Mėlynasis mėnulis astrologiniu požiūriu: tai bent naktelė laukia

Astronomai intriguoja: šią naktį, liepos 31-osios, danguje patekės mėlynasis mėnulis. Tiesa, mėlynas jis neatrodys, o ir šiaip niekuo ypatingas nebus. Tai tiesiog reiškia, jog per tą patį mėnesį įvyko antroji mėnulio pilnatis – o šitai nutinka labai retai.

Pilnatis siejama su meilės energija, duoda didelį poreikį ieškoti sau poros.<br>123rf nuotr.
Pilnatis siejama su meilės energija, duoda didelį poreikį ieškoti sau poros.<br>123rf nuotr.
Astrologė P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 31, 2015, 8:12 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 11:42 AM

Tačiau galbūt mėlynasis mėnulis yra ypatingas astrologiniu požiūriu? To ir paklausėme astrologės Palmiros Kelertienės.

„Astrologijoje mėlynasis mėnulis nėra specialiai išskiriamas. Astrologiškai tai tiesiog pilnatis – mėlynasis mėnulis nesiskiria nuo kitų pilnačių“, – aiškino P.Kelertienė.

Mėnulio pilnatis astrologijoje apskritai yra siejama su emocijų, energijos antplūdžiu. „Ji siejama su meilės energija, duoda didelį poreikį ieškoti sau poros. Tai geras laikas meilei, pasimatymams, romantiškų pažinčių užmezgimui“, – vardijo astrologė.

Toks pilnaties poveikis ypač ryškus vasarą, kai Saulė yra Liūto ženkle – būtent ten, kur dabar. „O Liūtas astrologijoje kaip ir pagrindinis meilės ženklas“, – aiškią užuominą pateikė P.Kelertienė.

Taigi, labai tikėtina, kad daugeliui ši penktadienio naktis bus ypatingai romantiška ir aistringa. Kas lauktų šią naktį pradėtų vaikų? Tvirčiausiai galima pasakyti nebent tai, kad jie, ko gero, gimtų po Jaučio ženklu.

Tačiau pradėti vaikui naktis, šviečiant mėnuliui, ne itin tinkama. Pasak astrologės, iki saulės patekėjimo verčiau atsiduoti tiesiog romantikai, o vaiko pradėjimui atidėti rytą. „Laikoma, kad geriausia vaiką pradėti saulei tekant“, – patarė astrologė.

Nereikia baimintis, kad tekant saulei gerasis pilnaties poveikis bus išnykęs. Pasak P.Kelertienės, meilei ypač geras laikas tęsis iki pat šeštadienio pavakarės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.