Ar susieina širdies linijos ant abiejų jūsų delnų? Tai svarbu

Atkreipkite dėmesį į dvi stambias viršutines linijas, esančias ant abiejų jūsų delnų po pat pirštų pagrindu. Tai – širdies linijos. Nuo to, kaip jos atrodo ir „pereina“ viena į kitą, priklauso jūsų sėkmė meilėje ir šeimyninė laimė.

Nuo to, kaip linijos atrodo ir „pereina“ viena į kitą, priklauso jūsų sėkmė meilėje ir šeimyninė laimė.
Nuo to, kaip linijos atrodo ir „pereina“ viena į kitą, priklauso jūsų sėkmė meilėje ir šeimyninė laimė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-07 16:48, atnaujinta 2019-01-07 16:53

Tiesiog sudėkite delnus ir tada juos „atverskite“ kaip knygą.

Apžiūrėkite, kaip sueina (ar nesueina) dvi storos viršutinės linijos.

Linijos susieina

Jeigu abiejų linijų galų aukštis sutampa, tai reiškia, kad jūs – ramus, švelnus ir išauklėtas žmogus.

Nežiūrint į tai, jūs mėgstate drastiškus, netgi griaunančius pokyčius savo gyvenime. Greičiausiai jūs vesite ar ištekėsite už partnerio, kuris nepatiks nei jūsų šeimai, nei draugams.

Tačiau ilgalaikiuose santykiuose jūs visada elgiatės adekvačiai ir labiau remiatės logika, nei emocijomis. Ir tai puikiai jus gelbsti. Todėl yra aišku, kad asmeniniame gyvenime jums viskas bus gerai.

Dešinioji aukščiau

Jeigu dešiniosios rankos širdies linija aukščiau, nei kairiosios, reiškia, jūs esate ne pagal amžių išmintingi ir turite „senio“ sielą.

Apie tokius, kaip jūs, sakoma, kad jų sielos jau seniai klajoja po žemę, tik nuolat persikūnydamos į vis kitus kūnus. Jūs tikriausiai „anksčiau suaugote“, buvote išsivystę ne pagal metus.

Esate laisvi ir dažniausiai nesirūpinate, ką apie jus galvoja ar gali pagalvoti kiti žmonės. Tuo tarpu jūs patys visada matote dalykus ir žmones tokius, kokie jie yra. Nuo jūsų sunku ką nors nuslėpti.

Labiausiai už viską pasaulyje nekenčiate žmonių, valdomų „bandos instinkto“, tai yra, tų, kurie siekia ne savo svajonių, o eina keliu, įkūnijančiu kitų lūkesčius.

Kad jūsų santykiuose viskas būtų tvarkoje, turėtumėte pasirūpinti rasti partnerį su tokia pat „senio“ siela, kaip ir jūsų. Tiktai jis jums suteiks ramybę, kurios nusipelnote.

Kairioji aukščiau

Jeigu kairiosios rankos širdies linija aukščiau, nei dešiniosios, tai reiškia, jog jūs – stirus ir pasitikintis savimi žmogus.

Didžiausias džiaugsmas jums – mesti naują didelį iššūkį sau pačiam ir pasiekti neįtikėtiną rezultatą.

Jeigu įsimylite, jūs visiškai atsiduodate partneriui. Jūs – aistringas ir karštas meilužis (ar meilužė) ir visada traukiate kitus simpatiškus žmones.

Greičiausiai santuokoje jūsų laukia kažkas neįprasto: gyvensite su savo buvusiu studentu ar užsieniečiu iš egzotiškos šalies. Gali būti, kad tarp jūsų ir jūsų partnerio bus didelis amžiaus skirtumas. Arba kas nors kito, ką visuomenė suvokia kaip problemą, o jūs – kaip unikalumą.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 16 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.