Kaip užsisegate liemenėlę? Tai atskleidžia, kokia jūs moteris

Kaip užsisegate liemenėlę? Pagalvokite – ar ją užsidedate ir užsisegate nugaroje? Ar ją užsisegate priekyje, o tada ją apsukate, kad sagtis būtų nugaros pusėje? O galbūt nešiojate priekyje užsegamą liemenėlę? Tai gali daug atskleisti apie jūsų asmenybę.

Nieko keisto, kad liemenėlę užsisegate nugaroje – taip daryti išmokote iš mamos ar kitų merginų.<br>123rf nuotr.
Nieko keisto, kad liemenėlę užsisegate nugaroje – taip daryti išmokote iš mamos ar kitų merginų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2016, 6:30 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:48 PM

„Viskas, ką darote – ir kaip tai darote – atskleidžia, kas jūs esate, – sakė Patti Wood, kūno kalbos ir žmogaus elgesio ekspertė. – Įpročiai velkantis apatinius – ne išimtis.“

Tiesa, gali būti, kad liemenėlę segatės taip, kaip išmokote iš mamos būdama paauglė. Tačiau galbūt iš savo įpročių galite sužinoti, kas jūs esate, rašo womansday.com.

Žemiau – 4 moterų tipai.

1. Dėvite nugaroje užsegamą liemenėlę, ją užsisegate nugaroje.

Gyvenate pagal tradicijas ir viską darote taip, kaip išmokote. Nieko keisto, kad liemenėlę užsisegate nugaroje – taip daryti išmokote iš mamos ar kitų merginų. Mėgstate būti tarp kitų žmonių, todėl išvyka pirkti liemenėlių – tik dingstis kartu su kitomis merginomis kur nors išeiti. Jei kam nors reikia pagalbos renkantis seksualius apatinius ar idealią sportinę liemenėlę, esate pasiruošusi padėti. Be to, visada turite segtuką – jei staiga nuplyštų jūsų ar kurios nors jūsų draugės petnešėlė.

2. Dėvite nugaroje užsegamą liemenėlę, bet ją užsisegate priekyje, o tada apsukate.

Esate moteris, kuri nori jaustis vertinama, palaikoma ir norite rengtis pagal vaidmenį, kurį tuo metu atliekate. Apatiniai – ne išimtis. Mėgstate gražias, išsiskiriančias liemenėles. Gali būti, kad turite visą stalčių skirtingų liemenėlių – nes negalite žinoti, kur teks eiti ir ką reikės apsirengti ateityje. Jūs liemenėlę segatės šiuo būdu todėl, kad norite būti tikra, jog atrodote nepriekaištingai – nenorite jos užsisegti prastai ar nepastebėti susiraičiusios petnešėlės.

3. Dėvite priekyje užsegamą liemenėlę.

Manote, kad gyvenimas trumpas, todėl negalima švaistyti laiko tokiems dalykams, kaip nematomų sagčių knebinėjimui. Būtent todėl renkatės priekyje užsegamą liemenėlę – taip greičiau galite užsiimti kitais reikalais. Kadangi nemėgstate švaistyti laiko, perkate geros kokybės rūbus – kad nereiktų ir vėl eiti apsipirkinėti. Liemenėlių ieškojimas jums nėra dalykas, kurį su geriausiomis draugėmis darote visą dieną. Apsisprendžiate greitai ir tiksliai. Jūs pasitikite savimi.

4. Liemenėlę užsisegate kartą, o tada kasdien velkatės ją per galvą.

Jūs norite būti įsitikinusi, kad viską padarėte gerai. Būtent todėl liemenėlę gerai užsisegate kartą – kad daugiau nereiktų nuolat vargti ją taisantis. Geriausiai jaučiatės su sportine liemenėle. Nemėgstate dėmesio, todėl renkatės nuošaliausią kabiną. Jūs taip pat labiau mėgstate apsipirkinėti viena. Kai ateina laikas pirkti naują liemenėlę, įsitikinate, jog tiksliai žinote savo išmatavimus, tyliai išsirenkate pirkinius, o tada juos parsinešate namo. Jums nereikia triukšmo – tiesiog norite turėti tai, kas jums tinka.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.