Vasario 29-oji – ypatinga diena: ką daryti, kad sektųsi 4 metus?

Vasario 29-osios sulaukiame tik kartą per ketverius metus. Kuo gi tokia ypatinga ši diena ir kokius magiškus ritualus reikėtų išmėginti, kad sektųsi visose srityse?

Vasario 29-osios sulaukiame tik kartą per ketverius metus.<br>123rf.com
Vasario 29-osios sulaukiame tik kartą per ketverius metus.<br>123rf.com
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-02-29 09:56, atnaujinta 2017-06-06 03:23

Greitoms piršlyboms

Jei norite kuo skubiau ištekėti už mylimo vyro, tačiau jis neskuba jums pirštis, atlikite magišką ritualą. Iš raudonos spalvos popieriaus iškirpkite širdį ir ant jos parašykite mylimojo vardą.

Širdį įdėkite į baltą voką ir saugiai laikykite jums brangioje vietoje – atminimų dėžutėje, mėgstamoje knygoje. Tikėtina, kad jau artimiausiu metu iš savo mylimojo išgirsite lemtingąjį klausimą ir išreikštą norą amžinai būti kartu.

Apsaugo nuo ligų

Jei baiminatės ligų, negandų ar nesėkmių, atiduokite jas visas velniui. Tai padaryti vasario 29-ąją labai paprasta. Paimkite kiaušinį ir įmuškite jį į dubenį su vandeniu. Mušdami kiaušinį išsakykite visus rūpesčius, įvardykite ligas ir nesėkmes, kurios pastaruoju metu jums neduoda ramybės. Įmuštą kiaušinį su vandeniu tiesiog išpilkite arba nuleiskite į klozetą. Tikima, kad šis magiškas ritualas leis mėgautis ramybe ir sveikata.

Jubiliatas pildo norus

Vasario 29-ąją dieną gimę žmonės – ypatingi. Jei tarp jūsų artimųjų tokių yra, būtinai juos išnaudokite. Tai savotiški magai, galintys pildyti jūsų norus. Tad jums tereikia prieiti prie gimtadienį švenčiančio žmogaus ir paprašyti jo, kad garsiai ištartų jūsų norą.

Pavyzdžiui, jei norite naujo automobilio, paprašykite, kad jis tai pasakytų, įvardindamas jūsų vardą, tarkim: „Jonas nori naujo automobilio.“ Tikima, kad šią dieną gimusių žmonių ištarti norai pildosi ir atneša laimę ne tik jiems, bet ir tiems, kurie yra greta jūsų.

Keliamieji metai – puiki proga kardinaliai pakeisti savo gyvenimą. Idealiausias laikas – naktis iš vasario 29-osios į kovo 1-ąją. Štai keli patarimai, kurie jums padės.

Gerai pagalvokite, kada pastarąjį kartą jautėtės ypač laimingas. Kai gimė kūdikis? Kai vyras pasiūlė susituokti? O gal kai pradėjote dirbti naujame darbe?  Prisiminkite datą ir laiką, paimkite telefoną ir jame nustatykite ją. Padėkite telefoną ir eikite laimingi miegoti. Ryte nubudę pažiūrėkite į laiką ir nustatykite teisingą. Štai, jūs ir vėl laimingas, tik dabartiniu laiku.

Su kuo jums siejasi laimė, meilė ir sveikata? Susiekite kiekvieną jausmą su tam tikru daiktu. Jeigu jums meilė siejasi su raudona spalva, vasario 29-ąją įsigykite raudonos spalvos šaliką ir juo pasipuoškite. Visą dieną sau kartokite, kad esate laimingas, mylimas ir mylintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.