Pranašiški ženklai, išduodantys būsimo kūdikio lytį

Nėštumo metu visos būsimos mamos svajoja kuo greičiau sužinoti vaikelio lytį. Vienos stengiasi sapnais prisišaukti atsakymą, o kitos imasi net mistinių ritualų arba prietarų, kurie siekia mūsų senelių ar prosenelių laikus. Tad jei nekantraujate ir šiukštu šią sekundę norite sužinoti, ką nešiojate po širdimi, pasitelkite fantaziją, kūrybą, humoro jausmą ir šiuos patarimus, kuriuos išbandė tūkstančiai būsimų mamų.

Jei norisi karčių, rūgščių ar aštrių maisto produktų, tikima, kad bus berniukas.<br>123rf nuotr.
Jei norisi karčių, rūgščių ar aštrių maisto produktų, tikima, kad bus berniukas.<br>123rf nuotr.
 Jei norisi karčių, rūgščių ar aštrių maisto produktų, tikima, kad bus berniukas. <br>123rf nuotr. 
 Jei norisi karčių, rūgščių ar aštrių maisto produktų, tikima, kad bus berniukas. <br>123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 12, 2019, 3:25 PM, atnaujinta Feb 12, 2019, 3:26 PM

Tiesa, turime įspėti, kad tai tėra su humoro pateikti patarimai, kurių nereikėtų priimti kaip grynos tiesos. Labiau šie bandymai nuspėti vaikelio lytį skirti toms būsimoms mamoms, kurios nevengia į pasaulį žvelgti su šypsena.

Smakras patarėjas

Paimkite už smakro ir paspauskite. Jei veidrodyje pamatysite brūkšniuką per vidurį, gali būti, kad jums gims mergytė. O jeigu brūkšniuko nebus, tikriausiai susilauksite berniuko.

Pilvuko padėtis

Nuo seno tikima, kad besilaukiančios moters pilvo padėtis gali nusakyti būsimo vaikelio lytį. Jeigu jis žemai ir jo forma labiau iššokusi į priekį, tikėtina, kad jums gims berniukas. O jei pilvelis labai apvalus ir aukštai, gali būti, kad susilauksite mergaitės.

Plaukų spindesys

Pažiūrėkite į savo plaukus. Ar nėštumo metu jie tapo ne tokie spindintys ir žavingi? Sunkiau formuojasi garbanos arba norimos šukuosenos? Tikėtina, kad tokiu atveju susilauksite mergaitės. O jeigu jūsų plaukai, atvirkščiai, nėštumo metu ėmė blizgėti, žvilgėti ir noriai „pasiduoda“ įmantriausioms šukuosenoms, gali būti, kad po širdimi nešiojate berniuką.

Rytinis pykinimas

Spuoguotumas

Tikima, kad vaiko lytį parodo ir ant veido atsiradę spuogai, dėmelės. Jei jūsų veidas išbertas smulkiais spuogeliais, gali būti, kad po širdimi įsitaisiusi mergaitė. O jei, atvirkščiai, veidas ėmė spindėti, išnyko arba bent jau neatsirado naujų spuogelių, jums gims berniukas. 

Saldumynų poreikis

Gimdžiusios mamos įsitikinusios, kad saldumynų poreikis – tai ženklas, kad gims mergaitė. Nuolat valgomos bandelės, saldūs vaisiai, saldainiai ir šokoladas parodo, kad laukiate mergytės. O jei norisi karčių, rūgščių ar aštrių maisto produktų, tikima, kad bus berniukas.

Kūčių vakaro skambutis

Nors Kūčios ir labai toli, tačiau šiuo stebuklingu metu norai ir tikėjimai taip pat pildosi. Išnaudokite stebuklingąją vakarienę paplitusiam tikėjimui patikrinti. Tereikia sulaukti telefono skambučio Kūčių vakarą. Jei jums skambins moteris, vadinasi, gims mergytė, o jei kitame laido gale išgirsite vyriškio balsą, tikima, kad gims berniukas.

Adata ir delnas

Iš senų laikų kilęs prietaras, kuris padės išsiaiškinti būsimo vaikelio lytį. Paimkite adatą su siūlu ir palaikykite virš kairiojo savo delno. Jeigu adata pradeda krypuoti tiesiai, tikėtina, kad gims berniukas. Jei ims suktis, mergaitė.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų vasario 2 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.