Didžiausios kiekvieno Zodiako ženklo baimės

Ko labiausiai gyvenime bijote? Galbūt vienatvės, o gal suklysti? Įtakos tam gali turėti jūsų Zodiako ženklas. Susipažinkite su didžiausiomis kiekvieno Zodiako ženklo baimėmis.

Susipažinkite su didžiausiomis kiekvieno Zodiako ženklo baimėmis.<br>123rf nuotr.
Susipažinkite su didžiausiomis kiekvieno Zodiako ženklo baimėmis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-10 11:17, atnaujinta 2017-05-22 05:18

Avinas: baimė prarasti artimuosius

Tiktai artimųjų ar draugų netektis Aviną gali bauginti labiau, nei pralaimėjimas kovoje. Nors jie tai pripažįsta tik kaip faktą, nes iš tiesų nepakenčia pralaimėjimo.

Avinai – kariai. Jie stačia galva puola į kovą ne tiek dėl pergalės, kiek dėl to, kad kitaip negali. Jie mėgaujasi temperamentų priešprieša, o jeigu horizonte nesimato vertos kovos, gali lengvai stoti į kovą net su artimaisiais, patys to nesuvokdami.

Kai Avinų mylimiesiems ateina eilė atsakyti į jų agresiją, jie nekeršys, o greičiau dings. O Avinai savo ruožtu niekada neatleis draugams tokios klaidos.

Nuo tokio laikino neteisingumo pojūčio Avinams plaukai stojasi piestu. Deja, šių žmonių neramus būdas stumia juos į naujas kovas tik tam, kad jie išlietų savo energiją. Ir tai – uždaras ratas.

Jautis: finansinio nestabilumo baimė

Jaučiai mėgsta komfortą. Jie mėgaujasi pačiomis elementariausiomis komforto apraiškomis – skaniu maistu, gerais draugais, židiniu ir bet kuo, kas tik gali sukurti šiltą atmosferą. Tai ne tiesiog komforto troškimas, Jaučiams tai yra gyvybiškai svarbu.

Atsižvelgiant į faktą, kad Jaučiams būtini patogumai užtikrinami tik per tam tikrą finansinį stabilumą, Jaučiai labai atsakingai žiūri į savo pinigus ir nepripažįsta skolų. Jeigu jie suvokia, kad pajamų sumažėjimas neišvengiamas, jie pirmiausiai galvoja, kad tai permainos, su kuriomis teks susitaikyti kasdieniniame gyvenime.

Jaučiai nekaupia pinigų vien tam, kad kauptų – jie kaupia tam, kad juos leistų. Niekas kitas taip negąsdina Jaučių, kaip nestabilumas – ar finansinio, ar kitokio pobūdžio.

Dvyniai: sprendimų priėmimo baimė

Dvyniai mėgsta keisti savo sprendimus, pažiūras, o taip pat atšaukti pažadus, duotus tiek sau, tiek kitiems. Kodėl? Dvyniai nejaučia, kad jie yra jų.

Ši savybė Dvynius daro gerais manipuliatoriais. Jie gali taip dažnai keisti savo nuomonę, kad jūs tiesiog užmiršite, ką jie jums sakė pradžioje.

Tačiau medalis turi ir antrą pusę – šiuo atveju už polinkio keisti savo sprendimus stovi silpnybė, o veikiau – baimė priimti sprendimus.

Dvynių simbolis reiškia, kad jų asmenybę sudaro dvi dalys, o Dvynių-vyrų atveju net ir daugiau nei dvi. Be to, šios dvi vienos asmenybės pusės yra nuolatinėje priešpriešoje. Kai tik viena asmenybės pusė priima kokį nors sprendimą, kita iš karto pradeda teikti argumentus kito sprendimo naudai.

Vėžys: baimė palikti savo būstą

Vėžiai – baisūs agarofobai. Jie stengiasi pasilikti savo saugumo zonoje – vietoje, kur niekas ir niekaip jiems negali pakenkti. Ši fobija (baimė patirti prievartą vietoje, iš kurios nėra galimybės pabėgti) žmones padaro savanoriškais kaliniais.

Vėžiai jaučiasi saugūs vietoje, prie kurios yra pripratę, bet izoliacija, kuri tokiu atveju sukuriama, jiems kenkia.

Šio ženklo atstovams reikėtų atsiriboti nuo savo problemų, daryti dalykus, kurie juos gąsdina, lankyti fiziškai ir emociškai jiems neįprastas vietas.

Taip Vėžiai galės suprasti, kad asmeninei laisvei didesnę reikšmę turi vidinės aplinkybės, nei išorinės.

Liūtas: ignoravimo baimė

Liūtai negali pakęsti situacijos, kai jie įeina į kambarį, o aplinkiniai to nepastebi. Laimei, intuityviame lygmenyje jie žino, kaip padaryti, kad nekiltų tokios bauginančios situacijos.

Šio ženklo atstovų praktiškai neįmanoma ignoruoti, kaip ir jų garderobo, gestikuliacijos, saviraiškos būdų. Dažniausiai jie griebiasi visų trijų išvardytų instrumentų, kad atkreiptų aplinkinių dėmesį.

Liūtai turi būti matomi, tai dalis jų gyvenimiškos nuostatos: jeigu žmogus nėra kieno nors akiratyje, jis neturi jokios įtakos kitų gyvenimams, tai yra, praktiškai nustoja egzistuoti.

Jeigu Liūtams duosime pratęsti frazę „Jeigu miške nuvirto medis“, jie pratęs: „Jeigu miške nuvirto medis, ir niekas to nematė, tai tas medis nuvirto tuščiai“.

Laimei, Liūtai turi visus reikalingus įgūdžius, kad nepakartotų medžio miške likimo.

Mergelė: netobulumo baimė

Neduok Dieve, jeigu jūs Mergelės namuose purvinais batais užlipsite ant kilimo, nešvarias rankas nusišluostysite į rankšluostį, numesite ant grindų šiukšlę – jūs akimirksniu atsidursite atakos taikinyje.

Mažiausi neorganizuotumo požymiai jų asmeniniame gyvenime ar aplinkiniame pasaulyje Mergelėms gali nukelti nevilties jausmą.

Nesunku Mergeles palaikyti negatyviu ženklu, nes dažnai taip ir yra, nors pačios Mergelės save vadina realistėmis.

Organizuotumo palaikymas aplinkiniame pasaulyje – tai jų būdas kontroliuoti emocijas. Kai Mergelės kovoja su išorinėmis netobulumo apraiškomis, tikroji jų baimių priežastis yra jų vidinis netobulumas.

Svarstyklės: vienatvės baimė

Suprantančios, mylinčios, aistringos Svarstyklės – puikūs partneriai romantiškiems santykiams. Sunku įsivaizduoti, kad jos gyvena gyvenimą vienišos. Ypač tai sunku įsivaizduoti pačioms Svarstyklėms.

Svarstyklės – tipiškos monogamiškos būtybės. Kai žmona išsiskyrė su vyru – Svarstyklėmis, jis visus metus nieko nevalgė, išskyrus pusfabrikačius.

Taip pat jis pasiūlė tekėti pirmai pasitaikiusiai moteriai, nes nukrito nuo kopėčių ir išsigando, kad jeigu tai pasikartos, šalia nebus nieko, kas jam padėtų.

Skorpionas: artumo baimė

Skorpionai – tamsios, gilios, sudėtingos asmenybės. Jūs galite galvoti, kad Žuvys – pats jausmingiausias Zodiako ženklas, tik todėl, kad Žuvys visiems demonstruoja savo jausmus. Bet Skorpionai netgi emocingesni už Žuvis, bet jie per jautrūs, kad iki galo išreikštų savo jausmų gelmę. Jautrumas Skorpionus paralyžiuoja.

Vienatvė ir galimybė būti prarytam – tai du veiksniai, dėl kurių Skorpionams kyla artumo baimė. Jie bijo, kad partneris juos staiga paliks, o kartu bijo, kad santykiai juos praris, ir jie praras save.

Taip Skorpionai patys pastūmėja savo partnerius į skyrybas, įsitraukdami į nesantuokinius ryšius arba emociškai atsiribodami. Netgi Skorpionų draugai nuolat kelia klausimą: „Ką tokio aš padariau?“

Šaulys: uždarų erdvių baimė

Šauliai iš prigimties yra tyrinėtojai. Jie mėgsta keliauti po pasaulį, ieškodami savo tiesos. Jie tam nepagailės nei lėšų, nei laiko. Šaulius valdo Jupiteris – ekspansijos planeta, tai jų kraujyje.

Gali būti, kad būtent Jupiterio įtaka kiekvieną Šaulį „apdovanoja“ klaustrofobijos apraiškomis – ar uždarų patalpų baime, ar kasdienių įsipareigojimų baime.

Šauliui nėra nieko baisiau, nei įsikišimas į jų asmeninę laisvę.

Ožiaragis: baimė padaryti klaidą

Ožiaragiai – labai apsukrūs žmonės. Jie darboholikai, kartais tai virsta apsėdimu. Bet tamsioji jų gebėjimo kilti sėkmės laiptais pusė – paniška klaidų ar nesėkmių baimė. Būtent dėl šios baimės jie linkę labai lėtai ir atsakingai daryti viską, ko imasi.

Toks Ožiaragių prigimtis dvilypumas – aistringas sėkmės troškimas ir nesėkmės baimė, – uždeda antspaudą ir jų santykiams su tėvu: santykių arba iš viso nėra, arba tėvas yra lyg šventasis.

Tam tikra prasme Ožiaragiai panašūs į Liūtus – juos taip pat baimė motyvuoja sėkmei.

Vandenis: valstybės ir formalumų baimė

Vandeniai gyvena gyvenimą, visais būdais bandydami išvengti intelektualinio įspraudimo į kokius nors rėmus. Jie kažkuo panašūs į Šaulius, skirtumas tik toks, kad Vandenių klaustrofobija nukreipta į formalias visuomenės institucijas – darbą, išsilavinimą, mediciną, santuoką.

Visas šias institucijas Vandeniai laiko intelektualinės laisvės suvaržymu ir vengia net minties apie dalyvavimą kokiose nors kolektyvinio proto bendrijose.

Jie labai skiriasi nuo kitų, ir nereikia jų dėl to smerkti. Leiskite Vandeniams turėti savo pasaulėžiūrą arba juos visiškai palikite ramybėje. Taip jie jaučiasi daug laimingesni.

Žuvys: atsakomybės baimė

Žuvys – Zodiako ženklų Piteriai Penai, – gyvena fantazijų pasaulyje, kuriame niekaip nenori suaugti. Jie tiesiog negali, net jeigu ir norėtų. Jie – kontrastų derinio pavyzdys: tam tikra prasme kupini amžių išminties, bet neturi jokių brandžios asmenybės bruožų.

Žuvims duotas negęstančio kūrybiškumo gebėjimas, ir tai sutrukdo jiems įveikti kasdienio gyvenimo „sunkumus“. Tai – priežastis, kodėl Žuvys linkusios į narkotikus ir alkoholį: tai jiems būdas „atsijungti“ nuo slegiančių išorinio pasaulio pareigų.

Pasiekti vientisumo – brandžios asmenybės būsenos, – daugumai Žuvų gali padėti tik rimtos dvasinės praktikos. Verta pabandyti jogą ar meditaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.