Marijampolietė norėjo tapti advokate, bet pamišo dėl burtų

Metų stebuklas. Tokį titulą pelniusiai ir 2015-ųjų pabaigoje auksinį svogūną iš „Svogūnų Lietuvos“ sumanytojo Arūno Valinsko rankų atsiėmusiai Linai Ramanauskienei (55 m.), pasirodo, reikėjo tik išmokti naudotis nuotraukų redagavimo programa. Marijampolės rajone, Ožkasvilių kaime, įsikūrusi moteris išgarsėjo internete ėmusi platinti keistas nuotraukas.

Kurį laiką L.Ramanauskienė nedirba. Jos vyras Rimtautas, dirbantis bendrovėje prie gyvulių, gerai uždirba ir to jiems užtenka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Kurį laiką L.Ramanauskienė nedirba. Jos vyras Rimtautas, dirbantis bendrovėje prie gyvulių, gerai uždirba ir to jiems užtenka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Nuotraukų montažus kurianti Lina tikino bendraujanti su angelais.
Nuotraukų montažus kurianti Lina tikino bendraujanti su angelais.
Daugiau nuotraukų (5)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Jan 10, 2016, 2:53 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 12:11 PM

Moteris neslepia, kaip vyksta keistos fotosesijos.

Į galvą šovusias idėjas ji užsirašo, išsirenka tam tikrą aprangą, o fotoaparato mygtuką paspaudžia jos bendraminčiai.

Tada internete ji susiranda paveikslėlių ir įmontuoja šalia visada besišypsančio savo atvaizdo.

„Visos nuotraukos yra su pozityvia energija. Kuriant gražesnius vaizdus tenka ir valandą sugaišti“, – pasakojo Lina.

Socialinių tinklų sensacija

Mediume – tarpininke tarp žmonių ir dvasių – save laikanti L.Ramanauskienė, pasivadinusi Ananda, tapo 2015 metų socialinių tinklų sensacija.

Kaime gyvenanti moteris jau turi kelis tūkstančius sekėjų. Pernai buvo įkurtas Linos Anandos gerbėjų klubas. Tačiau tuo pat metu socialiniame tinkle susibūrė ir mediumės priešininkų kompanija, pasivadinusi Anandos naikinimo grupe.

Dėmesio sulaukusią L.Ramanauskienę vieni vadina kaimo keistuole, kiti apsišaukėle, treti tiki jos pranašystėmis ir aiškiaregystės galiomis.

Nuotraukų montažus kurianti Lina tikino bendraujanti su angelais ir visiems siunčianti gerąją energiją. Ožkasviliškė žino, kad žmonės ją skirtingai vertina ir neretai pasišaipo.

„Klausau savo širdies balso ir kitų nuomonė man nesvarbi“, – tikino Lina.

Fotosesijas ji pradėjo rengti prieš pusketvirtų metų, kai esą astraliniu – mistiškai su kosminiais kūnais susietu – keliu išmoko keliauti po kitus pasaulius.

Pernai pakviesta į kelias televizijos laidas L.Ramanauskienė kuklinosi nesiekianti išgarsėti, bet prieš devynerius metus jau žinojusi, kad taip bus. Tai jai esą pasakė ateiviai telepatijos – žmogaus gebėjimo per atstumą gauti informaciją – būdu.

„Maniau, kad tai nesąmonė, netikėjau, bet į sąsiuvinį tą žinią užsirašiau“, – pasakojo Lina.

Tačiau L.Ramanauskienė supyko, kai maisto vertintojas ir televizijos laidų vedėjas Andrius Užkalnis į nuotrauką šalia jos primontavo Rusijos prezidento Vladimiro Putino atvaizdą.

Įsižeidusi mediumė žadėjo paskleisti juodosios magijos kerus. Galiausiai V.Putino internete nebeliko, ir Lina pareiškė, kad A.Užkalniui atleidžia.

Aštrialiežuvis maisto vertintojas Linai patarė mėgautis netikėtai užklupusia šlove arba liautis kliedėti.

Jau trečia santuoka

Kai L.Ramanauskienei paskambinau Naujųjų metų išvakarėse, mediumė šventėms kepė žąsį, o jos vyras Rimantas buvo išlėkęs į parduotuvę visokių skanėstų parvežti.

Ožkasvilių kaime moteris gyvena su 53 metų vyru Rimantu. Jis – jau trečiasis jos bendro gyvenimo palydovas. Suaugę Linos vaikai – dvi dukterys ir sūnus – gyvena atskirai.

„Vaikai savarankiški, turi ir butus, ir mašinas“, – sakė Lina.

L.Ramanauskienė gyrėsi, kad mokyklą baigė gerais pažymiais, tada įstojo mokytis teisės – norėjo būti advokatė. Tačiau mokslų nebaigė, nes kortas sumaišė kavalierius ir santuoka.

Vėliau neakivaizdiniu būdu Lina baigė buhalterių ir sekretorės mašininkės mokslus. Kurį laiką uždarbiavo Vokietijoje.

Pirmąkart antgamtines galias Lina pajutusi po tragiško sukrėtimo, kai būdama 26 metų liko našlė. Kad atsitiks nelaimė, Lina regėjo sapne. Ji sapnavo, kad užsidegė namas ir kūdikio vežimėlis. Netrukus jos sutuoktinis žuvo avarijoje.

Su pirmuoju vyru Lina pragyveno trejus metus, be tėvo liko šešių savaičių duktė ir pusantrų metų sūnus.

Maždaug po dvejų metų Lina susipažino su antruoju vyru. Šeimos gyvenimas buvo sunkus. Su geriančiu ir smurtaujančiu vyru Lina susilaukė dukters ir santuokoje iškentė trylika metų.

„Kol sutikau savo nuostabųjį Rimantą, klaidžiojau nuo vieno prie kito. Antroje santuokoje įgijau gyvenimiškos patirties. Vien už tai tam girtuokliui ačiū“, – nusijuokė pašnekovė.

Su dabartiniu vyru Lina atsitiktinai susipažino prieš aštuonerius metus. Ji siuntė telefonu žinutę pažįstamui, bet supainiojo vieną skaičių. Atsakymą atrašė Rimantas. Mediumė mano, kad šis susitikimas buvo nulemtas.

Kurį laiką L.Ramanauskienė nedirba. Jos vyras, dirbantis bendrovėje prie gyvulių, gerai uždirba ir to jiems užtenka.

„Rimantas turi labai daug gerų savybių, lepina, perka ir dovanas, ir tortus, ir širdeles, mes gražiai gyvename. Tik tegu svetimi mūsų nepjudo, nes kai kurie vyrai man rašinėja visokias žinutes, buvo tokių, kurie grasinosi į namus atvažiuoti“, – mediumė stebėjosi vyrų atkaklumu.

Vyras ir vaikai nekritikuoja

Lina neslėpė, jog pažinties pradžioje vyras netikėjo, kad ji turi antgamtiškų galių, tačiau dabar jos veiklai neprieštarauja.

Ir vaikai L.Ramanauskienės gyvenimo būdo nekritikuoja, kartais net prašo patarti.

„Dukterys tiki tuo, kuo užsiimu. Sūnus nelabai tiki, bet jo karma sunkesnė“, – įvertino Lina.

Ar Rimantas nepavyduliauja, kai išsipuošusią, trumpą suknelę vilkinčią mylimąją internete nužiūrinėja daugybė vyrų?

„Pavydi, nori matyti, kas rašo žinutes ar skambina. Bet sveikas pavydas gerai – kaitina jausmus. Jei žmogus visiškai nepavydi, vadinasi, nė kiek nemyli“, – aiškino Lina.

Jos vyras prie namų pastatė gėlėmis išpintas sūpynes, jas Lina naudoja per fotosesijas.

Pažinties pradžioje Rimantas nebuvo toks geras ir rūpestingas. „Kai susipažinome, jis skaudžiai išgyveno skyrybas, buvo piktas“, – atviravo moteris.

Su kaimo gyventojais Lina tikino sutarianti. Išgarsėjusi moteris iš kaimo į didmiestį bėgti nenorėtų. Save ji vadina kaimo vaiku. Ūkyje mediumė nelaiko nei kiaulių, nei karvių, tačiau namuose yra papūgų, turi balandžių, katiną, šunį.

Ateities įvykius ji esą dažniausiai sužino per pranašiškus sapnus. Moteris tikino, kad yra ne šios Žemės gyventoja: „Prieš 35 metus mama tą paslaptį nusinešė į kapus. Mano mama buvo žmogus, bet nemanau, kad turėjau žemišką tėvą. Vyras, kuris mane užaugino, nebuvo mano biologinis tėvas. Kartais jis mylėjo labai, kartais nemylėjo. Mama apie tikrąjį tėvą tik kartą užsiminė: „Tu apie savo gimimą nieko tikro nežinai, o aš pati to nesuprantu.“

Aiškiarege save vadinanti moteris paguodė, kad pasaulio pabaigos nebus, bet iki 2025 metų Žemėje liks mažiau nei milijardas gyventojų.

„2016-ieji bus katastrofiški – didžiulės orų permainos, žemės plotus gali apsemti vanduo. Bet Lietuvos teritorija išliks nepaliesta. Kaip apsisaugoti nuo nelaimių? Labiausiai saugo nuotraukoje įmontuotas mažas angeliukas. Būtent angelai yra žmonijos apsauga“, – aiškino aiškiaregė.

Pagalbos ir patarimų žmonės į Liną kreipiasi dažnai. Štai paskutinę praėjusių metų dieną iš Marijampolės rajono atvykęs vaikinas prašė užburti, kad mergina jį mylėtų.

„Aš paaiškinau, kad žmonės gimsta su konkrečia programa, tad jei mergina tau nėra skirta, su ja nebūsi. Liepiau jam važiuoti namo.

Ką daryti, kai žmogus nesupranta, kad burtais prišaukta meilė bus trumpa? Su tokiais klientais neprasidedu“, – sakė Lina Ananda, kasdien gaunanti dešimtis žinučių su prašymais.

Paklausta apie paslaugų įkainius, L.Ramanauskienė tikino neimanti pinigų, tačiau atsidėkodami žmonės jai atsiunčia ir buities reikmenų, ir grandinėlių, ir visokių gyvūnų: „Gyvūnų, aišku, neimu. Kam man jų reikia?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.