Kaip atrodo jūsų lūpos? Tai atskleidžia įdomų dalyką

Lūpos gali daug pasakyti ir būdamos sučiauptos. Tiesiog įdėmiai pasižiūrėkite į veidrodį. Į kurį iš pavaizduotų piešinėlių jūsų lūpos panašiausios? Lūpų forma apie moterį pasako daug įdomių dalykų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2019, 5:47 PM

1. Pilnos, plačios lūpos – azartiškoji.

Jeigu jai kas nors patiko, ji tą „kažką“ nori gauti čia ir dabar, ir visiškai nesvarbu, kas tai – ar nauja rankinė, ar vyras. Ji laisvo būdo ir energinga, nesivaržo imti iniciatyvos į savo rankas ir pirmoji skirti pasimatymus ar skambinti. Tokia mergina nelaukia malonės ir pati ima tai, ko jai reikia. Jos gyvenime visuomet vyksta kas nors įdomaus, o išgirdusi iš draugių žodį „nuobodu“ ji nuoširdžiai nesupranta, apie ką jos. „Dabar arba niekada“ – toks jos devizas.

Jai be galo svarbi laisvė ir nepriklausomybė, ji pagarbiai žiūri į mylimojo asmeninę erdvę ir iš jo laukia to paties. Vyras, su kuriuo ji panorės praleisti likusį gyvenimą, privalo būti puikus meilužis ir mokėti priimti lemtingus (ir ne tik) sprendimus. Mamyčių sūneliai ir mėmės – ne jos skonio.

2. Pilnos, bet nedidelės lūpos – romantiškoji.

Šiai moteriai svarbiausia emocijos, o ne blaivus šaltas protas, todėl jai dažnai atrodo, kad vaikystėje ji buvo įsodinta pasisupti į didžiules sūpynes ir pamiršta iš jų iškelti. Jos gyvenimą sudaro pakilimai ir nuopuoliai. Taip pat ji kažkuo primena animacinio filmo herojus Čipą ir Deilą, kurie skuba į pagalbą. Ši mergina visada po ranka turi užuojautą ir popierinių nosinių pakuotę – geresnio peties, ant kurio paverkti, neįmanoma sugalvoti. Nenuostabu, kad daugumai ji patinka. Bet yra ir kita medalio pusė – romantikė nenori veltis į rimtas problemas, o tiesiog užmerkia prieš jas akis, apgaudinėdama pati save.

Jos įsivaizdavimai, koks turi būti idealus vyras, yra keistas mišinys iš spalvotų žurnalų ir meilės romanų. Vyrai tokias merginas dažnai laiko kukliomis pilkomis pelytėmis, kurios žvalgysis jiems į burbą ir be kalbų pripažins jų pranašumą – ir čia daro didelę klaidą, nes toks įspūdis yra apgaulingas.

3. Viršutinė lūpa didesnė už apatinę – mėgėja vadovauti.

Tikslų siekėja, kuri imasi reikalo iš esmės – įsijautusi, apgalvotai, sistemingai, ir būtinai jį pabaigia iki loginio galo. Tai visiškai negadina jos karmos, nes tokia mergina paprastai tiksliai žino, ko nori. Aktyvių veiksmų ji imasi tik tada, kai 200 proc. įsitikinusi savo teisumu. Jos gyvenimo kredo – „viskas arba nieko“. Ją erzina žmonės, galintys pusiaukelėje mesti tai, ką pradėjo.

Pasiekti to, ko nori, jai padeda derinys iš garbėtroškos ir aukštos savivertės. Ši ponia turi pilną komplektą lyderio savybių, taip pat ir charizmą. Ji paprastai visur užduoda toną ir nustemba, kai jos noras būti geresne padidina įtampą santykiuose. Jos svajonių vyras turi būti toks pat ambicingas, kaip ji pati, ir nuolat „pastūmėti“ ją užkariauti naujas viršūnes. Vienintelis dalykas, galintis išgelbėti šią sąjungą nuo subyrėjimo – abiejų pusių mokymasis kompromisų.

4. Apatinė lūpa didesnė už viršutinę – paslaptinga nepažįstamoji.

Ji visada dėmesio centre, nes išsiskiria iš minios. Vyrai dažnai įkandin jai žiūri su ilgesiu, o moterys paprastai laido piktus ir pavydžius žvilgsnius. Tokia mergina greičiau apsivilks bulvių maišą, nei „masinį“ madingą rūbą, kurį turi kas antra moteris. Jos poreikis jausti savo individualumą – neįtikėtinai didelis. Tai atsispindi jos aprangos stiliuje ir manierose.

Ji tiksliai žino, kad jai reikia išties ypatingo vyro, nors jo paieškoms prireiktų laiko. Paslaptingai nepažįstamajai niekada netrūksta gerbėjų, bet ją labiau domina tie, kurie nepasidavė jos žavesiui iš pirmo žvilgsnio.

5. Didelės, siauros lūpos – realistė.

Ji visada tvirtai stovi ant žemės – oro pilys jai visiškai svetimos. Realistė mėgsta viską planuoti iš anksto – ji ne tik kalėdines dovanas perka rudenį ir pradeda krauti lagaminą prieš mėnesį iki kelionės, bet ir nuoširdžiai patiria iš to malonumą. Ji praktiška iki kaulų smegenų ir neskuba užsidėti rožinių akinių net įsimylėjusi. Turi įvykti kažkas neeilinio, kad ši mergina pultų į vandenį stačiai galva, prieš tai piršteliu nepatikrinus vandens temperatūros ir neįvertinus gylio bei dugno reljefo.

Realistė gali būti puiki iliustracija sąvokai „daiktas savyje“. Ji paprastai viešumoje nedemonstruoja savo emocijų, todėl dažnai sukuria šalto, uždaro ir pasipūtusio žmogaus įspūdį. Bet tai klaidingas įspūdis – tiesiog jai sunkiau nei kitiems atverti sielą, tegul ir ne atlapojant, o net ir „žieminiam pavėdinimui“. Ši mergina mėgsta stabilumą ir patiria malonumą iš to, kad viskas jos gyvenime prognozuojama. Jos svajonių vyras gali puikiausiai apsieiti be romantiškų staigmenų ir beprotybių, iš jo nereikalaujama jokio išradingumo jokioje gyvenimo sferoje, pakanka tik vienos savybės – patikimumo.

6. Siauros, mažos lūpos – avantiūristė.

Bet kuri jūra jai iki kelių, o įgimto optimizmo atsargų tikrai pakaktų 3-4 žmonėms. Ji fiziškai negali nusėdėti vienoje vietoje – savo atostogas iššvaistys rūpindamasi drambliais ar kopdama į viršukalnes. Ne tokie globalūs, standartiniai projektai jos nedomina. Ji dievina nuotykius ir adrenaliną, kuris pilką kasdienybę nudažo ryškiomis spalvomis. Avantiūristė taip tiki savimi, kad dažnai imasi rizikingų reikalų, kurių kiti atsisako, kad nesusigadintų reputacijos.

Ji – tikra kovotoja ir tokia stipri, valinga moteris, kad dažnai atbaido vyrus. Vertu jos palydovu gali tapti anaiptol ne kiekvienas – jos mylimasis turi turėti tokias pat savybes, kaip ir ji pati. Nė vienas tylenis ir lepšis ilgai šalia jos neišbus.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų gegužės 11 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.