11 ženklų, kad su jumis kontaktuoja mirę šeimos nariai

Bene sunkiausia patirtis gyvenime – prarasti tau artimą žmogų, Visiems yra tekę ką nors prarasti – tokia skaudi gyvenimo tikrovė.

Tam tikri kontaktai su mirusiais žmonėmis – gana paplitęs reiškinys.<br>123rf nuotr.
Tam tikri kontaktai su mirusiais žmonėmis – gana paplitęs reiškinys.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2019, 2:05 PM

Tačiau jeigu artimo žmogaus nėra šalia fiziškai, tai dar nereiškia, kad jo siela jus paliko visiems laikams.

Tam tikri kontaktai su mirusiais žmonėmis – gana paplitęs reiškinys. Tereikia tik šiek tiek pastabumo ir atmesti išankstinius įsitikinimus.

Pateikiame būdingus požymius, liudijančius, kad miręs giminaitis vis dar jus lanko.

1. Jūs jaučiate jų kvapą.

Mylimo žmogaus kvapas gali pasireikšti įvairiai. Vienas populiariausių būdų – aromatas. Jeigu jums atrodo, kad jaučiate tabako ar kvepalų kvapą, kurį skleidė tas žmogus, reiškia, ryšys su juo vis dar stiprus. Branginkite tai.

2. Jie pasirodo jūsų sapnuose.

Tai ko gero pats populiariausias dvasių sąveikavimo su gyvais žmonėmis būdas. Kad pamatytumėte sapne artimuosius, jūsų pasąmonė turi būti atvira, ji turi leisti jiems ateiti.

Sapnai su mirusiais giminaičiais paprastai būna neįtikėtinai realistiški ir nepanašūs į pasakas. Ypač atkreipkite dėmesį į tai, ką jie galėtų reikšti. Galbūt artimo žmogaus siela bando jums kažką pranešti iš anapus. Ypač vertingi sapnai, susapnuoti pirmąsias 40 dienų po netekties.

3. Pradeda dingti jūsų „bendri“ daiktai.

Galbūt pastebėjote, kad ilgai ieškote kokio nors buityje naudojamo daikto, kurį mėgo miręs žmogus? Arba tas daiktas guli ne ten, kur, kaip jums atrodo, buvote padėję?

Galbūt miręs artimas žmogus taip su jumis pokštauja? Skamba kiek kvailokai. Bet faktas, kad jūs nematote savo mirusių artimųjų, dar nereiškia, kad jie prarado savo humoro jausmą.

4. Neįprastos mintys.

Ar jums būna taip: apie kažką galvojate, bet atrodo, kad vidinis monologas vyksta ne jūsų mintimis? Galbūt jaučiate, kad kažkas veikia minčių srautą jūsų galvoje?

Kai kurie mistikai teigia, kad mirusieji iš tiesų gali daryti įtaką mūsų mintims ir mūsų elgesiui. O ką, jeigu tai tiesa?

5. Keistenybės per laidotuves.

Pasak daugumos ekstrasensų, žmonių sielos beveik visada aplanko savo laidotuves. Kol kūnas nepalaidotas, jie klajoja aplink ir bando nuraminti savo artimuosius. Tiesiog leiskite jiems kaip nors suprasti, kad su jumis viskas tvarkoje.

6. Jūs jaučiate jų buvimą.

Daug žmonių pasakoja jaučiantys savo mylimus žmones net ir po to, kai jie juos paliko. Mes nežinome, ar tai fantazija, ar kas nors daugiau. Tačiau ignoruoti jų žodžių negalima.

Kai kurie jaučia, kad uždaroje patalpoje ore tarsi juda kažkas nematomas. Kai kurie jaučia lovoje įsispaudimą kažkieno, gulinčio šalia, nors yra vieni. Kiti vėlai vakare skaito knygą ir jaučia, kad kažkas sėdi šalia ant sofos.

Tokie dalykai vyksta tik tarp tų žmonių, kurie buvo labai artimi vienas kitam. Todėl nesistebėkite, jei jumis niekas netiki – tai normalu.

7. Jūs jaučiate jų prisilietimus.

Kaip ir prieš tai aprašytu atveju, mes negalime tiksliai žinoti, su kuo turime reikalą – su psichosomatika ar anapusiniu pasauliu. Bet tūkstančiai žmonių pasakoja, kad dar keletą savaičių po artimo žmogaus mirties jie jusdavo, lyg jis glosto jų plaukus, laiko už rankos ar tiesiog juos liečia.

8. Keisti pokštai su elektros prietaisais.

Dvasia ko gero yra tam tikra energijos forma, o elektra – taip pat energija. Tad visai įmanoma, kad jos gali sąveikauti tarpusavyje.

Tiems, kurie yra „anapus“, gali būti labai smagu sužinoti, kad jie, kaip ir anksčiau, gali naudotis elektros prietaisais. Nors tam ir nebėra jokios būtinybės.

Dvasios gali manipuliuoti šviesa, televizoriumi, žaislais. Kartais – tiesiog šiaip, pasismagindamos. O kartais – kad priverstų jus atkreipti dėmesį.

Galbūt įsėdę į automobilį pastebėjote, kad per radiją skamba jūsų ir to žmogaus mėgstama daina? Tačiau esate įsitikinę, kad aparatą vakar palikote nustatytą ant kitų bangų?

9. Nepaaiškinami telefono skambučiai.

Kitą dieną po to, kai mirė tėvas, vyras sulaukė keleto telefono skambučių iš nepažįstamų numerių. Kitoje ragelio pusėje buvo tyla. Kai apie tai papasakojo savo draugams, jie prisipažino, kad panašiai buvo pirmosiomis dienomis po jų tėvų mirties.

10. Keisti įvykiai, turintys gilią simbolinę prasmę.

Mirę jūsų artimieji dažnai ir toliau būna jūsų gyvenimo dalimi. Ir jie apsireiškia tada, kai jūs mažiausiai to tikitės.

Jie gali rodyti ženklus. Kažkas keistose vietose mato plunksnas, kažkas – monetas, kažkas – akmenis.

Dvasios dažnai naudojasi gyvūnų pasaulio energija, kad apreikštų save. Dažnai neseniai mirusių žmonių artimieji mato neįprastai besielgiančius paukščius, drugelius, boružes, laumžirgius ir kitus gyvus padarus.

11. Jūs matote juos savo akimis.

Norite – tikėkite, norite – ne, bet pamatyti mirusio žmogaus vaiduoklį yra didžiulė retenybė. Vaiduokliai – unikalus reiškinys, bet vien dėl to, kad jūs savo mirusio artimo žmogaus nematėte, tai dar nereiškia, kad jis nebando su jumis užmegzti kontakto.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.