Veidotyros ekspertas: A. Jagelavičiūtei tiktų dirbti gestape

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas paverčia porą laiminga – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Pažvelgęs į žmogaus veidą estas geba nusakyti jo charakterį, gebėjimus, silpnybes, kompleksus, ligas.

A.Jagelavičiūtė su verslininku M.Volkumi susituokė 2013 metų gruodį, praėjus vos keliems mėnesiams po pažinties.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jagelavičiūtė su verslininku M.Volkumi susituokė 2013 metų gruodį, praėjus vos keliems mėnesiams po pažinties.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Petrulytė

Apr 10, 2015, 3:57 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:10 AM

Aštrialiežuvė stilistė Agnė Jagelavičiūtė-Volkienė (34 m.) su verslininku Mantu Volkumi (35 m.) augina keturių mėnesių sūnų Leoną. Pora susituokė 2013 metų gruodį, praėjus vos keliems mėnesiams po pažinties.

Stilistė džiaugiasi motinyste ir savo vyru, kuris jai labai daug padeda buityje, atsakingai rūpinasi vaiku.

M.Lučinas: „Man atrodo, kad šis vyras kūrybingas, turi paveldėjęs gerų intelektinių gebėjimų. Bet kas nors jį turėtų laikyti rankose, nes savarankiškai judantį jį kaip laivą gali nunešti ant seklumos. Manau, kad moteriai su tokiu vyru bus labai nelengva.

Jis įdomus, ryškus, įsižeidžiantis, susierzinantis, turintis savotišką gyvenimo filosofiją. Ji taip pat yra užsiplieskianti ir kaprizinga.

Tačiau viduje vyras daug šiltesnis, ji – šalta. Ta moteris yra savotiška Sniego karalienė, o jam reikia tokios, kuri suteiktų ką nors gražaus, gero. Bet kad jis atvertų širdį, reikia nuoširdžios, nelabai gudrios didžiakrūtės kaimo melžėjos. Ji padėtų jam atitrūkti nuo sunkumų.

Su dabartine partnere jis negalės to padaryti. Ši moteris savo vyrui – tarsi gražus stilingas papuošalas, tik tas papuošalas aštrus ir duria, trukdo judėti.

Atvirai kalbant, man gaila vyro – ši moteris vargiai supras jo nuotaikas, jautrumą, ji nesidalins šiluma. Šiai moteriai reikėjo tarnauti gestape.“

Kokia M.Lučino nuomonė apie pirmąją Estijos porą – prezidentą Toomą Henriką Ilvesą ir jo žmoną Eveliną Ilves?

Kas laukia žurnalistės Daivos Norkienės (46 m.)  ir Nepriklausomybės Akto signataras Aloyzas Sakalas (83 m.), kurie  susituokė pernai rudenį?

 Ar Seimo narys Arvydas Anušauskas (51 m.) ir Vilniaus dailės akademijos kultūros vadybos ir kultūros politikos magistrantė Lina Bulanovaitė (23 m.), kurie susižadėjo prieš metus, iš tikrųjų sumainys žiedus?

Ar dera vienas kitam verslininkai Romualdas (30 m.) ir Alesia (36 m.) Mačiuliai? Ar tinkamą sąjungą sudarė drabužių dizainerė Ramunė Piekautaitė (44 m.) ir verslininkas Kęstutis Verslovas (49 m.)?  

Ką M.Lučinas mano apie vasarą meilę ir ištikimybę vienas kitam prisiekusį krepšininką, Toronto „Raptors“ puolėją Joną Valančiūną (22 m.) ir Eglę Ačaitę (25 m.)?

Apie tai rytoj skaitykite „Lietuvos ryto“ šeštadieniniame priede „Gyvenimo būdas“.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.