Ar turite delne angelo sargo liniją? Tuomet jums labai pasisekė

Žmogaus asmenybės ryšį su vienais ar kitais jo fiziologiniais bruožais nagrinėja daugybė tiek rimtų, tiek ne tokių rimtų mokslų. Chiromantija bando susieti žmogaus asmenybę ir likimą su jo delno linijomis. Tai kelių tūkstančių metų senumo „menas“, atsiradęs senovės Indijoje, o šiandien populiarus visame pasaulyje.

Tie, kas ant savo delno turi angelo liniją, gali laikyti, kad jiems gyvenime labai pasisekė.
Tie, kas ant savo delno turi angelo liniją, gali laikyti, kad jiems gyvenime labai pasisekė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2016, 8:26 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 2:50 PM

Pagrindines – tokias, kaip gyvenimo ar širdies, – linijas ir jų reikšmę žino daugelis bent šiek tiek besidominčių. Tačiau yra ypatingų, itin retai pasitaikančių linijų. Viena tokių – angelo sargo linija. Ji pasitaiko ypač retai.

Tie, kas ant savo delno turi angelo liniją, gali laikyti, kad jiems gyvenime labai pasisekė. Angelo palaikymą jie jaus visą savo gyvenimą.

Žmonėms su angelo linija visuomet per kažkokį stebuklą pavyksta išvengti kančių ir skausmo, tarsi kažkas iš tiesų juos saugotų. Kas bevyktų, jie vis tiek mėgausis gyvenimu, laime, ramybe ir gerove.

Deja, ši linija sutinkama itin retai. Ji randama ant kairiosios rankos delno, paraleliai gyvenimo linijai.

Laikoma, kad tie, kurie turi šią liniją, yra palaiminti aukštesnių jėgų. Juos prižiūri angelas sargas (ar kita panaši būtybė), kuris visada juos gina nuo aplinkinio pasaulio pavojų.

Tad jeigu manote, kad esate laimės kūdikis, kuriam labai dažnai sekasi, greičiausiai jūs turite delne šią ypatingą liniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.