Tamsioji kiekvieno Zodiako ženklo pusė – kokia ji?

Daugelis horoskopų būna parašyti taip, kad pakeltų jums nuotaiką. Todėl juose dažniausiai koncentruojamasi tik į teigiamus kiekvieno Zodiako ženklo aspektus.

 123RF asociatyvi nuotr.
 123RF asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-15 17:42, atnaujinta 2019-01-16 10:04

Tačiau visur, kur yra pliusų, yra ir minusų – toks jau tas Visatos dėsnis. Visi dalykai šiame pasaulyje turi ir neigiamų savybių – Zodiako ženklai ne išimtis.

Avinas

Agresyvus iki kraštutinumo, primityvus – karingas ir žiaurus. Proto atžvilgiu – „stabdis“, sunkiai įsimena net paprastus dalykus. Ne kartą pakištų kiaulę, jei tik sugebėtų, o paprastai būna užsiėmęs naujų (ar ir nelabai naujų) vartų paieškomis.

Vulgarus, mėgsta alų ir piktybiškus pokštus. Vaikystėje svajoja apie kario ar astronauto karjerą, todėl dažnai sukelia muštynes.

Šeimyniniame gyvenime jį reikia laikyti toliau nuo pinigų – viską iššvaistys akimirksniu, o kur – ir pats nežinos. Žmonėse nuobodus, gali valandų valandas kalbėti apie save, nepastebėdamas kitų. Būdamas neblaivus linkęs į siautėjimą ir skandalus.

Dar viena Avino problema – jam visko reikia „Dabar!“, „Čia!“, „Visko!“ Tai – pats impulsyviausias ir nekantriausias iš visų Zodiako ženklų. Atminkite – šitų žmonių neįmanoma valdyti. Jeigu tai nebuvo jo idėja, jis nepadarys nieko, kad tuo užsiimtų.

Maždaug iki 30 metų Avinai išlieka velniškai nebrandžiais žmonėmis.

Jautis

Smulkmeniškas, nuobodus, pataikūnas ir skundikas. Gyvenime gaudo vėjo pūstelėjimus ir vykdo visus vadovybės nurodymus.

Aktorius iš prigimties (vaidina altruistą, o moteris – kankinę), o iš tikrųjų visų nekenčia, giliai viduje laikydamas save Visatos centru.

Myli turtą – kaupia slapta ir be perstojo. Pasirengęs nuvilti paskutinius marškinius, bet ne savo, o savo artimo. Egocentristas su sadistiniais polinkiais, terorizuoja nuo vaikystės iki gilios senatvės, nors išoriškai atrodo mandagus ir švelnus. Nepasitiki niekuo, netgi savimi. Uzurpuoja visas privilegijas, iki kurių sugeba nusikasti.

Kartais atrodo, kad Jaučiai tiek daug per savo gyvenimą galvojo apie pinigus, jog nieko neprisimena iš mokyklinio išsilavinimo.

Liguistai užsispyręs. Jeigu kažko nenori daryti – neįmanoma jo išjudinti iš mirties taško.

Tingus ir atlaidus sau. Kartais gali būti žiaurus ir komanduojantis, nes jam tingisi pačiam atsistoti nuo sofos.

Dvyniai

Amžinas vaikas – tiek intelektu, tiek jausmais. Kategoriškai atsisako suaugti ir parazituoja ant ko nors iki gilios senatvės.

Vienintelis dalykas, kurį jie iš tiesų mėgsta – tai pakalbėti, pilstydami iš tuščio į kiaurą. Skaito mažai, bet apie viską turi savo nuomonę, kurią, tiesa, keičia dešimt – dvylika kartų per savaitę. Vyresniame amžiuje puola į pasyvumą.

Dažnai tampa aktoriais ar rašytojais. Nepakelia įtampos, nei protinės, nei fizinės. Mėgsta priimti svečius, bet juos vaišina geriausiu atveju arbata ir saldainiais, o paprastai – savo plepalais.

Dvyniai savyje suderina daug skirtingų asmenybių, todėl niekada nežinai, kuo jie bus šį kartą. Visada pasiruošę smogti žodžiu jums į paširdžius.

Šis Zodiako ženklas nuolat improvizuoja, jo architektūrinis stilius – barokas. Dar iš Dvynių dažnai išeina puikūs programuotojai. Nes, nepaisant savo plepumo, žmonėse jie nė kiek nesigaudo.

Vėžys

Nevykėlis iš pašaukimo. Konservatorius ir prisitaikėlis, pasinėręs į savistabą.

Niekas nesugeba pakeisti jo įsitikinimų, bet pasiginčyti jis mėgsta, kad pasityčiotų iš oponento ir išaugtų savo akyse. Iš baimės gali užpulti pirmas, bet paprastai, vos pajutęs pavojų, gelbstisi bėgdamas į savo urvą – vietą, kurią puoselėja ir čiustija labiau už viską pasaulyje.

Jis su malonumu juodina visus ir viską, vaidina padėties šeimininką, apsimesdamas stipriu ir pasitikinčiu. Bet iš tiesų jis paniškai visų bijo, mėgsta vienatvę ir ramybę.

Jeigu prieš save matote Vėžį, žinokite: prieš jus – kaprizingas, atsargus ir baikštus žmogus, kuris ryšis bet kam, kad tik niekada nereikėtų palikti savo komforto zonos.

O taip pat šie žmonės tokie jautrūs, kad juos įžeisti gali kiekviena smulkmena.

Liūtas

Nuo ankstyvos vaikystės linkęs į girtuoklystę ir reketavimą. Kituose reikaluose labai tingus. Vaikystėje reketuoja pinigus iš tėvų, po to – draugų ir pažįstamų.

Jo perdėtas išdidumas ir savimeilė gali apnuodyti gyvenimą bet kam, o ėdrumas – ištuštinti bet kokią kišenę. Bet tai darydamas jis niekada nestorėja.

Jam patinka, kai visas pasaulis sukasi aplink jį, todėl visada ir visur siekia būti pirmas, o jeigu nepavyksta – susigūžia ir pastebimai sumažėja gabaritais. Niekas neišjudins savo didybės, vertingumo ir neklystamumo jausmo.

Su šiais žmonėmis reikia būti labai atsargiems: jeigu jie panorės iš jūsų ką nors gauti, tai neišvengiamai ir gaus. Kai jis kalba vien apie save, ir toliau vaizduokite, kad jums patinka, ir apie save nepasakokite nieko, kas Liūtui galėtų sukelti pavydą.

Mergelė

Paprastai ji turi dramblio žavesį ir triušio protą. Smulkmeniška, šykšti, nuobodi ir linkusi į barnius. Mergelės pedantizmas daro ją nepakenčiamą tiek darbe, tiek namuose. Savo nuobodumu ir priekabėmis ji sugeba sužlugdyti bet kokį reikalą ir bet ką išvesti iš kantrybės.

Ji niekada neimprovizuoja, sudaro detaliausius, nuobodžiausius veiksmų planus sau ir savo artimiesiems, nekreipdama dėmesio į jų protestus. Viskas pas ją šaltai apskaičiuota, o viskas, ką daro – sunku, solidu ir nuobodu. Be to, ji – intrigų meistrė, ir jeigu neatsiras priešų, ji nenurims, kol jų neprisidarys.

Plepėdami su Mergele būkite atsargūs – niekada nežinia, už ką ji jus pasmerks kitą kartą.

Taip pat Mergelės – tokios siaubingos pesimistės, jog joms užtenka išgirsti vieną nemalonią naujieną, ir joms iš karto pradeda vaidentis pasaulio pabaiga.

Svarstyklės

Reikia būti visišku nevykėliu, kad gimtum po šiuo ženklu. Abi rankos – kairiosios. Klausa ir regėjimas – buki. Humoro jausmas ir ambicijos – neišsivystę.

Jos niekada neturi pinigų, joms niekada nesiseka nei meilėje, nei namuose, nei darbe. Jos nesugeba nei uždirbti, nei nustebinti, nei sublizgėti. Patologiškai nesugeba priimti sprendimų, ima drebėti, išprakaituoja ir alpsta, todėl visus gyvenimo sprendimus už jas priima kiti.

Mėgsta apsimesti meno žinovėmis, nors pačios nieko neišmano. Dažnai rašo ašaringus memuarus.

Ruošiatės vakarieniauti su Svarstyklėmis? Būkite pasirengę, kad jos pavėluos. O pusryčiauti su jomis niekada nesitarkite: Svarstyklės nepusryčiauja. Todėl joms taip sunku ryte išsikrapštyti iš namų...

Šie žmonės tokie baikštūs, jog yra pasirengę bet kurią akimirką atsisakyti savo vertybių, vos tik pajus pavojų. Patys tuo tarpu kalbės, kad pasiaukojo dėl pasaulio ir meilės.

Svarstyklės labai žavisi grožiu. Nuolat gražinasi ir yra pasiruošusios bet kam, kad tik atrodytų, jų supratimu, gražiau.

Skorpionas

Labai pavojingas, net per atstumą. Išduoda, apgaudinėja, rezga intrigas vien dėl malonumo naikinti. Patologiniai sadistai ir mazochistai vienu metu.

Kad pasiektų tikslą, tinka bet kokios priemonės. Negailėdami jėgų ir priemonių, sukuria apie save gerą nuomonę, kad po to išdavikiškai smogtų iš pasalų. Karjerą daro, lipdami per lavonus.

Jeigu Skorpionas pasakė, kad vertina tavo draugystę, reiškia, kad prieš valandą jis apie tave parašė skundą vadovybei. Mėgsta nešvankius anekdotus ir pornografinius filmus. Skleidžia gandus apie savo seksualinius žygdarbius, žiauriai tyčiodamasis iš tų, kas prie jo prisirišę.

Niekada, niekada nedarykite nieko blogo Skorpionui. Geriausias bendravimo su juo būdas – visiškas vengimas. Priešingu atveju rizikuojate pradėti bendrauti su žmogumi, kuris gali jūsų gyvenimą paversti tikru pragaru.

Skorpionų aistra manipuliuoti kartais verčia patikėti, kad jie psichiškai nesveiki. Nesipainiokite jų akyse, kai jiems bloga nuotaika – priešingu atveju jus praris nesibaigianti tamsos ir nusivylimo spiralė.

Šaulys

Dažniausiai atrodo kaip džiaugsmingas idiotas ir beveik visada toks ir yra. Jo kretiniško optimizmo ir atkaklumo neatšaldo niekas, net nuo stogo ant galvos nukritusi plyta.

Pakalbėjus su juo penkias minutes, norisi jį greitai ir negailestingai pribaigti.

Nuo vaikystės mėgsta visiems be išimties primesti savo draugiją ir kvailas idėjas. Agresyvus optimistas, bendrame gyvenime keliantis daugybę rūpesčių. Mėgsta meluoti ir išsigalvoti – dažniausiai su gerais tikslais (kaip pats galvoja).

Mėgsta minią, triukšmingus susibūrimus ir vietas, kur galima nemokamai pavalgyti ir išgerti.

Šauliai ne tik visada tiesmuki ir neturintys takto. Jie dar ir leidžia sau reguliariai elgtis labai įžeidžiančiai.

Terminas „visažinis“ su neigiamu atspalviu – tai apie juos. Bet kokį naują ir įkvepiantį nuotykį jie vadins nuobodžiu.

Ožiaragis

Žiaurus, šaltas ir beširdis, kaip ledkalnis. Namuose – žandaras, darbe – tironas. Tironijoje ir kitų slopinime mato savo gyvenimo prasmę, kabinėjasi prie smulkmenų, visiškai neturi humoro jausmo.

Muša vaikus ir terorizuoja antrąją pusę. Nusileidžia tik fizinei jėgai ar psichologiniam spaudimui.

Intelektualiniu požiūriu primityvus, be fantazijos polėkio, bet kerštingas ir pikta menantis: niekada ir niekam nieko neatleidžia.

Retas didybės manijos ir nevisavertiškumo komplekso bei menkų protinių ir psichinių gebėjimų derinys. Todėl visada braunasi būti viršininku.

Nieko „paleisti“, atsipalaiduoti ir „plaukti pasroviui“ Ožiaragis negali iš principo. Norite, kad visas gyvenimas pavirstų į nesibaigiantį reikalų sąrašą? Tuomet tuokitės su Ožiaragiu.

Šie žmonės minta negatyvumu. Jiems bet kuri bloga diena – dar vienas pretekstas pakalbėti apie gyvenimą ir apie tai, kodėl jame viskas neteisinga.

Vandenis

Fantazuotojas ir svajotojas, absoliučiai atitrūkęs nuo tikro gyvenimo. Niekada neatiduoda pasiskolintų pinigų, nes vos tik pasiskolinęs juos išleidžia ir užmiršta skolą.

Nuolat laužo savo pažadus ir nemėgsta dirbti. Apkalba ir apipila purvu savo artimuosius, visada jiems už nugaros. Atostogas leidžia kokioje nors skylėje, nes visus joms atidėtus pinigus išleido kokio nors žmonijos gelbėjimo projektui, kurių turi gyvą galybę.

Apie visus sprendžia iš pirmo įspūdžio. Gyvena savame pasaulyje, į išorinį linkęs nesikišti. Tik formaliai. Visada pasiruošęs duoti patarimą, net nepabandęs įsigilinti į situaciją. Ir net nesuvokia, kaip kvailai atrodo.

Žuvys

Negali gyventi be apgaulės ir kiaulysčių. Dažnai įsipainioja iki tokio laipsnio, jog pačios nesugeba atskirti, kur jų tiesa, o kur – melas.

Žuvys prieštarauja pačios sau, be perstojo išsisukinėja, bet iš to neturi jokios naudos, elgiasi meniškai vardan meno. Be to, Žuvys labai mėgsta raustis purvinuose kitų apatiniuose, vaidindamos naminį psichoanalitiką, ir po to manipuliuodamos svetimomis paslaptimis ir prisipažinimais.

Dirbti ar iš viso ką nors daryti nemėgsta ir nemoka, o priversti jų praktiškai neįmanoma – vis tiek išslįs ir paspruks.

Kur eiti ir kokia kryptimi plaukti, žuvys niekada nežino. Kitų žmonių poreikių nepastebi niekur ir niekada. Ir nors Žuvys laikomos senu ir išmintingu Zodiako ženklu, iš tiesų jos be galo patiklios. Jas apgauti ir pažeminti – vienas juokas.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą