Manikiūras pagal fengšui: kaip spalvomis pritraukti sėkmę?

Nagų lakavimas – ne tik duoklė grožiui ir madai, bet ir būdas prisišaukti sėkmę. Fengšui meistrai pripažįsta, kad manikiūrą galima sėkmingai pasitelkti, norint pagerinti įvairias savo gyvenimo sritis.

Fengšui meistrai pripažįsta, kad manikiūrą galima sėkmingai pasitelkti, norint pagerinti įvairias savo gyvenimo sritis.<br>123rf nuotr.
Fengšui meistrai pripažįsta, kad manikiūrą galima sėkmingai pasitelkti, norint pagerinti įvairias savo gyvenimo sritis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2016, 10:42 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 5:44 AM

Būtina tokio manikiūro sąlyga – jūsų naudojamų lakų spalva turi jums asmeniškai teikti malonumą.

Pagal fengšui, kiekvienas rankos pirštas atsakingas už konkrečią gyvenimo sferą, ir konkrečių nagų nulakavimas įvairiomis spalvomis gali padėti prišaukti ilgai lauktas permainas.

Pavyzdžiui, jeigu dirbate intelektualinį darbą ir jums reikėtų kūrybinio įkvėpimo, abiejų nykščių nagus lakuokite ryškesniais atspalviais.

Karjera

Smiliaus nago išskyrimas ryškesniais atspalviais jums padės siekti sėkmės karjeroje, kuri labiau priklausys nuo jūsų valios, nei nuo išorinių aplinkybių. Ypatingą dėmesį skirkite dešiniosios rankos smiliui – be lako, dar galite nago paviršių pamarginti ausinės spalvos raštais.

Labiausiai rekomenduojamos spalvos smiliui – ryškiai raudona, violetinė, auksinė ir turkio. Tokio neįprasto manikiūro poveikį galite sustiprinti nešiodama ant smiliaus žiedą su rubinu arba karneoliu.

Meilė

Jeigu jaučiate, kad reikia pakoreguoti tarpusavio santykių su mylimuoju sritį, sodriais raudonais atspalviais lakuokite viduriniojo piršto nagą. Ornamentais ar pagražinimais akcentuokite kairiosios rankos viduriniojo piršto nagą – tai jums padės pritraukti naujus partnerius, sustiprinti savo patrauklumą priešingai lyčiai.

Taip pat sėkmingai galima paeksperimentuoti su rožiniais ir alyviniais atspalviais. Žiedelis su rožiniu kvarcu, įrėmintu sidabre, padės įveikti romantinės srities sunkumus ir patirti laimę asmeniniame gyvenime.

Bendravimas

Bevardis pirštas atsakingas ne tik už meilės ir seksualinius ryšius. Jis taip pat gali padidinti jūsų autoritetą tarp draugų ir artimųjų. Jeigu jaučiate, kad santykiai su priešinga lytimi galėtų būti geresni, o draugai nuolat dingsta iš jūsų akiračio – ryškiais atspalviais lakuokite abiejų rankų bevardžių pirštų nagus.

Kuo kontrastingesni bus bevardžių pirštų nagai, lyginant su kitais nagais, tuo efektyvesnės bus permainos jūsų meilės ir draugystės sferoje. Raudona, ryški fuksija, sidabriniai ir metaliniai atspalviai padės jums sutvarkyti bendravimą su kitais žmonėmis, padaryti jį harmoningą ir ryškų.

Žiedas su safyru arba avantiurinu bus puikus ir efektyvus tokio bevardžių pirštų nagų lakavimo papildymas.

Šeima

Mažylis pirštas veikia šeimos santykių sritį. Jeigu jaučiate, kad reikėtų geresnio tarpusavio supratimo su artimaisiais, šiek tiek pakeiskite lako ant šio piršto spalvą. Jeigu uždėsite akcentą ant dešiniosios rankos mažylio, jūsų bandymai aplinką šeimoje padaryti harmoningesnę tikrai bus sėkmingi. Ypatingą dėmesį atkreipkite į terakotos atspalvius ir žalią spalvinę gamą. Tuo tarpu nuo papuošalų nešiojimo ant mažylio verčiau susilaikyti, nes jų buvimas gali energetiškai „perkrauti“ galimybes, susijusias su šiuo pirštu.

Rinkdamasi manikiūro pagal fengšui spalvą, kreipkite dėmesį ne tik į savo asmeninius spalvų pomėgius, bet ir susiekite tai su trokštamų pokyčių dydžiu. Jeigu norite laipsniškų permainų, reikiamą nagą išskirkite tos pačios gamos spalva, besiskiriančia nuo pagrindinės vienu-dviem tonais. Bet jeigu jums reikalingos staigios permainos – pabandykite atskirus nagus nulakuoti ryškesnėmis spalvomis, eksperimentuokite su neįprastais spalvų deriniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.