizavimas gali privesti prie to, kad išsirinkdama partnerį ji gali padaryti nepataisomą klaidą.

Jei reikalingas rūpestingas ir supratingas partneris, nepaisant to, kad gana dažnai pati rodo iniciatyvą intymiuose santykiuose. Nors ir nėra lyderė pagal charakterį, bet ji gali būti tokia šeimoje. Ji – aktyvi, energinga, dažnai gyvena tokiu ritmu, kad jai neretai būna sunku užmegzti rimtus ir ilgalaikius santykius. Linkusi į savarankiškumą ir nepriklausomybę, todėl dažnai pasikliauja tik savimi. Tačiau, jei ji suteiks partneriui galimybę priimti sprendimus ir parodys tam iniciatyvą bei sumažins savo kontrolę, tai atsiras galimybė turėti stabilius santykius ir visiškai pasitikėti partneriu.

Vyras

Šio vyro išskirtinis bruožas – būti materialiai apsirūpinusiu ir nuo nieko nepriklausyti. Tačiau dėl savo stiprios vidinės jėgos ir pernelyg rimto požiūrio į gyvenimą ir meilę neretai atrodo šaltas ir bejausmis. Užtat jis pasiekia beveik visus savo užsibrėžtus tikslus. Jo intymųjį susidomėjimą stimuliuoja moters intelektualumas. Nors daugeliui jis atrodo racionalus, viską apskaičiuojantis ir gudrus meilės reikaluose, tačiau iš tikrųjų jis pirmiausia galvoja ne apie save, o savo partnerę. Dažnai būna švelnus ir aistringas meilužis. Jam būdingas riteriškas požiūris į meilę – išaukštinta ir kilni. Nors kartu gyvenant geriau miegoti atskiruose kambariuose, nes jam būdingi staigūs ir audringi sekso proveržiai. Tačiau moteriai, suprantančiai jį ir sugebančiai prisitaikyti prie jo, jis gali būti ištikimas ir atsidavęs partneris. Jam labai svarbu tarpusavio supratimas. Gal net daugiau nei meilė. Jis tvirtai eina pasirinktu keliu ir jei moteris nenori ar negali eiti su juo kartu, jis gali nedvejodamas su ja išsiskirti.

Išvada

Su tais žmonėmis nėra lengva palaikyti harmoningų santykių, ypač jei jie priešingų charakterių: jautrus ir jausmingas vyras ir mažiau emocinga, greitai įsiplieskianti moteris arba stiprios valios moteris ir nusileisti jai nenorintis vyras. Šio likimo skaičiaus žmonėms laimingą santuoką garantuoja ištikimybė, pareigos jausmas, bendri interesai ir atsakingas požiūris į vaikų auklėjimą.

LIKIMO SKAIČIUS 8

Moteris

Tai – valinga, stipri, užsispyrusi moteris. Nors širdies gilumoje lengvai pažeidžiama, kupina didelės meilės ir supratingumo. Taip pat dažnai po savo išoriniu šaltumu ir savitvarda slepia stiprius jausmus ir seksualumą. Jai svetimas egoizmas meilės santykiuose, nors kitais atvejais jis gali pasireikšti šimtu procentų. Jai labai tinka posakis: „Nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis“. Tačiau ji dažnai kenčia dėl neišsakytų išgyvenimų. Nors iš dalies ji pati prisidaro problemų savo santykiuose ir neretai gadina gyvenimą savo išrinktajam. Jai reikia intelektualaus partnerio, tokio pat stipraus charakterio, kuris sugebėtų ne tik palaikyti sunkią valandą, bet ir pasipriešinti jos ambicijoms. Tačiau sėkminga bus tik lygiateisės ir lygiavertės poros sąjunga. Todėl beprasmiška jos maldauti, kad mylėtų. Arba myli ir pasiekia savo, arba nemyli leisdama ją mylėti, tačiau be teisės į nuosavybės jausmą ir laisvės apribojimą. Tačiau santykiuose su tokia moterimi, nereikėtų brautis į jos sielą, ieškoti trūkumų, kritikuoti jos emocijas. Užtat vertėtų labiau suklusti ties jos praktiškumu, originalumu, taip pat aistringumu ir jausmingumu.

Vyras

Nepriklausomas, pasitikintis savimi ir materialiai apsirūpinęs vyras. Jis pasižymi stipria valia, yra sąžiningas, nuoširdus ir atkaklus. Gali atrodyti reikšmingas ir svarbus sau, bet neretai būna santūrus, išlaikytas ir tolerantiškas. Niekad neviešina savo pasiekimų. Jam visad reikia stimulo, kad judėtų pirmyn. Siekia būti nepriklausomas, todėl turi polinkį ne tik kontroliuoti kitus žmones, bet ir daryti spaudimą jiems. Iš esmės – tai dvilypė asmenybė. Todėl gali būti švelnus, geras ir mylintis arba priešingai – griežtas, net agresyvus ir kerštingas. Jo negatyvios asmeninio pobūdžio emocijos gali būti žlugdančios ir keliančios pavojų. Užtat jam labiau sekasi dalykiniuose reikaluose. Tačiau ne veltui sakoma, kad lazda turi du galus: jo poreikis aktyviai veikti ir nuolatinis užimtumas neretai sugriauna artimus jo santykius. Jį sudomina intelektuali ir jausminga moteris, kuri ne tik vertintų jį, bet ir stengtųsi prie jo prisiderinti tarpusavio santykiuose.

Draugaujant jis kartais būna per daug atkaklus ir įkyrus. Sunku atlaikyti jo energiją. Nors ir jis pats nori meilės, kaip apdovanojimo už visas savo įdėtas jėgas ir pastangas. Iš anksto ir labai kruopščiai apgalvoja savo santuoką. Pirmiausia apmąsto finansinę būsimos šeimos pusę, nes ir pats yra taupus. Tačiau supranta, kad pinigai – tai instrumentas įgyvendinant savo svajones ir planus. Todėl, jei suklysta išsirinkdamas žmoną, jam tai kainuoja daug brangiau, nei bet kas nors kitkas. O jei sėkmingai, norėtų, kad žmona prisiimtų visus buitinius rūpesčius, o namuose būtų jauku ir patogu.

Išvada

Jei tie žmonės anksti sukuria šeimą, jų partneriams prireikia didelės ištvermės ir kantrybės, nes būtent tuo periodu jie būna paskendę darbuose, nes su užsidegimu trokšta pasiekti sau iškeltų tikslų ir uždavinių. Tačiau didesnė tikimybė, kad tokiu atveju jie gali nutraukti ir užsimezgusius santykius. Todėl jiems labiau tinka vėliau kurti šeimą. Tada, kai jau susitvarko savo buitį ir jausmai tampa stabilesni. Apskritai, jei šio likimo skaičiaus žmonės brandesniame amžiuje išsirenka sau partnerį, jų santuoka būna gana sėkminga ir stabili, be didesnių pakilimų ir kritimų. Vis dėlto ne vienas iš šio likimo skaičiaus žmonių pasiruošę paaukoti šeimą dėl svaiginančios karjeros ar aukšto posto bet kuriame amžiuje.

LIKIMO SKAIČIUS 9

Moteris

Nestandartinė, labai įdomi moteris, visada kupina idėjų, sumanymų, labai veikli ir energinga. Tačiau labiau linkusi bendrauti tik su išsilavinusiais ir inteligentiškais žmonėmis, kūrybinėmis asmenybėmis, kurie domisi filosofija, kultūra ir menu. Jai patinka su savo draugu kartu eiti į įvairias parodas, dalyvauti visuomeninėje veikloje, socialiniame ar politiniame gyvenime. Ji gauna glėbiais gėlių iš savo gerbėjų. Vakarienės žvakių šviesoje ir iškilmingoje aplinkoje veikia ją svaiginančiai ir gali privesti prie šeimos sukūrimo. Santykiuose su partneriu linkusi pademonstruoti savo žinias ir kitus sugebėjimus.

Ji neabejinga grožiui ir pati stengiasi būti patraukli ir žavinga, todėl nuolat rūpinasi savo išvaizda. Net namuose neleidžia sau užsimesti chalatėlio. Ji nori mylėti be atodairos ir jokio išskaičiavimo. Todėl apgaulė jai – skausmingas smūgis. Tačiau šio likimo skaičiaus moteriai patinka gyventi ir neįforminus santykių. Taip pat leisti laiką daugybės draugų kompanijoje. Dažnai nenuspėjama. Turi polinkį užmegzti santykius su vyrais, kurie iš tikrųjų jai nereikalingi. Ji gali ištirpti iš meilės išrinktajam, būti atsidavusi jam, bet gali atsitikti ir priešingai – nepažinoti, kas yra meilė ir ar tai buvo meilė. Tikėtina geri santykiai gali susiklostyti su partneriu, kuris būtų nereiklus jai, suteiktų jai materialinį komfortą ir laisvės pojūtį.

Vyras

Tai – inteligentiškas, romantiškas, išsilavinęs vyras. Jis mėgsta keliauti, bendrauti, gyvena atvira širdimi. Jam santykiuose svarbiausia – intelektualinis ir dvasinis bendravimas, kuris neretai užgožia visus kitus dalykus. Jis labiau linksta prie žmonių, jau kažką pasiekusių gyvenime, realizavusių ar įgyvendinusių sau iškeltus planus ir tikslus. Griežtai laikosi savo įsitikinimų ir nuostatų, todėl idėjiniai nesutarimai gali tapti neįveikiama kliūtimi asmeniniuose santykiuose. Jo supratimu, meilė – tai kai kažkas vyksta žmogaus galvoje, o ne širdyje. Kitaip tariant, jis vadovauja protu savo partnerės jausmams. Užtat neretai kelia didelius reikalavimus savo išrinktajai.

Iš anksto ir kruopščiai planuoja susitikimus, apgalvoja visas detales ir dažnai jo elgesys su moterimi primena gundymo ypatumus, kurie buvo naudojami XVIII amžiuje. Vertina sąžiningumą ir ypač pagarbą vienas kitam. Paprastai būna įsitikinęs, kad jis visad teisus ir viską žino. Pagrindinė jo problema – atitrūkimas nuo realybės ir nepakantumas kito nuomonei. Jis vengia naujovių intymioje gyvenimo sferoje. Jam svarbu išsaugoti savo asmeninę laisvę ir pojūtį, kad jis priklauso tik sau. Jo manymu, seksas – tik fizinis poreikio patenkinimas, o ne dvasinis bendravimas tarp dviejų lyčių. Neretai meilę sutinka kelionėse. Todėl būtent jose gali prasidėti gražus ir aistringas meilė romanas.

Išvada

Šio likimo skaičiaus žmonės aistringai ir visiškai atsiduoda meilei, jei yra mylimi. Jų meilės troškulys toks didelis, kad jie pasirengę dėl jos kalnus nuversti. Todėl jiems labai svarbu, kad santykiuose netrūktų romantiškumo. Tačiau gana greitai praranda susidomėjimą savo susižavėjimo objektu, jei jis (arba ji) ilgai nepasiduoda vilionėms. Daugumos atvejų santuoka su tais žmonėmis būna sėkminga. Nors iš esmės šio likimo skaičiaus žmonės į moralės klausimus žiūri atsakingai ir rimtai, kuriame nors savo gyvenimo etape jie gali panorėti peržiūrėti santuokinius ryšius, net jei šeimoje ir viskas gerai. Jie paprasčiausiai nori išsiaiškinti, kodėl myli vienas kitą ir kad ta meilė būtų patvirtinama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.