Kokie dalykai labiausiai erzina kiekvieną Zodiako ženklą?

Visi žmonės turi tam tikrų nemėgstamų dalykų, kurie kelia jiems didesnę, nei įprasta, įtampą. Ir šie dalykai gali priklausyti nuo Zodiako ženklo. Kas gi labiausiai erzina kiekvieną Zodiako ženklą?

Visi žmonės turi tam tikrų nemėgstamų dalykų.<br>123rf nuotr.
Visi žmonės turi tam tikrų nemėgstamų dalykų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2016, 1:37 PM, atnaujinta May 25, 2017, 1:07 PM

Avinas (kovo 21-balandžio 19)

Avinai – dinamiški žmonės, ir būna tokie, kol neišsenka jų energija. Jie jaučia stresą, kai serga ar jaučiasi be jėgų. Atminkite, jūs – ne superherojai. Niekas nelaukia, kad jūs išgelbėtumėte pasaulį. Skirkite laiko poilsiui.

Jautis (balandžio 20-gegužės 20)

Jautis nori būti laikomas visame kame kompetentingu, todėl, kažką darydamas pirmą kartą, užtrunka daug laiko. Didžiausias streso šaltinis – jeigu suklystama. Atsiminkite, kad klystame visi. Tai padeda mums augti.

Dvyniai (gegužės 21-birželio 20)

Dvyniai nepakenčia kvailumo. Jie jaučia įtampą, jeigu žmonės šalia yra kvaili. Svarbu atsiminti, kad tokiais atvejais reikia giliai įkvėpti, o ne iš karto siusti. Pyktis padidina jūsų stresą.

Vėžys (birželio 21-liepos 22)

Vėžiui didžiausias stresas kyla, kai jis nesijaučia saugiai. Kai jaučiatės pralaimėję, tai pasireiškia pykčio proveržiais. Negniaužkite savo jausmų – tegul jie reiškiasi. Bet kartu būkit ekonstruktyvūs. Giliai kvėpuokite ir atsiminkite, kad visada galite pasitikėti savimi.

Liūtas (liepos 23-rugpjūčio 22)

Liūtui kelia stresą, jeigu jis negali ko nors kontroliuoti. Jam tikras siaubas pamesti daiktą, arba kai kažkas neveikia. Tiesiog atminkite, kartais reikia tiesiog leisti įvykiams tekėti savo vaga Nuo to būsite tik laimingesni.

Mergelė (rugpjūčio 23-rugsėjo 22)

Mergele, nebūtina pulti visur stačia galva, bet jūs galvojate per daug. Didžiausias stresas jums kyla, kai nesugebate susigaudyti tose savo mintyse. Sudarykite sąrašus, rašykitės dienos darbotvarkes. Vien užsirašyti tuos dalykus jums yra palengvėjimas.

Svarstyklės (rugsėjo 23-spalio 22)

Svarstyklėms nepatinka, kai su jomis elgiamasi neteisingai. Ir kam gi patiktų? Svarstyklės praleidžia daug laiko galvodamos, kibti į atlapus neteisingiems žmonėms ar ne. Užuot klimpę gilyn, tiesiog pakalbėkite apie tai tą pačią akimirką. Tik nedarykite to su pykčiu.

Skorpionas (spalio 23-lapkričio 21)

Skorpionas iš išorės gali atrodyti kaip skorpionas, su aštriu geluonimi, tačiau viduje jis yra jautrus. Kai negauna privatumo, Skorpionas gali jaustis įsitempęs ir nervingas. Pasirūpinkite, kad galėtumėte skirti laiko sau.

Šaulys (lapkričio 22-gruodžio 21)

Šaulys yra judesio ženklas. Jūs nekenčiate sėdėti ramiai ir situacijų, kuriose turite elgtis kaip pabučiuoti. Kad iš to išsivaduotumėte, skirkite šiek tiek laiko kažkam pašėlusiam. Išeikite į siautulingą vakarėlį ar užsiimkite fizine veikla.

Ožiaragis (gruodžio 22-sausio 19)

Ožiaragiai, jūs esate per reiklūs sau. Jums stresas – gyventi ne pagal savo išsikeltus reikalavimus. Išmokite pasidžiaugti kiekviena gyvenimo akimirka, net jeigu kai kurios iš jų atrodo tikra kankynė.

Vandenis (sausio 20-vasario 18)

Vandeniui labai reikia, kad viskas vyktų pagal jį. Jūs labai susierzinate, jeigu kažkas, ko jūs norite, nevyksta taip be aiškios ir rimtos priežasties. Pasistenkite suprasti, kad toks gyvenimas. Giliai įkvėpkite ir judėkite pirmyn.

Žuvys (vasario 19-kovo 20)

Žuvys, kaip ir Skorpionas, yra nepaprastai privatus ženklas. Didžiausias stresas jums kyla, kai reikia viešai kalbėti ar kai jaučiatės stebimi. Šie dalykai gyvenime dažnai pasitaiko, todėl nusiteikite, kad tai tik laikina, ir skirkite laiko, kad pabūtumėte vieni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.