Nustatyta, kurie Zodiako ženklai seksualiai patraukliausi

Astrologijoje Veneros planeta siejama su jausmais, simpatija, grožio supratimu ir kūrybiškumu, mokėjimu kurti santykius su kitais žmonėmis, o taip pat elgtis su vertybėmis ir pinigais. Kaip gi Venera reiškiasi žmoguje?

Zodiako ženklai, tiesiogiai susiję su Venera ir jos globojami – Jautis ir Svarstyklės.<br>123rf nuotr.
Zodiako ženklai, tiesiogiai susiję su Venera ir jos globojami – Jautis ir Svarstyklės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-13 15:20, atnaujinta 2017-05-25 17:51

Aiškiausias požymis – išorinis patrauklumas ir mokėjimas patraukti kitų dėmesį savo išore. Zodiako ženklai, tiesiogiai susiję su Venera ir jos globojami – Jautis ir Svarstyklės. Tiesa, dėl stichijų skirtumų (Jautis yra Žemės ženklas, Svarstyklės – Oro) Venera juose reiškiasi skirtingai.

Jautyje ji – labiau jausminga, su materialinio komforto ir malonumo akcentu, Svarstyklėse ji – diplomatiška, estetiška ir mokanti susitarti.

Taip pat stiprias pozicijas meilės planeta užima Žuvyse – čia ji tampa švelnesnė, atjaučianti, pasiaukojanti ir meniškai kūrybiška.

Savaitės diena, globojama Veneros, yra penktadienis. Tai geriausia diena taikymusi, meilės pasimatymams ir susitikimams, deryboms, drabužių ir papuošalų pirkimui.

Numerologijoje Venerą atitinka skaičius 6. Tai – lyg apverstas devynetas, Neptūno skaičius – pastaroji planeta simbolizuoja gryną dievišką meilę, tuo tarpu Venera įkūnija žemiškąją.

Simbolinis Veneros metalas – minkštas ir kaprizingas, bet visiems labai reikalingas ir puikus laidininkas varis. Šiame metale užkoduota gili prasmė – apjungti, vienyti, išlaikyti ryšį, sukurti dialogą.

Venerą atitinkanti kūno dalis – gerklė, kaklas. Tai Jaučio energetinis centras. Vidaus organas – inkstai, priskiriami Svarstyklėms ir atliekantys vieną svarbiausių funkcijų organizme. Iš esmės šios abi Veneros globojamos kūno dalys susijusios su medicinine sąvoka – „medžiagų apykaita“.

Veneros globojamas rankos pirštas – nykštys. Pakeltas į viršų jis reiškia patikimą, susižavėjimą ir palaikymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.