Išsiskyrusi žmona prieš vyrą 15 metų naudoja juodąją magiją

Ar skyrybos gali būti malonios, o buvę sutuoktiniai – likti draugais? Ko gero, sunkiai įmanoma. Dažniau pasitaiko, kad moterys visomis išgalėmis po skyrybų stengiasi kenkti vyrams, o prieš vieną vyrą net 15 metų buvusi žmona, esą, naudoja juodąją magiją.

Aleksandras.<br>LNK archyvo nuotr.
Aleksandras.<br>LNK archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 12:33 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 2:53 PM

Tokį dalyką vyras papasakojo LNK laidai „Yra, kaip yra“.

Aleksandras buvo vedęs tris kartus, turi keturis vaikus bei teigia, kad visos jo žmonos buvo jam neištikimos. Vyro teigimu, moterys stipresnės už vyrus bei tuo naudojasi. Moterys turi daug privalumų – krutinę ir užpakalį, tuo tarpu vyras tik storą pilvą.

Aleksandras laidoje prisiminė, kaip jį kavinėje suviliojo mergina, jiedu pradėjo draugauti bei po kurio laiko susituokė. Po kurio laiko vyras pamatė, kad jo žmona linkusi daug laiko praleisti su kitais vyrais, ir ne todėl, kad dabartinis blogas, tiesiog jos toks būdas. Pora išsiskyrė, tačiau po kurio laiko moteris pasiūlė vyrui taikytis, ir nors vyras nenorėjo buvusios žmonos, tačiau tą patį vakarą grįžo kartu į namus bei pasimylėjo. Vyras sakė, kad moteris turėjo planą, kadangi ji laukėsi vaiko nuo kito vyro.

Gimus dukrai Aleksandras turėjo mokėti alimentus, o kai norėjo padaryti DNR tyrimą – pirmoji žmona dingo. Dabar vyras apie savo pirmąją dukrą nežino nieko ir jos neieško, tačiau moteris iki šiandien stengiasi iš vyro prisiteisti kuo daugiau pinigų.

Antroji Aleksandro žmona buvo jaunesnė ir turtinga. Jiedu susilaukė dvynukų, tačiau moters mama priekabiavo prie vyro: „Lakstydavo po namus nuogais papais ir sakydavo, kad jai labai karšta. Kartais lįsdavo ir seiliotis... Keistai elgdavosi ir uošvis. Įdomi šeimynėlė“.

Tačiau po kiek laiko antroji šeima iširo, moteris pasirinko keliauti į JAV su tėvais ir paliko vyrą.

Trečioji žmona, kaip ir antra, buvo 20 metų jaunesnė ir neturtinga. Aleksandrui pagailo moters, viską jai pirkdavo, tačiau moterį paliko, nes vieną dieną grįžęs į namus užtiko ją su kitu vyru.

Kitas laidos dalyvis – Mindaugas, kuris išsiskyrė su žmona prieš 15 metų, bet ji prieš vyrą naudoją juodąją magiją. Vyro teigimu, paskutiniu metu jo gyvenime dedasi keisti dalykai. Mindaugas sako, kad jo rankose viskas lūžta ir fatališkai nesiseka.

Kartą Mindaugas nuvarė į servisą automobilį, iškart po to servise dingo visi klientai. Serviso savininkas jau buvo nukentėjęs nuo juodosios magijos, todėl iš karto išsikvietė ekstrasensą, kuris ir pasakė, kad nelaimės aplankė dėl Mindaugo automobilio. Vyras prisimena, kad serviso savininkas su žvake ne vieną dieną vaikščiojo, kol nuėmė prakeiksmą nuo savo įmonės.

Mindaugo nesėkmės tęsėsi ir toliau – bankrutavo namą stačiusi įmonė, todėl vyras neteko pinigų, pradėjo stipriai šlubuoti verslas, o ir partneriai apgavo. Mindaugo draugė, su kuria neseniai vyras išsiskyrė, jam yra sakiusi, kad jos ekstrasensė jai minėjo, kad ji draugauja su vyru, kurios buvusi žmona žino viską ir prieš jį naudoja juodąją magiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės