Atostogos pagal Zodiako ženklą: kaip mėgstate ilsėtis?

Vieni žmonės mėgsta ilsėtis atokiame gamtos kampelyje, kitiems visai smagu sausakimšame paplūdimyje, treti mieliau renkasi aktyvų poilsį ar pažintines keliones. Pasirodo, tai gali būti susiję ir su Zodiako ženklu.

Ožiaragiai teikia pirmenybę pasyviam poilsiui, kur yra saulės, oro ir vandens.<br>123rf nuotr.
Ožiaragiai teikia pirmenybę pasyviam poilsiui, kur yra saulės, oro ir vandens.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-17 10:14, atnaujinta 2017-05-21 12:56

Ar jūsų ir jūsų partnerio atostogų vizijos sutampa? Ar lengva rasti kompromisą? Pasitikrinkite.

Avinas

Avinas mėgsta aktyvų poilsį. Šio ženklo atstovams kur kas maloniau leisti laisvadienius turistiniame žygyje, nei saulėtame pliaže. Jeigu nėra galimybės pailsėti, kaip norisi, Avinui pakanka pabėgioti rytais ar pasportuoti, kad pasijustų komfortiškai.

Jautis

Jaučius pagrįstai galima laikyti grožio ir prabangos mylėtojais. Šie žmonės mėgsta ilsėtis išskirtinai jaukiuose viešbučiuose su puikiu vaizdu pro langą. Jaučiai yra ir dideli muziejų bei parodų mėgėjai.

Dvyniai

Dvyniai mėgsta neįprastas ir pilnas netikėtumų keliones. Naujos vietos padeda jiems pasikrauti teigiamos energijos metams į priekį.

Vėžys

Vėžiai – jautrios būtybės, juos traukia romantiškas poilsis toli nuo pasaulio sumaišties. Šie žmonės renkasi gražius viešbučius tolimuose mūsų planetos kampeliuose.

Liūtas

Liūtai mėgsta ilsėtis „savęs vertoje“ kompanijoje. Jiems pirmoje vietoje – elito vakarėliai ir kviestinės bohemos linksmybės.

Mergelė

Mergelės – didelės SPA kurortų mėgėjai. Ideali švara ir nepriekaištingas aptarnavimas – tai kertinės gero poilsio dalys.

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta lankyti miestus, turinčius turtingą istoriją. Jos nepavargsta nuo daug valandų trunkančių ekskursijų ir pasivaikščiojimų siauromis viduramžių miestų gatvelėmis.

Skorpionas

Skorpionai visada ieško ekstremalaus poilsio. Šie žmonės ieško aštrių pojūčių, maksimalaus polėkio ir linksmybių. O energijos jiems galima tik pavydėti.

Šaulys

Tarp Šaulių sutiksime daug užkietėjusių keliautojų. Jie mėgsta būti tarp atradėjų, todėl visada ieško ko nors įdomaus.

Ožiaragis

Ožiaragiai teikia pirmenybę pasyviam poilsiui, kur yra saulės, oro ir vandens. Vyksta į kurortą, gerokai iš anksto suplanavę kelionę.

Vandenis

Vandeniams patinka egzotiškos vietos. Netipiški Vandeniai visą laiką ieško ko nors neištyrinėto, tas pats liečia ir poilsį.

Žuvys

Žuvys mėgsta ilsėtis su antrąja puse. Nuošalus vaizdingas gamtos kampelis su vandens telkinius – tai, apie ką svajoja šio ženklo atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.