Sugniaužkite ranką į kumštį – ir apie jus pasakysime viską

Rankos – ta kūno dalis, kuri žmogaus charakterį atspindi labiau už kitas. Rankose yra daug informacijos apie mūsų gyvenimą ir charakterį. Todėl iš rankų spėjama daugiausia. Vienas ypač įdomus spėjimo iš rankos būdas – spėjimas pagal sugniaužtą kumštį. Jums tereikia sugniaužti ranką į kumštį ir pasižiūrėti, į kurį iš pavaizduotų variantų – A, B ar C, – jis panašus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2019, 6:56 PM, atnaujinta Mar 8, 2019, 6:57 PM

A

Išorinė asmenybė

Jausmingumas, didelė vaizduotė, išvystyta intuicija. Jūs mėgstate padėti žmonėms, esate jautrios širdies. Jūs kupinas entuziazmo, nesijaudinate dėl smulkmenų, esate kiek nekantrus, energingas. Esate smalsus, avantiūristiškas, linksmas ir saviironiškas žmogus.

Vidinė asmenybė

Jums reikalinga apsauga ir nuoširdumas. Jums būtina jaustis pripažintam ir suprastam. Kartais jūs pernelyg mieli, ir tuo visada naudojasi kiti žmonės. Jūs norite tik vieno dalyko – nuoširdžių kitų žmonių jausmų. Bet iš tiesų jūs labai tiksliai žinote, kas į jus žiūri gerai, o kas blogai. Jūs mokate atskirti ir suprasti, ką mylėti ir ko nekęsti.

Meilės asmenybė

Jūs ne visada išreiškiate savo jausmus, tad jeigu jūsų partneris jaučia, kad jį mylite 30 proc., iš tiesų meilės yra 50 proc. ar net daugiau. Jūs ne visada būnate sąžiningi jausmuose ir slopinate savo emocijas. Negalima sakyti, kad niekada nepykstate, bet jūs užgniaužiate savo blogą nuotaiką dėl meilės. Jūs pripratę su žmonėmis elgtis gerai, jums visiškai svetimas egoizmas.

B

Išorinė asmenybė

Jūs – talentų lobynas. Kūrybiška asmenybė su ypatingu šarmu, traukiate draugus iš skirtingų sferų. Esate dosnus, protingas, pasitikintis savimi ir patrauklus, turite stiprų pasitikėjimo savimi jausmą. Jūs daug dėmesio skiriate valdžiai. Esate atsidavęs, lankstus, veržlus ir kupinas idealų.

Vidinė asmenybė

Turite trapią širdį, norite daug nuveikti, bet bijote būti sužeistas. Gyvenimui turite didelių lūkesčių, bet viduje gyvena nesėkmės baimė. Jums reikia šilto pritarimo. Iš tiesų norite ne tiek ir daug – tiesiog rasti žmonių, kurie jus suprastų ir pamiltų tokį, koks esate.

Meilės asmenybė

Jūs visada perdedate, pasineriate į gniuždančius prisiminimus, kuriuos jums sunku paleisti. Jūs visada sutrinkate ir negalite sau leisti ką nors lydėti. Jūs labai stipriai mylite savo partnerį ir bijote, kad jis (ji) pradės jūsų nekęsti ar pavargs nuo jūsų. Jūs veikiausiai imsite vaizduoti, kad jums yra tas pats ir kad tai jums neturi jokios reikšmės.

C

Išorinė asmenybė

Jūs – asmenybė su dideliu kūrybiniu potencialu, aštraus proto, vikrus, gražbylys, emocingas, turite greitą reakciją. Esate praktiškas, bet jus traukia grožis ir menas, esate mąslus, jausmingas, kartais – pernelyg neramus. Jūs – protingas, gilus, mėgstate harmoniją, darote gerą įtaką kitiems.

Vidinė asmenybė

Didžiąją laiko dalį jūs norėtumėte tiesiog tylėti, bet jūsų silpnybė – pasiaukoti, kad niekam nesukeltumėte skausmo. Jus nėra sunku suprasti – jums reikia tik šiek tiek lankstumo ir fantazijos.

Meilės asmenybė

Jūs iš tiesų nemėgstate triukšmo ir sumaišties. Jums geriausia – komfortiška aplinka ir tokie pat santykiai. Jūsų didžiausia silpnybė – minkšta širdis. Net jeigu patyrėte didelių traumų ar šoką, jeigu tas žmogus nuoširdžiai atsiprašys, jūs nesugebėsite atsispirti ir pasistengsite užmiršti nuoskaudą.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų kovo 7 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.