Estijos prezidento drama nenustebino veidotyros specialisto

Apie galimas Ilvesų šeimos problemas visuomenė sužinojo praėjusių metų rugpjūtį, kai vienas šalies žurnalas išspausdino pirmosios ponios, besibučiuojančios su jaunu vyru, nuotraukas.

Šią savaitę pirmoji Estijos pora pranešė apie skyrybas.<br>ViDA Press nuotr.
Šią savaitę pirmoji Estijos pora pranešė apie skyrybas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

2015-04-18 13:07, atnaujinta 2018-01-06 12:19

Apie galimas Ilvesų šeimos problemas visuomenė sužinojo praėjusių metų rugpjūtį, kai vienas šalies žurnalas išspausdino pirmosios ponios, besibučiuojančios su jaunu vyru, nuotraukas.

Porų suderinamumą tyrinėjantis M.Lučinas pažvelgęs į žmogaus veidą geba nusakyti jo charakterį, gebėjimus, silpnybes, kompleksus, ligas. Natūralu, kad jis ištyrinėjo ir pirmosios Estijos poros nuotraukas.

„Bėda ta, kad dabartinis Estijos prezidentas yra netinkamas eiti šias pareigas, o jo žmona netinkama būti pirmąja šalies ponia. Vyras nesusitvarko ne tik su valstybe, bet ir su savo žmona.

Tai labai keista ir nevykusi santuoka. Jie netinka vienas kitam. Moteris yra lytiškai aktyvi ir daug gabesnė šiuo klausimu nei jos vyras.

Bet prezidentas yra aukščiau už ją vertinant intelektą, kultūros lygį. Galiu pasakyti, jog įvykis, kuris pernai vasarą sudrebino ne tik jų šeimą, bet ir Estiją, nebuvo atsitiktinis – tai netobulos partnerystės išdava“, – kalbėjo M.Lučinas.

Aštriadantis veidotyros specialistas pažįstamas ir Lietuvoje. Jis ne kartą viešai ir nesirinkdamas žodžių taršė politikus, verslininkus, pramogų pasaulio atstovus.

Ir nors M.Lučinas kalba tiesmukai, nereikėtų visko suprasti pažodžiui. Jei jis moterį pavadina plėšrūne, nebūtinai čia reikėtų matyti neigiamą atspalvį. Vadinasi, ji neleis savęs nuskriausti nei dvasiškai, nei finansiškai.

Jau vien iš nuotraukų estas gali paaiškinti, kodėl viena pora yra darni, o kitos santykiuose jis girdi paslėptos bombos tiksėjimą.

M.Lučino vertinimai sudėtingesni ir nuodugnesni nei, pavyzdžiui, tiesmukas pasakymas, kad ilganosiai – jautrūs ir aistringi, o trumpanosiai – lėti ir be fantazijos. Esto nuomone, asmenybės ypatumus lemia daug dalykų.

Be veido ženklų, atspindinčių asmenybės charakterį, M.Lučino įsitikinimu, svarbios ir socialinės, moralės, šeimos modelio normos.

„Kodėl tiek daug žmonių nusivilia santuoka? Pirma – anksčiau žmonės tuokdavosi dažniausiai iš meilės, dabar – iš meilės ir išskaičiavimo. Antra – žmonės vengia priimti ilgalaikius sprendimus.

Šiais laikais antrąją pusę renkamasi kaip vienkartinę prekę. Kitaip sakant, pabandykime pabendrauti, o kaip išeis, pažiūrėsime.

Trečia problema – auklėjimo stoka.

Vaikams neskiepijamos vertybės, kad svarbiausia – šeima, kad iškilus sunkumams reikia laikytis išvien, ištverti.

Dabar galioja nuostata: nori – daryk, nori – nedaryk“, – kalbėjo M.Lučinas.

Žmonių tarpusavio santykiai ir veidotyra Marką, baigusį Maskvos valstybinio universiteto Biologijos fakultetą, domina jau ketvirtį amžiaus.

M.Lučino nuomone, svarbiausia veido dalis – ausys. Jos – savotiškas intelekto veidrodis.

„Jeigu norite protingo sutuoktinio, prieš užmegzdami rimtus santykius pirmiausia žiūrėkite ne į jo figūrą ar akis, bet įvertinkite ausis – jos turi būti taisyklingos“, – patarė veidotyros specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.