Veidotyrininkas: „Arvydui Anušauskui labiau tiktų Selo mergina“

Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) teigia, kad pažvelgus į žmogaus veidą galima nusakyti jo charakterį, gebėjimus, silpnybes, kompleksus, ligas. Taip pat iš veidų galima spręsti apie porų suderinamumą. „Lietuvos ryto“ priedui „Gyvenimo būdas“ M.Lučinas atskleidė, ką mato kai kurių garsių Lietuvos porų veiduose.

A.Anušauskui, pasak veidotyrininko, geriau tiktų Selo mergina.
A.Anušauskui, pasak veidotyrininko, geriau tiktų Selo mergina.
Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Petrulytė („Lietuvos rytas“)

Apr 12, 2015, 9:52 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:03 AM

A.Anušauskas ir L.Bulanovaitė

Seimo narys Arvydas Anušauskas (51 m.) ir Vilniaus dailės akademijos kultūros vadybos ir kultūros politikos magistrantė Lina Bulanovaitė (23 m.) susižadėjo prieš metus.

Pora susipažino, kai Istorikų dienų šventę rengusi Lina pakvietė į ją politiką A.Anušauską.

Netrukus L.Bulanovaitė tapo A.Anušausko visuomenine padėjėja, o po to pora prabilo apie šiltus jausmus.

Dėl nemažo amžiaus skirtumo ši sąjunga vertinama dviprasmiškai.

Bet nekreipdamas dėmesio į apkalbas daugiau nei prieš dešimtmetį su žmona išsiskyręs parlamentaras šį pavasarį planuoja atšokti vestuves.

Paklausta, ar sutiktų būti tokia žmona, kuri rytą išlygina marškinius, išlydi į Seimą ir paruošia vakarienę, Lina yra sakiusi: „Savęs, atliekančios namų šeimininkės vaidmenį, neįsivaizduoju. Juk esu dar labai jauna. Norisi veiklos, o ne sėdėti namie ir gyventi nuolatiniu laukimu.“

M.Lučinas: „Mergina tikrai negali nusverti šio vyro stiprybės, jėgos, proto. Neturi kuo. Tai jauna, nelabai stipri plėšrūnė, turinti neblogų intelektinių gebėjimų. Jos privalumas – jaunystė.

Šiai porai girdžiu skambant pavojaus varpus. Mergina yra gana iniciatyvi, aistringa ir temperamentinga. O vyrui reikia širdį saugoti. Jis labai neatsparus stresui. Iš nuotraukos matyti, kad jo kraujospūdis yra per aukštas, kūno masė – per didelė, o kaklas – per trumpas. Iš to galima spręsti, kad jo silpnoji vieta – širdis.

Ar ši pora tinka vienas kitam? Jos suderinamumas vidutinis. Vyras – mąstantis, gudrus, verslus, šiek tiek dviveidis, bet pasižymintis geru skoniu, dėmesingas ir rūpestingas.

Be to, jis pasižymi labai gera logika. Kalbant atvirai, aš jam surasčiau geresnę nuotaką.

Kas šioje sąjungoje daugiausia išlošia? Žvelgiant iš vyro pozicijų, greičiausiai jis pralaimi. Jei vertintume iš merginos atspirties taško, greičiausiai ji išlošia.

Kalbant apie Lietuvos genetinį paveldą, būtų gerai, jei ši pora susilauktų vaikų. Brandžių, inteligentiškų vyrų ir jaunų moterų palikuonių genai būna labai geri.“

E.Dragūnas ir E.Sebrova

Dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas (38 m.) su savo širdies drauge, scenos partnere Elena Sebrova (30 m.) drauge jau ne vieni metai.

Tačiau pora neskuba prie altoriaus.

„Aš nesu iš tų moterų, kurios trokšta ištekėti, man daug svarbiau būtų, jei Egidijus pasiūlytų palaiminti mūsų santykius“, – yra sakiusi E.Sebrova.

Ji atsakingai rūpinasi septynmečiu E.Dragūno sūnumi Deividu. Būtent jis prieš keletą metų įkvėpė Eleonorą parašyti knygelę vaikams „Skraidantis berniukas“.

M.Lučinas: „Kol mergina rūpinsis draugo vaiku, santykiai bus tvirti. Bet kai ji nusivils meile ir draugyste, viskas baigsis. Aš jai rasčiau daug geresnį partnerį. O dabar jie tik pažais šeimą, ir tiek.

Dabartinis jos širdies draugas – ne brokas, bet ir ne aukštos klasės. Manau, kad būtų racionaliau jai rinktis šiek tiek vyresnį, stipresnį ir daug kilmingesnį partnerį. Beje, šiai merginai nebloga kandidatūra – prieš tai matytas politikas (parodė Seimo nario A.Anušausko nuotrauką. – Red.). Ir tai būtų labai gerai. Tokia pora susilauktų išskirtinių atžalų, kurios Lietuvoje sukurtų galingą koncernų tinklą“, – kalbėjo M.Lučinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.