Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Geriausi sekso partneriai kiekvienam Zodiako ženklui

Astrologai tvirtina, kad iš žvaigždžių galima nuspėti apie partnerių seksualinį suderinamumą. Esą, nors kiekvienas žmogus unikalus, vis dėlto yra bendrų bruožų, kuriuos galima priskirti tam ar kitam Zodiako ženklui. Tad Zodiako ženklas gali pasakyti, ko lovoje trokšta tas ar kitas žmogus.

Zodiako ženklas gali pasakyti, ko lovoje trokšta tas ar kitas žmogus.<br>123rf nuotr.
Zodiako ženklas gali pasakyti, ko lovoje trokšta tas ar kitas žmogus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2016, 4:10 PM, atnaujinta May 23, 2017, 8:16 PM

Avinas

Dominuojantys ir energingi avinai paprastai gauna viską, ko nori. Turėdami didelį seksualinį apetitą, jie mėgsta kontroliuoti situaciją ir visą laiką išlieka pasitikintys savimi. Jie mėgsta eksperimentuoti ir ieško naujovių banaliuose dalykuose. Jeigu jūs ieškote laukinės aistros ir nevaldomų linksmybių lovoje, tai jūsų ženklas tikrai yra Avinas.

Tinkamiausi sekso partneriai: Liūtas, Šaulys, Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis.

Jautis

Jautis – gana romantiškas ir jausmingas ženklas. Jiems patinka liestis prie partnerio ir jausti prisilietimus, jiems reikalingos ilgos glamonės ir preliudijos. Jaučiai labai emocingi, bet teikia pirmenybę pasyviam vaidmeniui, visą valdžią atiduodami partneriui.

Tinkamiausi sekso partneriai: Mergelė, Ožiaragis, Vėžys, Skorpionas, Žuvys.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai mėgsta rizikuoti ir flirtuoti, jei teikia pirmenybę atsitiktinumui ir mėgsta spontaniškumą. Tai taip pat reiškia, kad santykiai jiems gali greitai nusibosti, todėl Dvynių partneriams reikia būti pasirengusiems papildomai stengtis, kad išsaugotų santykius. Dvyniai – kūrybiški ir gana plepūs.

Tinkamiausi sekso partneriai: Svarstyklės, Vandenis, Avinas, Liūtas, Šaulys.

Vėžys

Vėžiai – gana uždaros prigimties, jie mėgsta užsiimti meile ir su malonumu išmokys šio meno savo partnerius. Vėžiams reikia visapusiškai pažinti savo išrinktąjį – tiek emociškai, tiek fiziškai, ir tik po to leistis į intymius santykius. Vėžių intuicija gerai išvystyta, jiems lengva suprasti, kaip suteikti partneriui malonumą. Santykiuose jiems svarbu būti mylimiems ir jaustis visiškai saugiems.

Tinkamiausi sekso partneriai: Skorpionas, Svarstyklės, Jautis, Mergelė, Ožiaragis.

Liūtas

Liūtai – žavūs ir aistringi, jie linksmi, seksualūs, bet šiurkštoki. Jiems svarbu žinoti, kad jie suteikia partneriui malonumą, o taip pat jie nori, kad jiems dažnai už tai reikštų dėkingumą. Liūtai kartais būna linkę į bereikalingą dramatizavimą ir mėgsta, kad partneris jiems pataikautų.

Tinkamiausi sekso partneriai: Avinas, Šaulys, Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis.

Mergelė

Mergelėms būdinga logika ir praktiškumas, jų neapsunkina rutiniškas darbas, bet kartais Mergelės būna pernelyg kritiškos. Mergelėms svarbu žinoti, ko konkrečiai iš jų reikia, ir jau tada jos jūsų nenuvils. Pasijutusios atsipalaidavusios ir saugios, Mergelės su malonumo išreikš savo jausmingumą ir visą jį atiduos savo partneriui.

Tinkamiausi sekso partneriai: Jautis, Ožiaragis, Vėžys, Skorpionas, Žuvys.

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta dėmesį ir meilikavimą. Šis ženklas gana romantiškas, o taip pat pasirengęs stengtis, kad suteiktų malonumą išrinktajam. Bet savo ruožtu Svarstyklės tikisi atlygio – dėkingumo. Šio Zodiako ženklo atstovai – gana bendraujantys ir plepūs, tad juos užvesti gali įkaitinta vaizduotė ar žodinė preliudija.

Tinkamiausi sekso partneriai: Dvyniai, Vandenis, Avinas, Liūtas, Šaulys.

Skorpionas

Skorpionai užsitarnavę maksimalistų lovos reikaluose reputaciją. Jie – gundantys ir visada pasirengę seksualiniams eksperimentams, netgi jų trokšta. Atkaklūs jausmuose, spinduliuojantys aktyvią erotinę energiją, Skorpionai mėgsta tiek duoti, tik gauti. Jie gali būti šiek tiek valdingi visose sferose, liečiančiose santykius.

Tinkamiausi sekso partneriai: Vėžys, Žuvys, Jautis, Mergelė, Ožiaragis.

Šaulys

Šauliai – žaismingi, turi gerą vaizduotę ir mėgsta maloniai leisti laiką. Jiems greitai nusibosta įprastas gyvenimas ir įprasti meilės santykiai – o tai reiškia, kad reikia pasistengti juos palenkti į ką nors rimtesnio. Jie neįtikėtinai nepriklausomi, jų negąsdina galimybė likti vieniems ir patiems save tenkinti. Šauliai vertina spontaniškumą ir niekam neleidžia savęs kontroliuoti.

Tinkamiausi sekso partneriai: Avinas, Liūtas, Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis.

Ožiaragis

Ožiaragiai linkę į uždarumą, jie vargu ar užsiims seksu su žmogumi, su kuriuo nemato ateities. Šio ženklo atstovai daug mąsto ir planuoja, nevengdami rutiniško darbo. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad jų nedomina seksas, bet Ožiaragiams seksas eina kartu su meile, todėl be abipusės meilės nėra ko iš jų tikėtis seksualinio aktyvumo. Ožiaragiams malonu daryti savo partnerius laimingus – jiems tai pirmaeilė užduotis.

Tinkamiausi sekso partneriai:Jautis, Mergelė, Vėžys, Skorpionas, Žuvys.

Vandenis

Lovoje Vandeniai reiškiasi kaip eksperimentuotojai ir demonstruoja neregėtą išradingumą. Jie mėgsta bandyti naujus ir iššaukiančius dalykus, taip pat gali būti gana ekscentriški. Aistringi ir entuziastingi Vandeniai stengiasi palaikyti ugnį santykiuose.

Tinkamiausi sekso partneriai: Dvyniai, Svarstyklės, Avinas, Liūtas, Ožiaragis.

Žuvys

Žuvys – ne pats aktyviausias ženklas, jos gali būti lėtos, joms reikia postūmio, kad imtų veikti. Meilė joms kur kas svarbesnė už seksą, nes su nemylimu žmogumi jos net nepagalvos patenkinti savo troškimų. Būdamos su savo gyvenimo meile, Žuvys nori ir mėgsta tenkinti net mažiausius savo partnerio įgeidžius. Šio ženklo atstovai gana trapūs, tad būkite atsargesni su savo žodžiais ir veiksmais; jos linkusios viską imti giliai į širdį – pasistenkite nesugriauti to, kas sukurta sunkiu darbu.

Tinkamiausi sekso partneriai: Vėžys, Skorpionas, Jautis, Mergelė, Ožiaragis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.