Žinomos šviesiaplaukės: kiek intelekto įžvelgė veidotyrininkė?

Buvusio prezidento Rolando Pakso duktė Inga Paksaitė Stumbrienė žiniasklaidoje matoma kone kasdien. Ji mielu noru su visa Lietuva dalijasi gimtadienių, asmeninių kelionių, intymiausių švenčių detalėmis.

Oksana Pikul-Jasaitienė ir Inga Paksaitė-Stumbrienė.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Inga Paksaitė-Stumbrienė.
Verslininkė Inga Paksaitė-Stumbrienė.<br>T.Bauro nuotr.
Verslininkė Inga Paksaitė-Stumbrienė.<br>T.Bauro nuotr.
Veidotyrininkė Viktorija Česonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Veidotyrininkė Viktorija Česonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Gerda Morozovienė

Oct 18, 2015, 2:02 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 9:18 AM

Moteris su tuščiomis ambicijomis

Neurolingvistinio programavimo trenerė ir verslo konsultacijų įmonės „Pergalės kodas“ steigėja Viktorija Česonytė pažvelgė į I.Stumbrienės nuotrauką ir iš jos veido bruožų papasakojo, kokia tai asmenybė.

Pirmoji neurolingvistės reakcija, pamačius šviesiaplaukę Ingą – šypsena. „Ji yra tik ambicinga. Intelektinių gebėjimų, valios, ištvermės joje nėra. Todėl visumoje lieka šiek tiek tuščios ambicijos, tarsi kažko nori, užsispyrimo pakanka, bet valios, ištvermės ir patikimumo nėra. Ji labai išlaidi“, – sakė ji.

O.Pikul – puiki strategė

Dar viena Lietuvoje žinoma šviesiaplaukė – Oksana Pikul-Jasaitienė. Nors praeityje moterį lydėjo skandalai, dabar ji gyvena apsupta ramybės ir ant rankų sūpuoja pirmagimį. Kartu su krepšininku Simu Jasaičiu ji kuria jaukius namus Sicilijoje. 

Pamačiusi garsios dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės nuotrauką, V.Česonytė patikino, kad ji tikrai nėra stereotipinė blondinė. „Ji yra švelniai ambicinga, gerokai pranašesnė už savo koleges. Oksana labai protingai išnaudoja sritį, kurią pasirinko“, – sakė moteris.

Veidotyros ekspertė įsitikinusi, kad skandalingai išgarsėjusi „pupytė“ turi puikias intelektines savybes ir sugeba priversti tas aplinkybes dirbti jai. Ji yra puiki strategė“, – aiškino Viktorija.

V.Česonytė, paklausta, ar plastinės operacijos ir botulino toksino injekcijos keičia ne tik veido bruožus, bet ir žmogaus būdą, tikino, kad injekcijos keičia emocijas. „Botulino toksinas paralyžiuoja raumenį ir jis nebedirba. Vadinasi, nebesiunčia signalo į smegenis, o tai – abipusis ryšys. Nebelieka ryšio tarp smegenų ir raumens, o to raumens darbas suaktyvina tam tikrą emociją. Pavyzdžiui, kad šypsotumėmės, turi veikti tam tikri raumenys ir iš smegenų veikia impulsas – jei jie veikia, tai ir raumuo kinta. Taigi, jei atitinkamai nutraukiame tą ryšį, vadinasi smegenys negauna emocijos ir palaipsniui vis mažiau pasireiškia. Jei naikiname šypsenos raukšleles, tai, iš esmės, sumažiname džiugesio emociją. Jei leidžiame injekciją į pykčio raumenį, tai gal visai ir gerai“, – juokėsi moteris. 

Ji sakė, kad labiausiai dėl botulino injekcijų, kurias leidžiasi moterys, nukenčia jų vaikai. „Kūdikiai mato mamos veido išraišką, o kai mama prisileidžia botulino toksino, tai ji šalia vaiko būna kaip vaškinė figūrėlė – visada nustebusi, be emocijų. Tokiu atveju vaikai būna emociškai nuskriausti“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.