Ką apie jūsų charakterio savybes sako kojų pirštų forma?

Ar gali kojų pirštai atskleisti žmogaus charakterį ir slapčiausius būdo bruožus? Pasirodo, kad priklausomai nuo didžiojo kojos piršto dydžio ir formos priklauso asmenybės bruožai bei charakterio savitumai.

Pirštų forma atskleidžia charakterį.
Pirštų forma atskleidžia charakterį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2016, 9:34 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 11:35 PM

1. Užapvalintas didysis kojos pirštas

Tokia pirštų forma yra itin populiari. Žmonės, kurių kojų pirštai būtent tokie kaip pirmajame paveikslėlyje – ovalios formos, pasižymi ramiu, bet tvirtu charakteriu. Jie nemėgsta konfliktų, stengiasi jų išvengti ir bando tai padaryti visais įmanomais būdais arba kenčia iki paskutinės akimirkos.

Žmonės, kurių kojų pirštai būtent tokie, paprastai nelaužo taisyklių, nėra linkę maištauti ar kažkokiu būdu išsiskirti iš minios.

2. Kampuotas didysis kojos pirštas

Tai antra pagal populiarumą kojų pirštų forma. Žmonės, kurių pirštai kampuoti, iš kitų išsiskiria aktyvumu ir optimistiniu požiūriu į gyvenimą. Dažnai galvoja, kad yra pranašesni už kitus, todėl nėra linkę įsiklausyti į kitų nuomonę.

Tai itin taupūs žmonės, kurie skaičiuoja kiekvieną centą. Paprastai jie gali sau leisti gerokai daugiau už kitus.

3. Smailėjantis didysis kojos pirštas

Asmenys, kurių didysis kojos pirštas smailėja, iš kitų išsiskiria kruopštumu ir net įkyrumu. Jie nepriklauso tiems žmonėms, kurie valandų valandas gali laukti tam tikro sprendimo – jie patys ima vadeles į savo rankas. Tai žmonės, kurie nuolat kur nors skuba ir visada pasiekia savo tikslą.

4. Įgaubtas didysis kojos pirštas

Toks pirštas, kurio viršutinė dalis itin plati, o vidurys – siauras, parodo, kad žmogus nežino, ko nori gyvenime, negali sau rasti vietos. Jie labai nori iš kiekvienos situacijos gauti maksimalią naudą, tačiau įdeda labai mažai pastangų.

Paprastai žmonės, kurių kojų pirštai būtent tokie, vadinami „energetiniais vampyrais“, kurie minta jūsų energija. Jeigu kojų pirštas įgaubtas, tačiau dar ir kampuotas, vadinasi, iš kitų išsiskiriate nuolatine nuotaikų kaita.

5. Storas didysis kojos pirštas

Tokie žmonės turi didelį potencialą. Dažnai iš aplinkinių jie išsiskiria kūrybingumu. Jie visada sieks savo užsibrėžtų tikslų ir padarys viską, kad svajonės virstų tikrove.

Tai žmonės, kurie geba susikoncentruoti ir randa išeitį iš bet kokios susidariusios situacijos. 6. Platėjantis didysis kojos pirštas

Jei didysis ir greta esantys keli kojos piršteliai stipriai platėja, vadinasi esate ramūs. Niekur neskubate. Jūsų gyvenimo šūkis: „Lėtai, bet užtikrintai“. Būtent tokiu būdu jiems pavyksta pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Jeigu pas merginas ir antrasis kojos pirštelis platėjantis, vadinasi ji yra itin emocionali. Jeigu pas vyrus – tai tikrieji egoistai. Būtinai atkreipkite dėmesį ir į vidurinį kojos pirštą – jei jis taip pat platėjantis, vadinasi, žmogui įgimtas agresijos protrūkis, todėl turėtumėte būti atsargūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.