Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Turėjote daug sekso partnerių? Štai kaip atsikratyti jų įtakos

Medikai juokiasi susiėmę už pilvų iš tų, kurie bijo, kad kūdikis gali atsigimti ne tik į savo biologinį tėvą, bet ir į ankstesnius moters lytinius partnerius. Vis dėlto keistas įsitikinimas, jog moters organizmas išsaugo informaciją apie buvusius partnerius, visuomenėje egzistuoja, nepaisant mokslinių faktų.

Spiraliniais judesiais, nukreiptais į centrą, pradėkite vynioti energetinį siūlą prieš laikrodžio rodyklę.<br>„123rf.com“ nuotr.
Spiraliniais judesiais, nukreiptais į centrą, pradėkite vynioti energetinį siūlą prieš laikrodžio rodyklę.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2016, 5:39 PM, atnaujinta May 21, 2017, 11:25 AM

Jeigu esate tarp šių įtikėjusiųjų, siūlome būdą, kaip išsivaduoti nuo ryšio su savo buvusiais seksualiniais partneriais.

Turite atsminti visus, su kuo turėjote lytinių santykių per pastaruosius 7 metus. Tam labiausiai tinka 19-oji mėnulio diena.

Sujunkite dešiniosios rankos nykštį ir smilių į žiedą. Žiedą nuleiskite į pilvo aukštį, ten, kur yra gimda. Teigiama, kad gimdoje slypi moteriška energija, ji yra moteriškos galios centras, ir būtent joje yra gijos, jungiančios jus su visais vyrais, su kuriais esate buvusi.

Įsivaizduokite toje vietoje laikrodžio ciferblatą, žiedą pastatykite ant skaičiaus 12 (tarsi ciferblatas žiūrėtų žemyn).

Galvą pasukite į kairę (tai mūsų praeitis). Iškvėpdama įsivaizduokite vyrą, su kuriuo kada nors mylėjotės. Tada pasukite galvą į priekį (tai dabartis).

Spiraliniais judesiais, nukreiptais į centrą, pradėkite vynioti energetinį siūlą prieš laikrodžio rodyklę. Pradėkite vynioti mažais spiraliniais judesiais.

Padarykite tris tokius ratus. Tada pasukite galvą į dešinę (ateitį) ir iškvėpdama išmeskite šį ryšį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.