Ypatingas ritualas po žydinčiu kaštonu prišauks amžiną meilę

Pavasarį sužydėję medžiai dovanoja nepakartojamą grožį akims. Malonu žiūrėti į žydinčius medžius ir kitus augalus. Tačiau turėtumėte žinoti, kad žydintys augalai gali atnešti ne tik emocinį pasitenkinimą, bet ir padovanoti amžiną meilę. 

Nuėję į parką atsistokite po žydinčiu kaštonu ir pasibučiuokite.<br>123rf.com
Nuėję į parką atsistokite po žydinčiu kaštonu ir pasibučiuokite.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-20 14:29, atnaujinta 2017-05-24 22:17

Jei svajojate apie tikrą meilę ir nuoširdžius jausmus, kuriuos galėtumėte puoselėti antrajai pusei, sukluskite. Jums tereikia atlikti vieną vienintelį veiksmą ir jūsų meilė bus amžina.

Su savo išrinktuoju arba išrinktąja užsukite į parką, kur žydi kaštonai. Šiuo metu jie žydi ypač intensyviai, todėl ilgai ieškoti nereikės.

Nuėję į parką atsistokite po žydinčiu kaštonu ir pasibučiuokite. Tai gali būti nekaltas pakštelėjimas į skruostą – svarbiausia, kad tai darydami galvotume apie tikrą meilę ir jausmus, kuriuos norite puoselėti.

Juk ne veltui rudenį patariama visiems, svajojantiems apie meilę, ieškoti dviejų kaštono medžio subrandintų vaisių ir juos nešiotis kišenėje. Tai simbolizuoja meilę, asmeninę laimę ir vaisingumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.