Ką apie moterį atskleidžia jos gimimo mėnuo?

Kiekviena moteris yra unikali, tačiau nemažai įtakos turi jos gimimo mėnuo. Jis išduoda tiek moters charakterio savybes, tiek talentus bei pomėgius, tiek tikslus. Kada gimėte jūs? Sužinokite, kas būdinga moterims, gimusioms tą mėnesį.

Kada gimėte jūs?<br>123rf nuotr.
Kada gimėte jūs?<br>123rf nuotr.
Koks jūsų gimimo mėnuo?<br>123rf.com nuotr.
Koks jūsų gimimo mėnuo?<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 4, 2015, 10:33 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 9:23 AM

Sausis

Jūs dažnai kamuoja problemos su sveikata. Nedidelė sloga gali sukelti nemažai komplikacijų, o peršalimo simptomai verčia sunerimti – didelė tikimybė, jog išsivystys rimtesnė liga.

Mėgstate planuoti viską ir iki galo. Laisvai bei drąsiai reiškiate savo nuomonę. Nieko nedarote „dėl vaizdo“ – tiksliai žinote, ko norite. Tačiau kartais jus užvaldo tinginystė, kurios nenugali jokios charakterio savybės. Darote tai, ką būtent tuo metu norite ir džiaugiatės laisve.

Vasaris

Esate itin energinga, kartais net per daug. Žmones neretai vertinate tik iš neigiamos pusės. Jus lengva įsiminti, kadangi elgiatės karštakošiškai ir nevengiate konfliktų.

Tačiau taip pat esate meniškas žmogus. Puikiai tapote, kuriate eiles, suprantate madą. Kartais sugebate sukurti tai, kas sužavės visus aplinkui. Tačiau jums abejingų žmonių nebūna – arba jus myli, arba nekenčia.

Kovas

Esate kaip katinas, kuris vaikšto savo keliais ir niekas nesugeba jo suvaržyti. Neklausote nieko – jūsų nuomonė jums yra svarbiausia. Tad nieko keisto, jog turite vos porą draugų. Nepasitikite žmonėmis – kur kas didesnį pasitikėjimą jums kelia gyvūnai.

Tačiau nepaisant šių savybių, jus labai lengva įžeisti. Niekam nerodote, kai kenčiate, todėl visi aplinkui galvoja, jog esate labai stipri moteris, kurios niekas nepalauš. Retai atleidžiate, tačiau visą gyvenimą prisimenate tai, ką jums blogo padarė.

Balandis

Pozityviai žiūrite į viską. Jums nėra nieko neįmanomo, todėl darbe jus itin vertina viršininkas. Matote šviesią ateitį, niekam nepavydite ir nelinkite blogo – būtent todėl žmones „traukia“ prie jūsų.

Vadovaujatės posakiu – „Nedaryk kitam to, kas nemiela tau“. Ir tikriausiai jau pastebėjote, jog gėris grįžta. Turite daug patikimų draugų, kurie visada sutiks jums ištiesti pagalbos ranką.

Gegužė

Jūs – tikra optimistė, kuri visada gauna tai, ko nori. O svarbiausia – visiškai neturite dėl to kovoti, jums tiesiog sekasi. Minimalios pastangos, bet maksimalūs rezultatai – tai būdinga jūsų kasdienybei. Mokykloje turėjote geriausius pažymius, po studijų gavote gerą darbą. O asmeninis gyvenimas – rožėmis klotas. Gerbėjai įsimyli jus jau pokalbio pradžioje, nes žinote, kaip tinkamai panaudoti savo kerus.

Tačiau dažnai būnate abejinga savo gerbėjų atžvilgiu – leidžiate jiems flirtuoti, bet vėliau juos atstumiate. Jums ne itin rūpi sudaužytos širdys. Tačiau paradoksas – žmonės ant jūsų ilgai nepyksta. Na, nieko keisto, juk jums visada ir visur sekasi.

Birželis

Jūs vengiate savarankiškai priimti sprendimus, verčiau atsakomybę sukraunate kitiems. Esate visiškai priklausoma nuo tėvų, vėliau nuo brolių arba seserų, po to – nuo partnerių. Esate per daug išlepinta ir bijote savarankiškumo. Jeigu įsimylite, tai – iki galo. Atiduodate visą save, todėl jūsų partneris bus laimingas. Jeigu ir pats apdovanos jus dėmesiu ir meile.

Liepa

Pasitikėjimo savimi jums tikrai netrūksta. Nuolat kylate karjeros laiptais, o suklydę, darote teisingas išvadas. Dievinate komfortą, pinigus ir gražius daiktus. Turite polinki visus vertinti pagal išvaizdą.

Partnerius keičiate itin dažnai, kadangi šeimos kūrimas jums nėra pirmoje vietoje. Ypač džiaugiatės tuo, jog esate nepriklausoma ir gyvenate patogų gyvenimą.

Rugpjūtis

Iš vienos pusės gimėte vadovauti – nebijote iššūkių ir mokate savarankiškai priimti sprendimus. Iš kitos pusės – esate labai šilta moteris. Dėl artimiausių žmonių padarytumėte bet ką, kad tik jie būtų laimingi.

Galima sakyti, jog esate tikroji naktinė pelėda – dievinate vakarus ir naktis, nes būtent tada jus aplanko įdomiausios mintys ir stulbinančios idėjos.

Rugsėjis

Tai bent asmenybė! Vieną dieną svajojate apie dailininkės karjerą, o kitą – nusprendžiate mokyti fitneso. Galbūt taip yra dėl to, jog esate labai talentinga moteris – ir tikrai ne vienoje srityje.

Kartais jūsų idėjos būna itin rizikingos, tačiau turite gebėjimą įtikinti kitus. Nors esate stipri, dažnai jus užvaldo melancholiška nuotaika. Užtenka to, jog nesulauksite draugo skambučio arba draugė atšauks jūsų susitikimą, iš karto jausite liūdesį ir vienatvę.

Spalis

Depresija – panašu, jog ši būklė lydi jus 365 dienas per metus. Labai dažnai sakote – „ne“. Mėgstate prieštarauti ir viską daryti priešingai nei kad iš jūsų tikimasi. Iš pradžių taip bendravote su tėvais, vėliau – su mokytojais, o galu gale ir su viršininkais. O taip, su jumis tikrai nėra lengva.

Tačiau esate labai ambicinga – visada žinote savo tikslus, kuriuos norėtumėte pasiekti ir su dideliu užsidegimu bei užsispyrimu einate teisinga kryptimi.

Lapkritis

Neturite problemų su sveikata – ligos jus aplanko itin retai. Aplinkiniai jus vertina. Daug pažįstamų kreipiasi į jus su prašymais, laukia jūsų patarimų. Mėgsta klausyti, kai jūs kalbate. Tačiau turite polinki į vienatvę – geriausiai jaučiatės, kuomet esate viena. Dažnai viską paliekate likimui, kurio neketinate keisti – bus taip, kaip turi būti.

Gruodis

Jus labai lengva išvesti iš kelio. Greitai susinervinate ir kankinate save neaiškios kilmės mintimis – pati susigalvojate, pati susinervinate. Ir niekas nesugebės pakeisti jūsų nuomonės – bus taip, kaip nusprendėte pati.

Viskas turi būti taip, kaip norite jūs. O jeigu, neduok Dieve, kas nors vyksta kitaip – puolate į paniką. Santykiuose su partneriu taip pat viskas turi klostytis pagal jus – ir ne kitaip. O jeigu mylimasis jūsų negarbins ir nesirūpins taip, kaip jūs to norėtumėte – paliksite jį be jokio gailesčio.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.