Ką aiškiaregė Lena Lolišvili veikia Lietuvoje?

Aiškiaregė Lena Lolišvili išgarsėjo tuomet, kada buvęs Lietuvos prezidentas Rolandas Paksas ją įtraukė į savo apkaltos istoriją. Nuo tada ji tapo pajuokos objektu dėl šventinamo tuoletinio popieriaus. Užsienio spauda ją netgi buvo pradėję vadinti Lietuvos Rasputinu.

V.Ščiavinsko nuotr.
V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 11:58 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 6:32 PM

Po daugelio metų tylos apie šią aiškiaregę, ji vėl apsigyveno Vilniuje. Galbūt tai atsinaujinusios veiklos ženklas? Ką apie tai mano tarologas Leopoldas Malinauskas? Apie visą tai – laidoje „Vaivos Pranašystės“ ketvirtadienio vakarą 21.30 val.

Atvykęs prie Lenos Lolišvili namų Vilniuje tarologas iškart išmetė kortas. „Lena yra praeitis. Visi jos pagydymai ir vandens įkrovimai buvo tik piaras. Tai buvo jos būdas priartėti prie ryškesnių asmenybių. Jos gyvenime jau prasidėjo saulėlydis. Su kaikurių žmonių išėjimu iš politikos, kartu išėjo ir Lenos sėkmė. Nei šlovės nei pinigėlių Lena Lietuvoje jau nebepelnys. Būtų švariau ir geriau, jeigu ji išvažiuotų ir užleistų vietą kitiems.“ – teigė Leopoldas Malinauskas.

Taip pat tarologas Leopoldas Malinauskas viešai pristatė savo mylimąją. Jų pažinties istorija išties neeilinė. „Atvažiavau dėstyti taro kortų kursą į Šiaulius. Ir pamačiau auditorijoje sėdinčią ją. Palaipsniui bendravimas auditorijoje peraugo į neformalų bendravimą. Kartą po vizito aš ją pakviečiau kavos. Po pasisedėjimo restorane mes grįžome pas mane į viešbučio kambarį ir net nepajutau, kaip kartu atsibudome ryte. Tuomet aš jai ištariau: na ką, mieloji, pradėjome kelionę į vieną pusę.“ – pasakojo tarologas.

Leopoldo mylimoji Rasa taip pat buria kortomis. Paklausus jo ar nesunku gyventi kartu su žmogumi, kuris irgi buria tarologas buvo atviras. „Raganius pasmerktas vienatvei. Vienintelė išeitis iš vienatvės yra gyventi su žmogumi, kuris taip pat tuo užsiima. Tačiau mes tikrai vienas kitam kortų nekeliam. Gyvename paprastą buitišką gyvenimą. Mums kortų nereikia, mes jaučiame vienas kitą. Paslapčių vienas nuo kito neturime ir vienas kitu labai pasitikime. „ – teigė Leopoldas Malinaukas, kuriam pritarė ir jo mylimoji.

Mistinės realybės dokumentika „Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.