7 būdai, kaip priversti norą išsipildyti

Sakoma, kad jeigu kažko labai, labai norėsi, tai būtinai išsipildys. Bet visada yra galimybė padėti sau – pačiupti triušį už kojos ar sugalvoti norą krintant žvaigždei. Ypatingiems norams, kurie gali pakeisti gyvenimą, verta taikyti papildomus metodus.

Kai peržydi pienės, suraskite patį didžiausią ir gražiausią pūkų burbulą.<br>123rf nuotr.
Kai peržydi pienės, suraskite patį didžiausią ir gražiausią pūkų burbulą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2016, 10:40 AM, atnaujinta May 21, 2017, 8:26 AM

1. Pienių pūkai

Kai peržydi pienės, suraskite patį didžiausią ir gražiausią pūkų burbulą. Giliai įkvėpkite, susikoncentruokite į savo norą ir nupūskite visus pūkelius.

2. Stebuklingas laikas

Tikriausiai laikrodyje esate pastebėję stebuklingą laiką 11:11, bet apie tai nesusimąstėte. Laikoma, kad būtent šis laikas simbolizuoja žmonijos vienovę. Kitą kartą, kai atsitiktinai savo laikrodyje pamatysite 11:11, pasinaudokite proga ir sugalvokite norą. Atminkite – nustatyti žadintuvą specialiai šiam laikui negalima.

3. Jūsų vakaras

Išaugus iš vaikystės, kuriuo nors momentu jums ima atrodyti, kad ritualas su žvakių pūtimu ant gimtadienio torto visai nebūtinas. Bet tai netiesa. Šitam ritualui idealiai tinka bet koks amžius. Po to galima užrašyti savo norą ant lapelio ir įdėti į vazoną su gėlių sėklomis. Kai tik augalas pražys, jūsų noras išsipildys.

4. Kalakutiena

Verta dažnai valgyti kalakutieną, nes ji turi vertingų baltymų. Tačiau verta ir išsaugoti kauliuką – šakutę (kur suauga raktikauliai). Pažaiskite šiuo kauliuku su kuo nors iš šeimos narių ar draugų, tempdami kiekvienas į savo pusę. Kuriam liks didesnė dalis, to noras išsipildys.

5. Origamis

Ši meno rūšis turi magišką prasmę ir pasitarnauja norų išsipildymui. Pasak japonų legendos, jeigu išlankstysite tūkstantį gervių, viena iš jų būtinai išpildys jūsų norą.

6. Norų dėžutė

Paimkite dėžutę, sidabrinę žvakę ir sidabrinį kaspiną. Kartu sudėkite jūsų noro simbolius. Pavyzdžiui, jeigu tai naujas darbas, galite sudėti pinigą iš „Monopolio“, miniatiūrinį portfelį ar lėlę, aprengtą kostiumu. Naktį per pilnatį pasidėkite tuos daiktus prieš save ir uždekite žvakę. Susikoncentruokite į savo norą ir dėkite daiktus į dėžutę, garsiai tardami savo norą. Tada dėžutę suriškite kaspinu ir paslėpkite tik jums žinomoje vietoje. Laikykite ten, kol jūsų noras išsipildys.

7. Amuletas

Jeigu mėgstate papuošalus, jums tikrai patiks šis metodas. Prireiks paprastos apyrankės iš aukso ar sidabro. Įsivaizduokite savo norą, suraskite pakabuką, kuris jį simbolizuoja. Svajojate apie didelį butą, kuriame galėsite laikyti šunį? Susiraskite šuniuko figūrėlę ir nešiokite apyrankę tol, kol noras išsipildys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.