Pasitikrinkite: pažinties data lemia, ar santykiai bus laimingi

Numerologija leidžia numatyti poros santykių perspektyvą vien pagal jų pažinties datą. Tad jeigu prisimenate šiuos lemtingus skaičius, verta juos paanalizuoti.

Numerologija leidžia numatyti poros santykių perspektyvą vien pagal jų pažinties datą.<br>123rf nuotr.
Numerologija leidžia numatyti poros santykių perspektyvą vien pagal jų pažinties datą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2016, 12:08 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 11:05 AM

Suprantama, numerologijoje išvados būna labai apibendrintos – panašiai, kaip ir astrologijoje. Analizuojant konkrečius santykius, reikėtų daug daugiau asmeninių detalių, kaip ir sudarinėjant asmeninį horoskopą. Tačiau jei, pavyzdžiui, pagal horoskopą esate Šaulys, tikėtina, kad jums tiks mažiausiai 50 proc. Šauliui būdingų savybių. Lygiai tas pat ir numerologijoje.

Taigi, teks paskaičiuoti. Numerologijoje įprasta visus skaičius sumuoti tol, kol gaunamas vienaženklis skaičius nuo 1 iki 9.

Pavyzdžiui, jūs su mylimuoju susipažinote 2015 m. vasario 15 d. Išskaidome tai skaitmenimis ir juos sudedame: 1+5+0+2+2+0+1+5=16=1+6=7. Taigi, visų, kas susipažino 2015 m. vasario 15 d., santykius globoja skaičius 7.

Sužinojote savo santykius globojantį skaičių? Dabar sužinokite, ką jis reiškia.

1 – ambicijos

Vienetas simbolizuoja ambicingumą, pasitikėjimą savimi ir savo jėgomis. Labai dažnai žmones, kurie susipažino šią dieną, vienija tam tikros bendros profesinės savybės, augimo, dominavimo ir aukštų tikslų siekis. Ne visada, bet dažnai per Vienetą susipažinę partneriai bando susivienyti ar bendradarbiauti, rečiau – varžosi, kuris „kietesnis“.

Akmeniu poros kelyje gali tapti būtent konkurencijos dvasia, amžinas „antklodės tempimas“ į savo pusę. Dažnai porai, kuri susipažino per Vienetą, didelę įtaką daro aplinka, Tai taip pat gali pakenkti santykiams.

O suartinti šiuos žmones gali ryškios emocijos ir nauji įspūdžiai. Todėl nepamirškite švenčių ir atostogų – tai jūsų porai padės įveikti daug sunkumų.

2 – sentimentai

Dvejetas – minkštumas, romantika, sentimentalumas. Pirmasis dalykas, kurį nulemia Dvejetas – tai kantrybė. Vienas iš partnerių (ar ir abu) gali ilgai ir nuobodžiai abejoti savimi, partneriu, savo jausmais ir emocijomis. Tačiau, jeigu partneriai turi „išlaikymo“ funkciją, tai net ir tie santykiai, kurie pradžioje kūrėsi vien fizinės traukos pagrindu, gali peraugti į rimtą meilę.

Kliūtimi santykiams gali tapti tik sumaištis, skubotumas, noras gauti viską čia ir dabar, nesugebėjimas klausytis, girdėti ir jausti mylimąjį. Bet koks įvykių forsavimas gali sugriauti santykius per vieną akimirką. Dvejeto globojami santykiai nepakelia drastiškų permainų: viskas turi būti tolygu, ramu ir logiška.

Vienijantis veiksnys – romantizmas su visomis jo apraiškomis. Būna, kai gėlių ir saldainių laikotarpis užsitęsia pusmetį ar dar ilgiau – tai apie Dvejetus. Jeigu jaučiate, kad santykiai laipsniškai blėsta, galima pabandyti juos atgaivinti pasitelkus romantiką.

3 – kietas riešutėlis

Trejetas padeda sukurti tvirtus santykius, galinčius atlaikyti ir ugnį, ir vandenį. Ir po visų išbandymų jie taps tik dar tvirtesni. Trejetas gerai tvarkosi su psichologiniais ir finansiniais klausimais. Jis padeda išvengti konfliktų šiose srityse, visada bus galima rasti kompromisą – momentą, kada galima lengvai susitarti, kad nė vienas nesijaustų nuskriaustas.

Atsižvelgiant į tai, kad Trejetas sukuria gana sėkminga sporas, problema gali tapti pavydūs žmonės. Todėl labai kruopščiai filtruokite savo aplinką, venkite niekšų, melagių ir pataikūnų. Taip pat, vertindami ypatingą komfortą, Trejetai su laiku gali aptingti stengtis dėl santykių.

Norint pagerinti santykius, porai rekomenduojama kelti bendrus tikslus, kartu užkariauti naujas viršūnes ir kartu tvarkyti visus reikalus.

4 – bendravimas

Jeigu mėgstate nuolat plepėti bet kokiokmis temomis, susipažinkite per Ketvertą. Jis porą apdovanoja ypatingu bendravimu, kuris idealiai tinka tiems, kurie niekaip negali iki soties atsikalbėti. Paprastai pats „likimas“ tokiomis dienomis suveda tokius žmones, kurie būna kompanijos sielomis. Ketvertas – stabilus skaičius, todėl porai paprastai nereikia rūpintis dėl materialinės gerovės.

Sutrukdyti tokiems santykiams gali „pikti liežuviai“, aplinka. Kadangi abu partneriai yra patiklūs ir atviri, žmonės tuo gana dažnai naudojasi. Todėl, pradėję santykius per Ketvertą, turėkite omenyje, kad savo atvirumą reikia šiek tiek „pridengti“.

Jeigu santykiai ima byrėti, juos atkurti galima per atvirą pokalbį. Be to, jeigu jau pradėjote santykius, atsiminkite, kad dabar jie – kur kas svarbesni už aplinkinių problemas.

5 – laimė

Penketas – praktiškai pats sėkmingiausias skaičius pažinčiai, nes jis lemia stiprius, sėkmingus santykius. Apie tokius santykius kalbama: meilė visam gyvenimui. Bet, kaip žinia, gyvenime absoliučiai viskas idealu būti negali. Porai, pradėjusiai santykius su Penketu, kliūtimi gali tapti audringi, impulsyvūs ir ne visada apgalvoti poelgiai ir emocijos. Tai modelis „susibarė, išsiskyrė, po to taip pat audringai susitaikė“.

Viena vertus, tai ne taip ir blogai, kita vertus, tai emociškai sekina. Tad geriau nežaisti su tokiais dalykais.

Tuo tarpu jei pora nekonfliktuoja ar bent jau bando rasti kompromisą sudėtingais klausimai, jai niekas negresia.

6 – širdies skausmas

Jeigu jums negana begalinių išgyvenimų, „ėjimo iš proto“, pavydo scenų – susipažinkite per Šešetą. Dažniausiai tai labai sudėtingi, persunkti emocijų santykiai. Dažnai prie šio skaičiaus atsiranda „buvusieji“, kurie nežino, ko nori. Taip pat būtent prie Šešeto paprastai nuklystama į šalį. Visa tai trukdo normaliems santykiams.

Jeigu taip jau išėjo, kad pakliuvote į Šešeto pinkles, mokykitės atleisti, būkite kantresni ir stenkitės ieškoti kompromisų su mylimuoju. Tai gali padėti išsaugoti santykius.

7 – šaltis

Matyt, ne veltui sakoma, kad panašus traukia panašų. Paprastai pora, susipažįstanti per Septynetą, yra žmonės, kurie „vaikšto patys sau vieni“. Jiems sunku rasti bendrą kalbą su aplinkiniais, jie neemocingi, santykiuose praktiškai nėra stiprių emocijų. Bet dėl to visai nekyla įtampos, juk jie turi nuosavą pasaulį.

Tokius santykius gali sugriauti nekantrumas ir nesugebėjimas priimti kritikos, atsiribojimas nuo visko, kas „žmogiška“.

O pagerinti tokius santykius gali paprastesnis požiūris į dalykus, abipusės nuolaidos ir periodiškos naujovės santykiuose.

8 – ruletė

Labiausiai nenuspėjami santykiai. Čia nesuprasi, ko reikia partneriui, o ir jums patiems. Konfliktas gali kilti lygioje vietoje, be jokios pateisinamos priežasties. Tai panašu į „rytoj tuoksimės, bet kai ateina rytojus – išsiskiriame“. Tokiuose santykiuose labai sunku, jie iš partnerių atima daug energijos ir išsunkia. Apie tokius santykius galima drąsiai sakyti: nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis. O šiuo atveju įmanomas ir atvirkštinis variantas.

Dar labiau santykiams kenkia siekis kontroliuoti situaciją, apšokinėti partnerį.

Tuo tarpu pagerinti santykius galima skiriant papildomos erdvės abiem partneriams.

9 – keistenybės

Keistenybės, nes čia keistai susimaišiusios aistros ir fantazijos. Labai dažnai partneriai idealizuoja vienas kitą, išsigalvoja ir priskiria savybes, kurių tikrovėje nėra. Pradžioje viskas atrodo labai padoriai, bet anksčiau ar vėliau ateina „prašviesėjimas“, ir tada atsiranda nusivylimas. Todėl globojant Devynetui vyksta audringi ir trumpalaikiai romanai.

Santykius gali sugriauti nuolatinis savęs primetimas skambučiais, žinutėmis, laiškais. O jeigu norite santykiuose padėti galutinį tašką – prabilkite apie bendrą ateitį.

Santykius sustiprinti galima įvairiomis pramogomis, kurios gali kaip nors realizuoti partnerio fantazijas. Taip, tebūnie tai trumpas romanas – užtat spalvingas ir neužmirštamas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?