Veidotyros žinovas: su ekstremalu A. Sakalu žmonai nenuobodu

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas paverčia porą laiminga – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Pažvelgęs į žmogaus veidą estas geba nusakyti jo charakterį, gebėjimus, silpnybes, kompleksus, ligas. Nesvarbu, apie kokią porą kalbėtų, M.Lučinas nesistengia lanksčiai ir subtiliai rinkti žodžių. Šį kartą M.Lučinas pabandė pažvelgti į žurnalistės Daivos Sakalės ir Nepriklausomybės Akto signataro Aloyzo Sakalo porą. 

Žurnalistė Daiva Norkienė ir Nepriklausomybės Akto signataras Aloyzas Sakalas
Žurnalistė Daiva Norkienė ir Nepriklausomybės Akto signataras Aloyzas Sakalas
Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Petrulytė

Apr 14, 2015, 5:37 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:01 PM

Žurnalistė Daiva Norkienė (46 m.) ir Nepriklausomybės Akto signataras Aloyzas Sakalas (83 m.) susituokė pernai rudenį.

Daug kam akis badė šios poros amžiaus skirtumas, bet ir A.Sakalui, ir D.Norkienei tai buvo nė motais.

Iki santuokos A.Sakalas su savo išrinktąja buvo pažįstami beveik 20 metų – Daiva ilgai dirbo Lietuvos socialdemokratų partijos spaudos centre.

„Be draugystės rimta meilė neįmanoma.

Tokie santykiai kaip mūsų, toks pasitikėjimas, bendrumas – didžiausia gyvenimo dovana“, – yra kalbėję A.Sakalas ir D.Norkienė prieš vedybas.

M.Lučinas: „Labai įdomi pora. Kai žmonės perkopia 40-metį, jie jau turi pakankamai išminties, jiems nėra baisu priimti amžiaus skirtumą, net jei jis siekia trisdešimt metų. Tokiame amžiuje tai tas pat, kas jaunystėje susipažinti su penkeriais metais vyresniu ar jaunesniu žmogumi.

Tai viena, o antra – vyras yra orus, ryškus, net, sakyčiau, intelektualus, temperamentingas, ekstremalus. Vienareikšmiškai – su juo gyventi įdomu.

Sunku pasakyti, kokie šios poros intymūs santykiai, tačiau galiu patikinti, jog moteris iš šio vyro gali gauti daug vertingų ir įdomių dalykų.

Partneriai artimi intelektu, jie turi apie ką pakalbėti, abu stiprūs, ryškūs ir įdomūs. Tad jei visuomenė jų nebombarduos idiotiškais stereotipais, nesikabinės prie amžiaus, dar ko nors, manau, jiems viskas puikiai klostysis. Šios asmenybės geba viena kitai duoti daug naudos, tad gali kūrybiškai augti ir drąsiai gali būti kartu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.