Magiška skaičių kombinacija laikrodyje: ar žinote, ką ji slepia?

Sutikite, tikrai dažnas atvejis, kai pažiūrite į laikrodį, o jame – vienodi skaičiai. Pavyzdžiui, 11:11, 15:15 ar 20:20. Ar kada susimąstėte, ką tai galėtų reikšti?

Ar dažnai žiūrite į laikrodį?<br>123rf.com
Ar dažnai žiūrite į laikrodį?<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 12:55 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 2:57 PM

Vienodi skaičiai kompiuterio ekrane ar elektroniniame laikrodyje daugelį iš mūsų nuteikia maloniai. Kai pamatome vienodus skaičius, pasak psichologų, nurimstame, imame geriau jaustis, net atsipalaiduojame.

Ypač tai junta tie žmonės, kurie po nakties atsikelia suirzę, susinervinę ar prastai išsimiegoję.

Daugelyje kultūrų įprasta tikėti, kad pamačius itin tvarkingą valandų kombinaciją, kuri susideda iš vienodų skaičių, reikia sugalvoti norą. Tikima, kad toks noras greitai išsipildo.

Yra žmonių, kurie galvoja, jog didelė laimė pamatyti vienodus skaičius. Pasak jų, tai simbolizuoja angelo prisilietimą, kuris skelbia: „Sugalvok norą ir aš tave išgirsiu“.

Pagalvokite, kokios mintys jums formuojasi, kai žiūrite į tokias skaičių kombinacijas? Tikima, kad jos gali nulemti ateinančius planus ar net patarti vienu ar kitu klausimu.

Numerologai tvirtina, kad būtinai reikia atkreipti dėmesį į šią skaičių kombinaciją – 11:11. Pasak jų, skaičius 11 – ypatingas. Tai dvasingumo simbolis. Teigiama, kad jis simbolizuoja savęs stebėjimą, analizavimą, vidinę ramybę.

Atkreipkite dėmesį – jeigu kiekvieną dieną žvilgtelsite į laikrodį ir pamatysite magišką kombinaciją 11:11, artimiausiu metu jūsų gyvenimas taps idiliškai ramus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.