Tarologas Leopoldas Malinauskas: Kėdainių rajone įsisuko šėtonas

Naujųjų metų pradžią Lietuvoje paženklino baisus sukrėtimas – Kėdainių rajone, Saviečiuose, agresyvus vyras šulinyje nuskandino du savo mažylius.

Pasak L.Malinausko, tame pačiame rajone tomis pačiomis dienomis – tokia nelaimių koncentracija nepanašu į atsitiktinumą.
Pasak L.Malinausko, tame pačiame rajone tomis pačiomis dienomis – tokia nelaimių koncentracija nepanašu į atsitiktinumą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-02 14:03, atnaujinta 2017-06-12 01:52

Bet tai – ne pirmosios aukos šiais metais šiame rajone. Užsiliepsnojus bendrabučiui Vilainių kaime, gaisre žuvo du žmonės, kelios dešimtys buvo evakuota.

Kas tai – sutapimas, o gal įsikišo kokios nors blogio jėgos? Tarologas Leopoldas Malinauskas įsitikinęs, kad jos iš tiesų prisidėjo: tame pačiame rajone tomis pačiomis dienomis tokia nelaimių koncentracija nepanašu į atsitiktinumą.

„Aišku, oficialus mokslas tai neigs, tačiau tai visiškai realu. Prieš gerą pusmetį Radviliškio rajone buvo visokie siaubai, gal dabar į Kėdainius persimetė.

Regionas faktiškai tas pats – viskas sukasi tame pačiame regione nuo Raviliškio iki Kėdainių ir Šiaulių. Šėtonas šitoje vietoje viesulą suka“, – sakė L.Malinauskas.

Atkreipti dėmesį reikėtų ir į laiko cikliškumą. Pasak tarologo, įvykiai atsikartoja kas 100 metų, tad reikia pasižiūrėti, kas tuose kraštuose dėjosi 1916-ųjų sausį.

„Antri metai okupacijos, čia buvo vokiečių kariuomenė, vyko žudynės“, – dėstė tarologas. Ne ką geresnis vaizdas ir atsukus dar 100 metų atgal.

Pasak L.Malinausko, pralietas kraujas paženklina vietovę ir vėliau kelia panašius įvykius. Tai reiškia, jog ir šių metų tragedijos atsisuks panašiomis tragedijomis ateities kartoms.

Ar Lietuvoje yra žemės kampelis, kurio kada nors būtų neaplaistęs kraujas? Tarologas tvirtina, kad ne. Per mūsų šalį ėjo ir kryžiuočiai, ir švedai, ir rusai.

Tačiau net ir blogiausiais metais žmonės ir vaikus gimdė, ir knygas rašė – tad gyvenimas, bet kuriuo atveju tęsiasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje