Tėvo mirtį numatęs chirologas daro stebuklus visame pasaulyje

Vos savaitę Lietuvoje viešėjęs ir kelis seminarus Palangoje laimės ieškantiems žmonėms vedęs chiromantas ir chirologas Dmitrijus Trockis neslepia – noras keisti žmonių likimus kilo iš asmeninės patirties, kai įžvelgė mirtį tėvo delne.

Pašnekovas teigė, kad jam malonu matyti kitų žmonių gyvenimuose vyksiančius pokyčius.<br>Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr.
Pašnekovas teigė, kad jam malonu matyti kitų žmonių gyvenimuose vyksiančius pokyčius.<br>Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr.
Chiromantas ir chirologas Dmitrijus Trockis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Chiromantas ir chirologas Dmitrijus Trockis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Į seminarus visame pasaulyje pas D.Trockį ateinantys įvairaus amžiaus žmonės prašo keisti likimus.<br>Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr.
Į seminarus visame pasaulyje pas D.Trockį ateinantys įvairaus amžiaus žmonės prašo keisti likimus.<br>Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-06-14 22:02, atnaujinta 2017-05-21 17:47

Tarptautinę reputaciją savo įžvalgomis bei unikaliomis metodikomis pelnęs D.Trockis jau gerą dešimtmetį veda seminarus, norintiems gyventi geriau, būti laimingiems, surasti savo pašaukimą ar išgyti.

Po pokalbio su tėvu – pasikeitęs likimas

Kas paskatino Baltarusijoje gimusį ir augusį Dmitrijų padėti žmonėms visame pasaulyje? „Iš pradžių norėjau padėti sau. Chiromantija ir ezoteriniais mokslais pradėjau domėtis dar būdamas paaugliu, bet tai dariau ne itin rimtai.

Praėjus keleriems metams pamilau, tačiau niekaip nesugebėjau perskaityti patikusios merginos delno.

Tada labai rimtai įnikau į chiromantiją – taip, kad sugebėčiau iššifruoti mylimos merginos delno linijas.

Mokiausi skirtingose mokyklose – Rusijoje ir Indijoje. Ėmiau praktikuotis. Esu perskaitęs daugiau nei 20 000 delnų. Analizavau, koks ryšys tarp to, ką žmonės kalba ir ką daro bei to, kas po to su jais vyksta.

Po kelerių metų tokių stebėjimų atradau algoritmus, dėl kurių mūsų gyvenime atsiranda skirtingos problemos, džiaugsmas ir laimė. Tiesa, tada dar nesupratau, kad šiuos ženklus galima naudoti praktikoje, todėl tiesiog registravau statistiką.

Į visa tai kitomis akimis privertė pažvelgti asmeniniame gyvenime nutikęs įvykis. Kartą kalbėjau su savo tėvu ir pamačiau jo rankoje tam tikrus ženklus, kurie reiškė tai, jog per kelerius metus jis mirs.

Buvau studijavęs daugybę skirtingų ezoterinių mokslų, išbandęs daugybę meditacijų, sutikęs dvasinių mokytojų, todėl paklausiau savęs – ką pajausiu, kai mirs mano tėvas? Tada sąžiningai atsakiau sau, kad verksiu.

Būtent tai tapo stimulu pasinaudoti turimomis žiniomis ir pasistengti pakeisti situaciją. Pasikalbėjau su tėvu.

Tas mūsų pokalbis įvyko prieš dešimt metų, o mano tėvas iki šiol gyvas ir sveikas. Turiu jo delnų nuotraukas iki mūsų pokalbio ir po jo. Galiu drąsiai teigti, kad tai visiškai skirtingos linijos.

Būtent tada ir supratau, kad mano žinias galima pritaikyti tam, kad padėčiau žmonėms spręsti savo problemas, perrašyti likimą. Pastaruosius kelerius metus aš tai ir darau – su žmonėmis dalinuosi sukauptomis žiniomis“, – dėstė D.Trockis.

Stebi gyvenimo pokyčius

Pašnekovas teigė, kad jam malonu matyti kitų žmonių gyvenimuose vyksiančius pokyčius. Jis sakė matęs pradedančius sveikti žmones, laimingais tapusius vienišius ir net nevaisingas poras, kurios ėmė lauktis.

Paklaustas, kokie gi tie metodai, padedantys pasiekti akivaizdžių stebuklų, ėmė aiškinti.

„Aš taikau tam tikrus dėsnius, kurie aprašyti visose religijose: krikščionybėje, islame, budizme, induizme. Tie dėsniai kartojasi visur, jie neprieštarauja biologijos, anatomijos, fizikos, astronomijos dėsniams.

Dėsniai labai paprasti, bet mes nuo jų bėgame. Iš pradžių juos rinkau po truputį skirtingose šalyse, skirtingose mokyklose ir religijose. Be to, turėjau daug praktikos tyrinėdamas delnus. Kai pradedi matyti, kad tai, kas aprašyta senovės traktatuose, yra veiksminga, pradedi taikyti ne tik savo, bet ir kitų žmonių gyvenimams keisti.

Viską išbandžiau pats – tai tikrai veikia. Kai tai supratau, tuos instrumentus pasiūliau ir kitiems žmonėms.

Mano darbas yra vienintelis dalykas, dėl ko aš gyvenu. Jei yra įstatymai, reiškia, yra tas, kas juos parašė. Ir tai yra vienintelis dalykas, kuris man neleidžia išeiti iš proto, suteikia geros nuotaikos, nes matai, kad tai veikia giliau, gali stebėti, kad kiekvienas žmogus yra savo gyvenimo kūrėjas ir griovėjas vienu metu.

Nėra nei mamos, nei tėvo, nei kitos šalies, nei prezidento, nei kaimyno, nėra tokio žmogaus, kuris galėtų paveikti mūsų gyvenimą.

Viskas, kas mūsų gyvenime vyksta, yra mūsų vaizduotės rezultatas. Laimė yra tarsi atvaizdas veidrodyje – jeigu mes veidrodžiui šypsomės, jis mums atsako tuo pačiu, bet jeigu į veidrodį spjaudome, jis spjaus atgal.

Jeigu supranti, kad yra tokie įstatymai, vadinasi tai, apie ką kalba visos religijos, yra teisybė. Kitaip tariant, po gyvenimo yra kitas gyvenimas.

Tai leidžia suvokti, kad Dievas yra. Galima tikėti, galima netikėti, bet mano turimos žinios leidžia patikrinti Dievą savomis rankomis“, – teigė D.Trockis.

Link skyrybų veda moters protas

Chirologas tvirtino pastebėjęs, kad dažniausiai žmonės, nepriklausomai nuo to, kokioje šalyje gyvena, teiraujasi apie santykius. Daugelis svajoja susirasti antrąją pusę, guodžiasi dėl vienatvės ir nerimauja dėl prastų santykių šeimoje.

Į tokius klausimus chirologas turi paprastą atsakymą – gyvenant poroje, būtina prisiimti atsakomybę.

„Vyrų ir moterų atsakomybė skirtinga. Kas skiria moteris nuo vyrų? Gebėjimas jausti. Jau įrodyta, kad gebėjimą jausti moterys turi nuo 6 iki 12 kartų didesnį nei vyrai, todėl moterys turi prisiimti atsakomybę už jausmus.

Vyras yra logiškesnė būtybė, todėl jis turėtų būti atsakingas už savo mintis, žodžius ir veiksmus. Neturėtų būti skirtumo tarp to, ką jis galvoja, kalba ir daro. Jeigu būdami poroje kiekvienas prisiima savo atsakomybę, pora bus harmoninga ir neišsiskirs.

Seminaruose duodu praktinių patarimų merginoms, norinčioms ištekėti. Gyvenančios santuokoje klausia, kaip ją išsaugoti.

Mielos moterys, niekam neįdomu, ką jūs galvojate ir koks jūsų išsilavinimas – net jūsų krūtinės dydis neturi reikšmės. Net nesvarbu, jūs kilusi iš miesto ar kaimo. Vienintelis dalykas, kuris gali charakterizuoti moterį – gebėjimas jausti, o ne galvoti.

Moteris turi suprasti, kad egzistuoja labai daug įvairių jausmų – pradedant nuoskauda, susierzinimu, pykčiu ir baigiant susižavėjimu, dėkingumu, pagarba. Ir jeigu moteris šių jausmų neišreiškia ir ima reikšti mintis ir protą, tai ims vesti link skyrybų.

Moterys yra sutvertos tam, kad puoštų gyvenimą jausmais. Taigi, patariu kiekvienai mažiau galvoti, daugiau jausti. Tai vienintelis moteriškumo kriterijus“, – tvirtino D.Trockis.

Ar nebus sudėtinga vyrui gyventi su moterimi, kuri nuolat reikš savo jausmus? Šiais laikais moterys trokšta būti valdingos ir šeimoje vadovauti.

Chirologas šypteli – jei moteris išreiškia savo jausmus, tai vyras, esantis šalia tokios moters, yra pasirengęs pasiekti bet kokį tikslą.

Šalia moters, kuri išreiškia jausmus, vyras pradeda labai greitai augti visose srityse. Jis jaučiasi vyru, o moteris, kuri nuolat vadovaujasi protu, vyrui gali būti tik drauge.

Kaip pakeisti gyvenimą jau šiandien?

Į seminarus visame pasaulyje pas D.Trockį ateinantys įvairaus amžiaus žmonės prašo keisti likimus. Taip pat jie trokšta gyvenimą pakeisti tą pačią akimirką.

Chirologas įsitikinęs, kad tai padaryti galima jau dabar ir žeria patarimus. „Ką bedarytumėte, gero ar blogo, atsiminkite, kad Dievas yra.

Ne visai toks, kaip mes įsivaizduojame. Jis iš tiesų yra Visatos Kūrėjas. Visuomet prisiminkite, kad yra dėsniai, yra Dievas ir niekas jūsų neteisia, tik jūs pats.

Šį pokalbį noriu pabaigti Kristaus žodžiais, kuriuos taip pat esu šimtą kartų patikrinęs ir sau įrodęs: „Visuomet elkis taip, kaip norėtum, kad su tavimi elgtųsi kiti.

Nėra tautų, nėra rasių, yra tik viena, žmogiškoji šeima ir kas tai supras, bus pats laimingiausias žmogus pasaulyje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.