Veidotyros žinovas: J. Valančiūno žmona vertina pinigus

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas paverčia porą laiminga – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Šį kartą M.Lučinas pabandė pažvelgti krepšininko Jono valančiūno ir jo žmonos Eglės porą.

Pernai vasarą meilę ir ištikimybę vienas kitam prisiekė krepšininkas, Toronto „Raptors“ puolėjas Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė.
Pernai vasarą meilę ir ištikimybę vienas kitam prisiekė krepšininkas, Toronto „Raptors“ puolėjas Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 7:13 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:43 AM

Pernai vasarą meilę ir ištikimybę vienas kitam prisiekė krepšininkas, Toronto „Raptors“ puolėjas Jonas Valančiūnas (22 m.) ir Eglė Ačaitė (25 m.). Šiuo metu Kanadoje gyvenanti pora neseniai susilaukė pirmagimio sūnaus Jono.

M.Lučinas: „Moteris yra gana plėšri. Ir greičiausiai iš tų plėšrūnių, kurios, iščiulpusios iš vyro viską, ką tik galima, eina medžioti toliau. Vyras yra paveldėjęs gerą intelekto dovaną, tačiau bijau, kad neišsiugdė gebėjimų ja pasinaudoti. Sporte nėra laiko protui lavinti.

Žinoma, sportas jam padėjo įgyti pasitikėjimo savo jėgomis, jis geba užsidirbti pinigų, bet nežinau, ar sugebėtų protingai juos investuoti ir išsaugoti.

Tačiau moteris tai padaryti mokės labai gerai.

Dėl vyro ateities ir gerovės šiek tiek nerimauju, tačiau dėl moters to daryti nereikia – ji pati savimi pasirūpins.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.