Spėjimas pagal lūpų dažus: ką jie pasako apie moterį?

Pažvelgus į moters lūpdažį, galima nemažai sužinoti apie jos charakterį. Yra didelis skirtumas, kokia forma „nudažote“ savo lūpų dažus. Ar jūsiškio lūpdažio viršus užapvalintas, o gal užaštrintas? Pasižiūrėkite, kokios charakterio savybės jums būdingos.

Pažvelgus į moters lūpdažį, galima nemažai sužinoti apie jos charakterį.<br>123rf nuotr.
Pažvelgus į moters lūpdažį, galima nemažai sužinoti apie jos charakterį.<br>123rf nuotr.
Kokios formos jūsų lūpų dažai?
Kokios formos jūsų lūpų dažai?
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-09-07 15:49, atnaujinta 2017-10-17 01:38

1. Lūpdažio viršus lygiai užapvalintas.

Šių lūpų dažų savininkė šaltakraujiška, ryžtingai siekia savo tikslų, moka už save pakovoti. Jai nebūdingas atsainumas, ji viską planuoja iš anksto. Ši moteris viską pasiekia savo darbštumu ir kruopštumu. Vienintelis dalykas, kurio jai iš tiesų trūksta – tai humoro jausmo. Užapvalinto lūpdažio savininkė nemėgsta netvarkos, jos charakteris ramus ir subalansuotas, ji nemėgsta konfliktų. Tokios moterys yra romantiškos, draugiškos ir dosnios.

2. Lūpdažio viršus ilgai išlaiko šiek tiek užaštrintą formą.

Jo šeimininkė – praktiškas žmogus, pasitikinti savimi, bet konservatyvoka. Ji visada žino, ko nori, ko jai trūksta. Ji neeikvoja savo jėgų smulkmenoms. Tokio lūpdažio savininkė myli gyvenimą, yra šiek tiek sarkastiška ir gana uždara. Ji daug pastebi, analizuoja, bet neskuba dalintis su kitais.

3. Lūpdažis užaštrintas iš dviejų pusių.

Tai liudija apie egoizmą, o taip pat apie polinkį į savistabą. Tokiai moteriai būdinga arogancija, nepagarbus požiūris į kitų žmonių nuomonę. Jai sunku sutarti su žmonėmis, nors pati ji ir jaučia poreikį bendrauti. Pati save ji laiko idealia žmona. Tačiau tokios moterys ir iš tiesų laikomos geromis žmonomis, nes jos organizuotos ir ūkiškos, jų namuose visada tvarka. Kartais jos būna užsispyrusios, bet iš esmės yra harmoningos ir sau pakankamos.

4. Lūpdažio viršus neapibrėžtos formos.

Jeigu jūsų lūpdažio forma sunkiai nusakoma – jūs greičiausiai gana nesubalansuota asmenybė, bet kokia smulkmena gali sukelti jums nerimą, kurį jūs slėpsite po energingumo ir pasitikėjimo savimi kauke. Tokios moterys su nepasitikėjimu žiūri į visus žmones. Jos mėgsta gražius daiktus, vakarinius pasivaikščiojimus ir sentimentalią romantiką.

5. Lūpdažis nelygiai nudažytas iš vienos pusės.

Tai – moteris su plačia vaizduote. Ji dalykiška, atsakinga, gebanti lengvai ir įtaigiai reikšti mintis. Yra sumani, bet ne visada praktiška ir gebanti toleruoti kitų trūkumus. Ji nėra kaprizinga, ja visada galima pasikliauti. Tokia moteris artimoms draugėms daug ką atleidžia, bet labiau pirmenybę teikia ne moterų, o vyrų draugijai, nes mėgsta būti dėmesio centre. Labai atsirenka draugus. Dievina eksperimentus.

6. Stipriai užaštrinto pieštuko forma.

Tokia lūpdažio forma pasitaiko gana retai, tačiau ji liudija apie neįprastą ir originalų savininkės charakterį. Ji – nuotaikos žmogus, nestabilus, impulsyvus, lengvai susižavinti, lengvai nusivilianti. Apskritai ji linksma, daug juokiasi, visada būna kompanijos dėmesio centre. Bet, deja, kaip draugė ji nepatikima ir gali pavesti.

7. Lūpdažio galas visiškai plokščias.

Tai – optimistė, kuri nežino, ką reiškia liūdesys ir melancholija. Santykiuose su žmonėmis ji tiesmuka ir betarpiška, mėgsta bendrauti. Ji nekreipia dėmesio į gyvenimiškas smulkmenas, bet savo tiesmukumu gali visai nesąmoningai įskaudinti žmogų. Tokioms moterims būdinga gebėjimas siekti tikslų, patikimumas ir greita reakcija.

8. Šone nupjauto kūgio forma.

Tai – ramaus, linksmo būdo moteris, patenkinta gyvenimu. Ji gerai pažįsta žmones. Bene vienintelė jos neigiama savybė – polinkis pavydėti kitiems žmonėms sėkmės. Ji savarankiškai eina per gyvenimą, nugali visus sunkumus. Nemėgsta būti dėmesio centre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.