Vyriausioji Lietuvos ragana: šiais metais bus labai daug skyrybų

Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė sako, kad kinų Naujuosius metus švenčia dalis pasaulio, todėl šios šventės jokiu būdu negalima atmesti ir Lietuvoje. Jai antrina ir pas Viliją į svečius atvykusi gera bičiulė – ukrainiečių runų ordino magistrė Nadežda Bezpalova.

Vilija Lobačiuvienė.<br>Jurgaičio nuotr.
Vilija Lobačiuvienė.<br>Jurgaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-04 14:33, atnaujinta 2017-06-09 06:27

Nuo vasario 8-osios prasideda Ugninės Beždžionės metai, kurie dar kitaip vadinami lydyto metalo metais. Daugeliui šie metai bus labai sėkmingi, tačiau tik tada, kai tvirtai žinosite, ką darote. „Galima rizikuoti versle tik tuo atveju, jei esi tam pasiruošęs. Yra rizika ir pralobti, ir nuskursti. Jei žmogus ką nors daro abejodamas, geriau to nedaryti“, – patarė V.Lobočiovienė.

Ką daryti, kad padaugėtų finansų?

Naujųjų metų dieną paimkite raudoną voką ir į jį įdėkite netikro pinigo banknotą. Tai gali būti suvenyrinis pinigas arba bent jau lapelis su užrašyta pinigų suma. Kai įdėsite pinigus, tarkite šiuos žodžius: „Įdedu tam tikrą pinigų sumą, kurią aukoju į banką, kad gaučiau dvigubai daugiau. Kai man labai reikės, noriu gauti tam tikrą pinigų sumą“

Tikima, kad artimiausiu metu jūsų namus aplankys finansinė sėkmė.

Vakarinėje namų pusėje padėkite metalinių monetų. Jos padės į namus pritraukti finansinę sėkmę.

Kaip išsaugoti santuoką?

Tikėtina, kad šiemet kils didelė skyrybų grėsmė. Beždžionė siejama su bendruomeniškumu. Šiais metais daugelis atsipalaiduos, nebegalvos apie santykius. Jei norite juos išsaugoti, išbandykite šį ritualą.

Šešias juodas žuvis padėkite šiaurės rytų pusėje ir laikykite visus metus. Jos gali būti nupieštos, nulipdytos iš plastelino ar nupirktos dekoratyvinės. Jos padės išsaugoti santykius.

Jokiu būdų šiais metais pinigų, seifo ar rankinės, kurioje sudėti grynieji, nelaikykite Šiaurės Vakarų pusėje.

Tai ne tik ištuštins jūsų kišenes, bet ir pritrauks nesėkmes. Jokių finansinių sandorių negalima sudarinėti Šiaurės Vakarų pusėje.

Kaip rasti porą?

Kankina vienatvė? Norite susirasti antrąją pusę, bet nepavyksta? Namuose, pietvakarių pusėje, padėkite porinę figūrėlę. Tai gali būti dvi gulbės, du katinai, du šunys. Pakanka net dviejų pieštukų. Svarbiausia, kad būtų pora. Toks simbolis pradės pritraukti naują meilę į jūsų namus ir širdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.