Pasitikrinkite: ką apie jus išduoda akys, nosis ir ausys?

Pažvelkite į greta esantį žmogų. Kokios spalvos jo akys? Ar nosis tiesi? O kokios ausys – didelės ar mažos? Įvertinkite save ir šalia esančius ir pasitikrinkite, ar japonų mokslininkai teisūs.

Pažvelkite į greta esantį žmogų. Kokios spalvos jo akys?<br>123rf.com
Pažvelkite į greta esantį žmogų. Kokios spalvos jo akys?<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2016, 10:31 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 10:34 AM

Akys

Japonų mokslininkai įrodė, kad ryškios akys parodo žmogaus intelektą ir stiprų temperamentą. Didelės akys atskleidžia, kad žmogus yra itin jautrus ir norintis vadovauti.

Rainelės spalva taip pat išduoda žmogaus charakterio savybes. Žmonės, kurių akys – juodos, rudos arba žalios, iš kitų išsiskiria stipria energija. Jie labai gyvybingi, turi tikslų ir siekių, kuriuos lengvai geba įgyvendinti.

Žmonės su šviesiai rudomis akimis – itin drovūs, o mėlynakiai – tikri jautruoliai.

Nosis

Jei žmogaus nosis mažytė, o šnervės siauros, reiškia jis iš kitų išsiskiria stipria nuojauta ir tvirta valia. Žmonės su didelėmis nosimis – drąsūs, aistringi ir ryžtingi. Ilga nosis atskleidžia žmogaus arogantiškumą ir priekabumą. Nosis su kuprele perspėja apie tikrą paniurėlį.

Nuolat paraudusi nosis simbolizuoja tai, kad žmogus nėra malonus, nenoriai bendrauja su aplinkiniais.

Itin mažos šnervės išduoda žmogaus baikštumą.

Ausys

Ausų forma ir dydis paprastai parodo, kokia buvo žmogaus paauglystė. Mažos ausys parodo, kad žmogus paauglystėje buvo laimingas, noriai bendravo su draugais ir šeima. Jei ausų išformavimas nėra ryškus, gali būti, kad žmogus gyvenime turi labai daug problemų.

Labai didelės ausys – rodo tam tikrus trūkumus. Tai gali būti karjeristo arba itin meniškos prigimties žmogus, kuriam nesiseka asmeninis gyvenimas, nesiklosto šeimyniniai santykiai.

Rausvos spalvos ausys išduoda apie žmogaus gyvybingumą, gerą sveikatą. Tamsios spalvos ausys įspėja apie lėtines ligas. Mažos ausys paprastai išduoda, kad žmogus malonus, ramaus charakterio ir atvirai visuomenei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.