Veidotyros žinovas: A. Mačiulis vyrui tiktų būti dvasininku

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas padaro porą laimingą – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Pažvelgęs į žmogaus veidą estas geba nusakyti jo charakterį, gebėjimus, silpnybes, kompleksus, ligas. Įdomią nuomonę M.Lučinas pateikė patyrinėjęs verslininkų Romualdo ir Alesios Mačiulių poros fotografijas 

Verslininkai Romualdas ir Alesia Mačiuliai susituokė pernai birželį po keturių mėnesių draugystės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Verslininkai Romualdas ir Alesia Mačiuliai susituokė pernai birželį po keturių mėnesių draugystės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Petrulytė

Apr 17, 2015, 5:29 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:10 PM

Verslininkai Romualdas (30 m.) ir Alesia (36 m.) Mačiuliai susituokė pernai birželį po keturių mėnesių draugystės. Su jais auga Romualdo vaikai iš pirmosios santuokos – 5 metų Richardas ir 3 metų Victoria.

Iš Baltarusijos kilusiai Alesiai ši santuoka yra trečioji.

„Jeigu sutinki žmogų, kuris tau skirtas, reikia iškart dėti visas pastangas, kad galėtum būti kartu su juo.

Daug žmonių pražiopso savo laimę – Lietuvoje daug neryžtingų vyrų, kurie dvejoja, o paskui praradę gailisi“, – yra sakęs R.Mačiulis.

M.Lučinas: „Į šią porą įdėmiai pasižiūrėję pamatysime: šio vyro veido ir kūno bruožai rodo, jog jam reikia būti dvasininku. Jį labai myli vaikai ir jis juos labai myli. Jis gali nuoširdžiai rūpintis silpnaisiais, ligoniais.

Maža to, tai labai širdingas žmogus, kuriam žodis „moralė“ – ne tuščias garsas.

O šalia jo yra plėšrūnė. Na, pagalvokite, ar taip atrodo dvasininko žmona?

Žinoma, su ta moterimi reikėtų pabendrauti gyvai, paanalizuoti jos gestų kalbą, laikyseną. Jeigu nuo vaikystės jai buvo skiepijamos moralės, padorumo, garbės kodekso normos, galbūt šiai porai viskas bus gerai.

Vyras yra pranašesnis intelektu ir moralinėmis vertybėmis. Bet jis minkšto charakterio, jo širdis nėra labai stipri.

Svarbiausia, kad ši moteris po kiek laiko nepaliktų savo vyro ir neitų medžioti toliau. Akivaizdu, kad ji stipri ir jai nėra tikslo laikytis įsikibus vyro.

Taip, šis vyras jai yra puiki partija, bet paieškojusi ji rastų dar geresnį.

Vyras man daug simpatiškesnis. O dėl jos puikios ateities nebūčiau labai tikras.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.