Ką apie jus pasako jūsų pėdos?

Pėdos yra tokia jūsų kūno dalis, kuri nuolat keičia savo formą. Psichologai taip pat puikiai žino, kad žmogaus asmenybė laikui bėgant kinta. Ar esama čia kokio nors ryšio?

Pėdos yra tokia jūsų kūno dalis, kuri nuolat keičia savo formą.
Pėdos yra tokia jūsų kūno dalis, kuri nuolat keičia savo formą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 2:25 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 2:05 AM

Kai kurie specialistai įsitikinę, kad ryšys yra: jūsų asmenybės ir jūsų organizmo permainos yra susijusios.

Taigi pažvelkite į savo pėdas. Kokios jos?

Plačios pėdos

Plačios pėdos – dinamiškų žmonių požymis. Jie visada aktyvūs ir kuo nors užsiėmę.

Jūs tikriausiai dirbate daugiausiai stovėdami. Ir labai mėgstate vaikščioti. Sėdėti visą dieną biure vienoje vietoje – ne jums. Nors jeigu jūsų darbas būtent toks, jūs dažniau už kitus vaikščiojate arbatos, kavos ar parūkyti.

Ilgos siauros pėdos

Kas nors gali galvoti, kad jūs – tingus žmogus. Bet tai netiesa. Jūs tiesiog geriau už kitus suvokiate, kad gyvenimas – vienas, todėl visiškai kvaila jį švaistyti beprasmiams ar mažareikšmiams užsiėmimams.

Jums patinka atsisakyti visko, ko galima išvengti. Jūsų tikslas – išvengti bereikalingų pastangų, kad išsaugotumėte jėgas tam, kas iš tiesų svarbu.

Įtemptas darbas ir gyvenimas režimu namai-darbas-namai – ne jums.

Kojos kelties aukštis

Jeigu jūsų pėda žema (beveik plokščia), vadinasi, jūs labai priklausomi nuo kitų žmonių. Ir nuolat ieškote kitų palaikymo.

Psichologai tokius, kaip jūs, vadina ekstravertais, nes jūs labai atviri ir prieinami. Ir žmonių kompanijose mėgaujatės bendravimu.

Tuo tarpu aukšta keltis būdinga žmonėms, kuriems nusispjauti į aplinkinių nuomonę. Jie pasitiki savimi ir beveik visada yra sau pakankami. Psichologai juos vadina intravertais, nors tai ne visada tiesa. Tiesiog jūs žinote, kad sugebėtumėte išgyventi savarankiškai, be pagalbos iš šalies.

Nykštys

Nykščio ilgis, lyginant su kitais kojų pirštais, gali būti įvairi. Bet kur kas svarbiau jo bendras dydis ir stiprumas. Ar dažnai juo remiatės? Tai lengva suprasti prisiminus, kaip šokinėdavote vaikystėje per kūno kultūros pamokas. Ar šokinėdavote tarsi remdamiesi į kojų nykščius?

Jeigu taip, tai reiškia, kad jūs – protingas ir stiprus žmogus, kuris visada lengvai priima sprendimus ir žino, ko nori. Tokių žmonių nykščiai visada stambesni ir stipresni už visus kitus pirštus.

Antrasis pirštas

Greta nykščio esantis pirštas taip pat gali būti visoks. Paprastai jo ilgis matuojamas lyginant su gretimais pirštais.

Jeigu jūsų antrasis pirštas ilgesnis už visus kitus, tai reiškia, kad jūs – tikras išeičių iš sudėtingų padėčių ieškojimo ir konfliktų sprendimo meistras. Jūsų niekada nebaugina nedraugiška aplinka.

Tuo tarpu jeigu antrasis pirštas smulkus ir trumpas, tai reiškia, kad mėgstate vadovauti kitiems. Jums džiaugsmas – gyventi spontaniškai, neplanuojant.

Vidurinis pirštas

Vidurinio piršto ilgis paprastai rodo, silpnas ar stiprus yra žmogus verslo sprendimuose. Žmonės, kurių šis pirštas yra ilgesnis, nei daugumos, visada turi atsakymus į visus klausimus.

Jeigu jūsų vidurinis pirštas trumpesnis už įprastinį, jums reikėtų išbandyti meditaciją. Tokiems žmonėms, kaip jūs, tai puikus būdas atsipalaiduoti, pailsėti, perkrauti smegenis ir rasti teisingą sprendimą.

Bevardis pirštas

Ketvirtojo kojos piršto ilgis rodo, ar esate pasirengę pašvęsti savo laiką ir savo gyvenimą šeimai. Jeigu jis didelis, vadinasi, jūsų giminaičiai – tai viskas, ką jūs turite. Jie vaidina svarbiausią vaidmenį jūsų gyvenime.

Jeigu šis pirštas nedidelis, mažesnis už kitus kojų pirštus, tai reiškia, kad jūs iš prigimties esate avantiūristiška asmenybė ir nelabai priklausomi nuo šeimos.

Mažylis

Mažas, trumpas mažasis kojos pirštas – pirmasis požymis, kad šio žmogaus nuotaika nuolat kinta. Jis visada ieško naujų problemų. Nes vienintelis dalykas, kuris jam leidžia pasijusti gyvam – tai vis naujų ir naujų užduočių įveikimas. Paprastai mažą penktąjį kojos pirštą turintys žmonės yra gyvybingi, ryškūs ir bendraujantys.

Dauguma žmonių negali atitraukti mažylio nuo ketvirtojo, bevardžio piršto. Jeigu jums lengvai pavyksta tai padaryti, jūs – labai žavus, charizmatiškas ir nepakartojamas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.