Parapsichologas V.Azanovas atskleidė, kokie sapnai yra blogiausi

Kartais sapnuoti – vienas malonumas. O kartais – pragariškas jausmas! Sutikite, juk tikrai yra buvę, kad po klaikaus sapno, kuriame matėte mirusius artimuosius ar giminaičius, negalite susikaupti ar įprastai toliau dirbti.

Išrautas dantis – liga, pavojus uždegiminiams procesams.<br>123rf nuotr.
Išrautas dantis – liga, pavojus uždegiminiams procesams.<br>123rf nuotr.
Vladimiras Azavovas sako, kad sapnai – tai tam tikri perspėjimai.<br>LR archyvo nuotr.
Vladimiras Azavovas sako, kad sapnai – tai tam tikri perspėjimai.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gerda Morozovienė

Sep 26, 2015, 8:08 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 12:14 PM

Parapsichologas Vladimiras Azanovas teigė, kad tokie sapnai – tam tikri perspėjimai. Jis taip pat pasakė, kokie sapnai gali reikšti mirtį ir kokiais atvejais reikėtų pasisaugoti gresiančios ligos.

Išsiveržęs ugnikalnis – mirties simbolis

Parapsichologas aiškino, kad sapnai, susiję su mirtimi, paprastai reiškia sapnuojančiojo pervargimą emocine arba fizine prasme. „Po tokių sapnų reikėtų kelias dienas pailsėti, ir jie nebesikartos. Tiesa, svarbu atkreipti dėmesį į besikartojančius sapnus su mirusiais. Tokiu atveju jie tikrai pranašiški. Gali būti, kad per tokius sapnus norima perduoti tam tikrą informaciją“, – sakė jis.

Paklaustas, ar yra sapnų, kurie gali reikšti mirtį, V.Azanovas buvo atviras. „Taip. Jeigu sapnuojate išsiveržusį ugnikalnį, krintantį meteoritą arba didelius sprogimus, vadinasi, tai gali būti informacija apie mirtį. Tai jokiu būdu nereiškia artėjančios ligos. Tai yra būtent mirties ženklai“, – teigė ekspertas.

Jis pridūrė, kad labai svarbu atlikti išsamią sapno analizę, išsiaiškinti matytas detales, kurios gali būti itin svarbios. „Viskas priklauso, kokioje aplinkoje vyko veiksmas, kokie objektai buvo matomi“, – aiškino vyras.

Liaudyje šnekama, kad sapnuoti dantis – blogas ženklas, kuris gali reikšti net mirtį. Parapsichologas teigė priešingai, nors patvirtino, kad tai tikrai gali būti susiję su nemalonumais. „Išrautas dantis – liga, pavojus uždegiminiams procesams. Jei sapne matote kraują, tai gali reikšti, kad pusmečio laikotarpyje jūsų laukia operacija. Jei kraujo nėra – liga bus trumpa“, – sakė jis.

Miegokite ten, kur miega katinas

Sklando mitas, kad reikėtų atkreipti dėmesį ir į valandą, kada susapnuotas sapnas. V.Azanovas tik šypsojosi, išgirdęs tokį teiginį ir tvirtino, kad laikas neturi visiškai jokios įtakos sapnų reikšmei ir išsipildymui.

Jis taip pat paaiškino, kaip ir kur reikėtų tinkamai miegoti, kad nebūtų sapnuojami košmarai. „Jie paprastai susiję su emociniu arba fiziniu nuovargiu. Košmarus žmonės sapnuoja ir tada, kai miega netinkamoje vietoje. Siūlau miego vietą rinktis pagal tai, kur miega katinas. Ten statykite ir lovą“, – tikino vyras.

Parapsichologas taip pat patarė galvą dėti tik į Šiaurės pusę ir jokiu būdu negulti į Vakarų ar Pietų puses. „Taip miegodami nuolat sapnuosite pačius įvairiausius košmarus“, – perspėjo V.Azanovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.