Veidotyros žinovas: šie žmonės vienas kitam nelabai tinka

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas paverčia porą laiminga – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Šį kartą M.Lučinas pabandė pažvelgti į teisininkės Dainės Baumilės (34 m.) ir dainininko Donato Baumilos (33 m.) porą.

Teisininkė D. Baumilė ir dainininkas D. Baumila augina ketverių metų dukterį Smiltę ir, regis, atrodo laimingi: „Negalėtume gyventi be šeimos. Mes, kaip daugelis, mylime vienas kitą, rėkiame, pykstamės, taikomės.“<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Teisininkė D. Baumilė ir dainininkas D. Baumila augina ketverių metų dukterį Smiltę ir, regis, atrodo laimingi: „Negalėtume gyventi be šeimos. Mes, kaip daugelis, mylime vienas kitą, rėkiame, pykstamės, taikomės.“<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Petrulytė

Apr 29, 2015, 12:55 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 12:09 PM

Šios poros istorija pažymėta nuopuolių ir pakilimų. 2013 metų pradžioje sutuoktiniai oficialiai išsiskyrė, nes televizijos projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvavusiam D.Baumilai karšta aistra įsižiebė ne tik šokiams, bet ir šokių partnerei Rasai Židonytei.

Meilės romanas atrodė stiprus – Donatas pasipiršo Rasai. Tačiau iš žiežirbos didelis laužas neįsikūrė. Meilė baigėsi, ir po kelių mėnesių D.Baumila grįžo pas Dainę.

Pora vėl gyvena po vienu stogu, augina ketverių metų dukterį Smiltę ir, regis, atrodo laimingi: „Negalėtume gyventi be šeimos. Mes, kaip daugelis, mylime vienas kitą, rėkiame, pykstamės, taikomės.“

M.Lučinas: „Manau, jog šie žmonės vienas kitam nelabai tinka. Vyrui reikalinga stipresnė šeimininkė. O ir jai reikalingas vyras, kuris būtų tvirtas, vadovaujantis, rimtas, atsakingas. Ne toks, koks yra dabartinis partneris.

Vyras turi nemažai vidinių kompleksų, labai skausmingai reaguoja į aplinkinių nuomonę. Sakyčiau, jog jis yra itin jautrus ir greitai įsižeidžiantis. Jis toli gražu ne ledlaužis, prie kurio būtų galima prisišvartuoti ir saugiai plaukti per atšiaurų vandenyną. Jiems abiem reikia ko nors kitko.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.