Ką apie žmogų pasako jo ausų forma?

Kiekvieno žmogaus ausų forma ir dydis – individualūs. Egzistuoja nuomonė, kad ši kūno dalis, kurios pats žmogus tiesiogiai nemato (juk sakoma: „Matysi kaip savo ausis!“) gana tiksliai nusako jo asmenybę.

Kiekvieno žmogaus ausų forma ir dydis – individualūs.
Kiekvieno žmogaus ausų forma ir dydis – individualūs.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2016, 10:23 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:19 PM

Yra skiriamos 7 dažniausiai pasitaikančios ausų formos.

1. Didelės ausys

Dėl didelių ausų grožio galima ginčytis, bet fiziologiniu požiūriu turėti dideles ausis – labai gerai. Tokios ausys liudija ir apie jų savininko gerą būdą, sumanumą, polinkį į verslumą, klestėjimą ir valdžią. Beje, su amžiumi ausys didėja ir auga visą žmogaus gyvenimą.

2. Nusmailėjusios ausys

Žmonėms, turintiems nusmailėjusias ausis, būdinga vidinė intuicija ir gudrumas, jie geba greitai „pagauti“ problemos esmę ir sudaryti naudingus sandėrius su maksimalia nauda sau. Jų charakteris impulsyvus, jie linkę į nepastovumą, dažnai konfliktuoja su aplinkiniais.

3. Apvalus kaušelis, spenelio nėra

Ausys be spenelių – mažos, dailios ir gražiai atrodo. Žmonės su tokiomis ausimis – paprastai idealistai: tiki meile iš pirmo žvilgsnio ir panašiai. Jie moka prisitaikyti prie permainų ir užmegzti dalykinius santykius su partneriais, ir tai padeda jiems konkurencinėje kovoje.

4. Nelygios mažos ausys, be spenelio

Žmonės, turintys šio tipo ausis, pasižymi impulsyviu, neramiu ir gana neatsakingu charakteriu. Jie dažnai keičia darbo ir gyvenamąją vietą, dažnai nukrypsta nuo iškelto tikslo arba apskritai jo neturi, nemoka palaikyti ryšių su žmonėmis ir pirmenybę teikia vienatvei. Vyrai, turintys mažas ausis be spenelių, linkę nevykdyti savo pareigų.

5. Didelės ausys su ilgais speneliais

Didelių gabaritų ausys su ilgais speneliais liudija jų savininko išmintį, dvasingumą ir kilnumą. Kinų fiziognomikos ekspertai mano, kad tokių žmonių laukia ilgas ir laimingas gyvenimas, kuriame pakaks ir pinigų, ir komforto. Tokių ausų savininkai gali tapti vadovais, mokytojais, teisėjais ir gydytojais.

6. Mažos ausys

Mažų ausų savininkai būna aktyvūs, kompetentingi įvairiose gyvenimo srityse žmonės, pasiekiantys sėkmę vidutiniame amžiuje savo pačių pastangomis. Yra bendraujantys ir gero būdo, tad su aplinkiniais palaiko stabilius ir šiltus santykius.

7. Didelės ausys su atsikišusiu vidiniu kriauklės krašteliu

Tai – nepriklausomo charakterio žmonės, jie sunkiai randa sau vietą dalykiniame pasaulyje. Jų stichija – menas, prekyba, reklama, kur jie gali išlikti nepriklausomi ir pilnai realizuoti savo gebėjimus, išreikšdami savo ryškią individualybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.