L.Malinauskas apie N.Kalaušį: tai primityvus bulterjeras

2014 metų gruodžio 27-ąją Nerijus Kalaušis nužudė savo mylimąją Viltę Stankutę-Butkienę ir jos draugą Giedrių Pavasarį. Už dvigubą žmogžudystę teisiamas 37 metų vyras nuosprendžio laukia Lukiškių tardymo izoliatoriuje.

Leopoldas Malinauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Leopoldas Malinauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 5, 2016, 2:35 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 3:55 AM

Prokurorai prašo skirti 20 metų laisvės atėmimo bausmę. Aukų artimieji įsitikinę, kad žudikas turėtų kalėti iki gyvos galvos. Teisėjų kolegija nuosprendį skelbs vasario 25 dieną.

Graudų laišką žurnalistui Kristupui Krivickui parašęs N.Kalaušis tikina apgailestaujantis dėl įvykdytos dvigubos žmogžudystės.

Koks iš tiesų yra 37-erių Nerijus Kalaušis? Ką išduoda jo veido bruožai? Ir kokią bausmę jis gaus?

Tarologas Leopoldas Malinauskas, vos pažvelgęs į N.Kalaušio nuotrauką pastebėjo, kad tai itin primityvus žmogus – be intelekto, proto ir išsilavinimo.

„Jis tikras karštakošis. Nieko keisto, kad tokio charakterio žmogų galėjo išprovokuoti pamatyta meilės scena. Iš jo galima tikėtis visko“, – sakė jis.

Kokia bausmė bus paskirta suimtąjam už dvigubą žmogžudystę? „Jis iki gyvenimo pabaigos gyvens iš mokesčių mokėtojų pinigų. Jis bus nuteistas iki gyvos galvos. Teisėjai taip pat užims tą poziciją, kad jis būtų nuteistas iki gyvos galvos“, – tvirtino L.Malinauskas.

Laiške suimtasis atviravo, kad po įvykdytų žmogžudysčių jis planavo pakelti prieš save ranką. Ar gali būti taip, kad jis bandys nusižudyti įkalinimo įstaigoje? „N.Kalaušis niekada nepakels prieš save rankos. Tai primityvus bulterjeras, kuris neturi smegenų.

Man keista, kaip tokia mergina galėjo su tokiu susidėti. Ten nėra žmogaus – tik maištautojas ir agresorius“, – tikino tarologas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.