Mirtinos nuodėmės kiekvienam Zodiako ženklui

Garsi britų astrologė Stella Hyde išleido knygą, kurioje atskleidė tamsiąją kiekvieno Zodiako ženklo pusę. Be neigiamų savybių, nurodomos ir mirtinos nuodėmės, užvaldžiusios kiekvieną iš Zodiako ženklų.

Kokia jūsų mirtina nuodėmė?<br>123rf nuotr.
Kokia jūsų mirtina nuodėmė?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2016, 4:51 PM, atnaujinta May 30, 2017, 8:23 PM

Avinas

Godus, ginčininkas, neramus, įnoringas ir egoistiškas – jūs esate amžinas įsiaudrinęs Zodiako paauglys. Turite problemų su autoritetais – tereikia jums parodyti ženklą „įvažiavimo nėra“, ir jūs būtinai pasuksite uždraustuoju keliu.

Jūs patologiškai konkuruojate, jaučiatės privalantys būti pirmi, ir darysite viską, kad laimėtumėte – sąžiningo žaidimo koncepcija pagal jus reiškia, kad jūs nugalėsite.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: pyktis. Tai paprasta, nesudėtinga ir nereikalauja ypatingo proto. Kaip tik tai, ko jums reikia. Turėtumėte pasistengti valdyti savo agresyvų elgesį.

Svajonių darbas: tyrinėtojas. Taip turėsite galimybę būti pirmas ir tuo girtis. Kitas variantas – ugniagesys, galų gale yra šansas tapti tikru didvyriu.

Jautis

Esate beprotiškai bukas ir išjudate tik tada, kai jus pastumia pagaliuku. Jūs užsispyręs, autoritaristas su dominuojančiu pinigų siekiu.

Žodis „prisitaikyti“, o juolab – „pasikeisti“ jums neegzistuoja – tai vaizduotės stokos pasekmė. Jūsų mažos priešgynos smegenys nepajėgios susidoroti su kuo nors sudėtingesniu. Todėl jūs nieko nedarote ir atsisakote matyti laviną, kuri jus laidoja gyvą.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: godumas. „Aš turėsiu viską“ – tai pirmoji jūsų mintis, naujų daiktų norėjimas temdo jūsų protą.

Svajonių darbas: nekilnojamojo turto magnatas. Tereikia parodyti jums nesugadintą architektūros šedevrą, ir jūs pamatysite administracinio buto fotosimuliaciją. Pasiturinti striptizo šokėja – jūs ir šiaip abejingi kitų jausmams.

Dvyniai

Po nuoširdumo sluoksniu slepiasi beširdiškumas, purvo drabstymas, prekyba gandais, purvinos informacijos nešiojimu, kad vėliau būtų galima vėliau apjuodinti.

Jūs – sukčius su įžūlia šypsena, kuris atima iš vaikų saldainius ir juokiasi, palikdamas juos verkiančius. Ir jūs niekada nebūnate patenkintas. Visada įtariate, kad yra daug įdomesnis vakarėlis, į kurį jūsų nepakvietė. Kad liautumėtės, kažkas turi visą laiką jus linksminti.

Jums yra amžina vidutinio amžiaus krizė – esate neatsakingas, nepatenkintas, tingus ir sulaukęs 45-rių vis dar nešiojantis priešingai uždėtą beisbolo kepuraitę.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: tik viena? Jums reikia dviejų – kiekvienam iš dvynių. Puikybė (jūs žinote, kad gerai atrodote), gašlumas (nes tai linksma), pavydas (gerų, blizgančių daiktų) ir godumas. Godumas – tai gerai.

Svajonių darbas: trigubas agentas – jūs mėgstate pergudrauti žmones. Biuro gandonešis – nėra nieko, kad teiktų didesnį pasitenkinimą, nei pataikavimas ir meilikavimas.

Vėžys

Piktas, kaprizingas, irzlus ir rafinuotas – tai ne Snieguolės nykštukas, o trumpas jūsų amžino nedėkingumo apibūdinimas.

Jūs nepasitikite gyvenimu ir visiškai netikite ateitimi. Tai gali jus padaryti labai sentimentaliu. Jūs susigaudote tik kažkokiame pavieniame arba beviltiškame dalyke.

Mėgstate inkšti. Siekiate sąmoningo paniekinimo ir atsimenate viską, kas buvo kada nors pasakyta nemalonaus apie jus. Jūs niekada nedovanojate to, ką žmonės galėtų panaudoti prieš jus – jūs tai panaudojate prieš juos.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: tinginystė. Paralyžiuojantis nejudrumas, kuris ateina, kai jūs leidžiatės užvaldomi nusivylimo.

Svajonių darbas: teta agonijoje – taip jūs galėsite mėgautis svetimomis kančiomis. Atsiskyrėlis – niūrus ir apkerpėjęs.

Liūtas

Visi Liūtai karaliai (ar karalienės), bet savo riaumojančios liūtiškos širdies gilumoje jūs žinote, kad esate pasikėlęs, nepakenčiamas, pompastiškas, egocentriškas chuliganas.

Jus turi dievinti absoliučiai visi, ir tai jūsų pražūtis, nes jūs lengvai patikite pataikavimu. Jūs nepastebite, ir kol mėgaujatės, kiti vagia jūsų jėgą.

Jūs galvojate, kad pasaulis sukasi aplink jus. Kai tai nevyksta, persijungiate į grandiozinį imperinio pūtimosi režimą. Turite dvigubus standartus – tai, ko nusipelnėte jūs, ir kas pakankamai gerai visiems likusiems. Ir jūs visada, visada teisūs.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: puikybė. Ji žinoma kaip nuodėmė, iš kurios kyla visos kitos nuodėmės, o jūs tiesiog mėgstate būti viršuje.

Svajonių darbas: monarchas – kas gali būti geriau, nei komanduoti kitiems? Megažvaigždė – mažų žmogelių meilė.

Mergelė

Mergelės – atstumiantys, išdrikę žmonės su trupinio dydžio širdimi, apsėsti smulkmenų, kurie nedaro nieko, tik kabinėjasi ir kritikuoja.

Jūs niekada neklystate, bet jei jau suklydote, greičiau nužudysite savo pirmagimį, nei tai pripažinsite. Pirmieji įspūdžiai įsispaudžia lyg akmenyje. Jeigu gerą dieną sutiktumėte Bostono sprogdintoją, laikytumėte, kad jis buvo puikus vaikinas.

Jūs praleidžiate daug laiko rūpindamiesi savo sveikata. Stebėtina, kiek daug ligų jūs randate – nėra gydymo, kurio dar nebūtumėte išbandę. Jūs esate kultų, meninių guru ir maisto fantazijų mylėtojas.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: puikavimasis – nepakenčiamai patenkintas savimi, žiauriai kritikuojate visus kitus.

Svajonių darbas: teismo buhalteris. Nėra nieko, tik begalinis, nuobodus kabinėjimasis. Cenzorius – savyje derina gėdingumą, iškrypėliškumą ir aiškina kitiems, kaip jie neturi galvoti.

Svarstyklės

Nepastovumas, tuštybė, kraštutinumai – štai iš ko sudarytos Svarstyklės. Galite pereiti nuo Einsteino iki Houmerio Simpsono bei Motinos Teresės, nepraleisdami nė vieno ėjimo.

Jūsų blogiausias bruožas – nesugebėjimas priimti sprendimo. Ak, kaip jūs galite blaškytis. Jūs – iš tų žmonių, kurie gali numirti iš bado gausos apsuptyje.

Jūs negalite išsirinkti vieno daikto, jeigu tai reiškia prarasti kitus. Jūs ne tiesiog dvejojate rinkdamiesi iš dviejų puikių dovanų – jūs žinote, kad jeigu pakankamai ilgai išdrebėsite, gausite jas abi.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: puikavimasis, godumas ir tinginystė, Svarstyklėms neįmanoma išsirinkti tik vienos.

Svajonių darbas: mados ekspertas. Taip sėkmingesnius žmones priversite atrodyti negražiai ir kvailai. Politinių technologijų ekspertas – visko, kas griauna, pavertimas į auksą.

Skorpionas

Tamsioji Skorpionų pusė tamsesnė, nei visų kitų: žodis „blogis“ čia atrodo nepakankamas. Nėra tokios nuodėmės ar iškrypimo, kokių jūs nesvarstėte, nors galite jų ir nedaryti. Kartais elegantiškiau yra sau atsakyti.

Jūs nekenčiate silpnų, ir kai tapsite pasauliniu diktatoriumi, jie bus negailestingai užgniaužti. Jūsų mėgstamiausia sporto šaka – konkurenciniai proto žaidimai. Žaidžiate ilgai, net ir po to, kai kiti išsiskirsto po namus.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: gašlumas. Ir godumas – jums niekada nepakanka valdžios, pinigų, statuso, keršto.

Svajonių darbas: slaptasis agentas – galite ką nors padaryti kam nors. Rinkos analitikas – galite kam nors ką nors pasiūlyti ir tapti nepadoriai turtingas.

Šaulys

Akiplėšiškas, bukas, rėksmingas ir veržlus – esate nemąstantis Zodiako chuliganas, žaidžiantis su viskuo. Rusiška ruletė? Duokite Kalašnikovą.

Eidami savo keliu, jūs perlipate visus barjerus, net ir per tuos, kuria pastatyti jūsų saugumui. Jeigu matote įsipareigojimą, jūs išnykstate. Taip pat jūs netaktiškas. Jeigu jūsų geriausias draugas netenka kojos per nelaimingą atsitikimą (kurį, tikėtina, sukėlėte jūs), jūs klausiate, ar galite pasiimti jo sportbačius.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: iš tiesų visos, bet dominuoja gašlumas, godumas ir besotiškumas, nes jūs negalite atsispirti maloningumui ir ekstremizmui.

Svajonių darbas: kaskadininkas – pavojus yra jūsų antrasis vardas. Samdomas žudikas – žudyti nepažįstamuosius juk toks malonumas.

Ožiaragis

Niekšiškas, šykštus, smulkmeniškas, nepalenkiamas – turite ištvermės ir negailestingo kraugeriškumo, kad stekentumėte pasaulį tol, kol jis nepasuks jūsų keliu.

Bet koks pasipriešinimas išsisemia prieš jūsų rutiniškas ir smulkmeniškas taisykles. Jūs darysite viską, kad išsaugotumėte savo socialinį statusą, todėl teikiate pirmenybę negailestingumui ir patologiškai garbėtroškai. Ir jūs esate Skrudžas – šykštuolių visuomenės garbės sekretorius.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: godumas. Šaltas kaupimas ir nepasotinamas alkis, kuris baigia užčiulpti jus iš vidaus.

Svajonių darbas: nuostolių reguliuotojas – taip draudimo kompanijos galės mokėti taip mažai ir taip vėlai, kaip tik įmanoma. Politikas – suprantama, dideliam pasipūtimui palaikyti.

Vandenis

Jūs – šaltos širdies, iš šalies stebite žmonių būsenas, niekada nereaguojate spontaniškai.

Iškrypimai – štai kas jums patinka. Jūs būnate niūrus, kai kur kas produktyviau būti žaviam (pavyzdžiui, per kasmetines darbų apžvalgas), santūrus savo šeimai ir viską atleidžiantis savo draugams (jie priverčia jus jaustis visa galva aukštesniu),

Nors jūs norite, kad visiems jūsų reikėtų, greičiau išgersite raketų kuro, nei leisite jiems sužinoti, ko jums reikia.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: galbūt tinginystė, nes jūs galite būti šiek tiek išglebęs, arba išdidumas – bet tada jūs pranokstate visus kitus.

Svajonių darbas: išprotėjęs mokslininkas – pagaliau būtų šansas pasidaryti ginklą pasaulio pabaigai. Krupjė – kauliukai gerokai labiau nuspėjami, nei žmonės.

Žuvys

Šalia ligonio lovos turite užjaučiančiojo reputaciją, bet vos tik ligonis pradeda taisytis, atsistoja ant kojų ir jam ima sektis, jūs pradedate pavydėti.

Jūs žinote manipuliatyviąją kankinystės prasmę. Ir kiekvienas, kuris turi su jumis reikalą, turi su savimi nešiotis diktofoną, nes jūs po dviejų minučių imsite neigti, ką sakėte.

Mėgstamiausia mirtina nuodėmė: pavydas. Būtumėte galėjęs būti pretendentu, jeigu tėvai nebūtų tempę jūsų atgal, ir visi nebūtų pavartę jūsų gyvenimo pragaru.

Svajonių darbas: pasaulio diktatorius – tai vienintelis būdas paversti jūsų fantazijas tikrove. Narkotikų baronas – viskas eisis gerai, kol nepradėsite bandyti prekių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.