Kaip sužavėti ir kaip atstumti kiekvieną Zodiako ženklą

Šiais laikais galima rasti šūsnį naudingos informacijos ir patarimų, kaip sukurti sėkmingus santykius. Be to, susipažinti padeda įvairūs internetiniai tinklalapiai ir mobiliosios programėlės. Tačiau padėti surasti tinkamą partnerį ir suprasti, kaip su juo užmegzti šiltus romantinius santykius, gali ir žvaigždės.

Sužinoję potencialaus partnerio Zodiako ženklą galite išsiaiškinti, kas jį traukia.<br>„123rf.com“ nuotr.
Sužinoję potencialaus partnerio Zodiako ženklą galite išsiaiškinti, kas jį traukia.<br>„123rf.com“ nuotr.
Sužinoję potencialaus partnerio Zodiako ženklą galite išsiaiškinti, kas jį traukia.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sužinoję potencialaus partnerio Zodiako ženklą galite išsiaiškinti, kas jį traukia.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 19, 2016, 2:18 PM, atnaujinta May 21, 2017, 7:34 AM

Pradedant su kuo nors susitikinėti, pažinti tą žmogų ir išsiaiškinti, ar jis yra jums tinkamas partneris, dažnai tampa tikru iššūkiu. Tačiau ši užduotis gali tapti gerokai lengvesnė, jei žinote šio žmogaus Zodiako ženklą, nes pagal jį galima išsiaiškinti, kas jūsų potencialų partnerį santykiuose traukia, o kas erzina.

Avinas (kovo 21 d.–balandžio 19 d.)

Kelias į Avino širdį veda per smegenis, nes šis ženklas labai vertina asmenis, kurie yra protingi, tačiau savo intelektu neužgožia jų pačių. Gimusieji po Avino ženklu mėgaujasi žmonių, kurie mėgsta iššūkius, yra sumanūs ir puikūs pašnekovai, kompanija.

Šie individai, be abejo, žavisi žmonėmis, kurie turi gražią figūrą. Tačiau tik figūros jiems negana, jei asmuo nesugeba nieko protingo pasakyti. Avinai greitai praranda susidomėjimą. Jie taip pat nemėgsta perdėto reiklumo, emocionalumo, skundų ir žmonių, kurie yra tokie susireikšminę, kad net pamiršta pasidomėti kitais.

Jautis (balandžio 20 d.–gegužės 20 d.)

Jaučius jaudina gražus kūnas, žmonės, kurie turi puikų skonį ir juokiasi iš jų pokštų.

Jaučiai negali pakęsti niurzgalių, tinginių ir per daug reiklių asmenybių.

Dvyniai (gegužės 21 d.–birželio 20 d.)

Jei norite patraukti Dvynių dėmesį, suintriguokite juos apsimesdami, kad esate sunkiai pasiekiami. Dvyniai mėgsta žmones, kurie yra viskam pasiruošę, palaiko akių kontaktą ir suteikia jiems daug laisvės.

Nevartykite prieš Dvynius akių – tai juos tiesiog siutina. Taip pat niekada neleptelėkite, kad jų nuomonė yra bereikšmė. Dvyniai nemėgsta žmonių, kurie pertraukinėja, yra per daug savininkiški, daug skundžiasi ir turi nemalonų burnos kvapą.

Vėžys (birželio 21 d.–liepos 22 d.)

Vėžiai dievina skanų maistą ir įdomius pokalbius, tad jei galite jiems suteikti abu šiuos dalykus, neabejotinai patrauksite Vėžio dėmesį. Jie mėgsta žmones, kurie žvelgia jiems giliai į akis, yra kantrūs, prisižiūrintys ir švelnūs.

Nesielkite su Vėžiais taip, tarsi jaustumėtės viršesni už juos. Šie individai taip pat nemėgsta būti ignoruojami, nuolatinių apkalbų, arogancijos, netvarkingų namų ir žmonių, kurie nesirūpina higiena.

Liūtas (liepos 23 d.–rugpjūčio 22 d.)

Liūtai ieško partnerio, kuris turi gerą darbą, puikią išvaizdą (tačiau nėra gražesni už juos pačius) ir prabangų automobilį. Leiskite Liūtui paimti vadžias į rankas, nes jie mėgsta būti matomi ir vadovauti.

Liūtų visiškai nedomina žmonės, pasižymintys blogomis manieromis, niekam tikusiu požiūriu ir ambicijų trūkumu. Tačiau labiau už viską jie neapkenčia melo.

Mergelė (rugpjūčio 23 d.–rugsėjo 22 d.)

Mergelės žavisi žmonėmis, kurie daug ką išmano ir vertina jų nuomonę bei gerą skonį. Juos taip pat traukia žmonės, kurie myli gyvūnus, yra dosnūs ir gražiai rengiasi.

Po šiuo ženklu gimę žmonės nemėgsta dešrainių kioskelių ar pigių, nuskurusių barų, tad tikrai nerekomenduojama ten jų vestis per pirmą pasimatymą. Jie negali pakęsti pleiskanų ar kitokių prastos higienos požymių. Mergelės taip pat nemėgsta ilgų ir išsamių pasakojimų apie operacijas ar medicininius procesus.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d.–spalio 22 d.)

Svarstyklių akį patraukia žmonės, kurie puikiai atrodo, yra žavingi ir išmano madas. Jie taip pat žavisi žmonėmis, kurie skaito knygas, žiūri filmus, vaikšto į koncertus ir daro tai, nes myli meną, o ne tam, kad pasirodytų madingi.

Svarstyklės nemėgsta pavydžių, prasiskolinusių ir arogantiškų žmonių, kurie kivirčijasi savo malonumui.

Skorpionas (spalio 23 d.–lapkričio 21 d.)

Visas Skorpiono kūnas yra tarsi erogeninė zona, tad jie taip pat vertina jausmingus žmones. Jų dėmesį prikausto prasmingas akių kontaktas, diskretiškumas, ištikimybė ir prabanga.

Tai, kas vyksta tarp jūsų ir Skorpiono, turi tarp judviejų ir likti. Tad jei pasibučiavę tuojau pat visiems apie tai išpasakosite, galite jį pamiršti. Skorpionai nepakenčia jaustis nesaugūs, smalsumo, riksmų ir slidžių žaidėjų.

Šaulys (lapkričio 22 d.–gruodžio 21 d.)

Du dalykai neabejotinai patrauks Šaulio dėmesį: nepriklausoma dvasia ir geras humoro jausmas, nes jie labiausiai vertina savybes, kurias ir patys turi.

Juos taip pat traukia stiprūs žmonės, kurie mėgsta keliauti ir sportuoti. Jei norite sudominti Šaulį, pakvieskite jį į spontanišką pasimatymą.

Galite nesitikėti antro pasimatymo, jei esate sukaustyti baimių, linkęs persekioti, liūdėti, pasižymite perdėtu kuklumu ir visur statote draudimus. Šaulių visiškai nežavi pamokslai apie jų nevaržomą gyvenimo būdą.

Ožiaragis (gruodžio 22 d.–sausio 19 d.)

Ožiaragius traukia žmonės, kurie pasižymi griežta darbo etika, nepriekaištingomis manieromis, paklūsta taisyklėms ir turi paveldėtų turtų. Kad išlaikytumėte Ožiaragio dėmesį, turite kasdienius dalykus paversti ypatingais: pakvieskite juos išskirtinės vakarienės ir atkimškite butelį vyno, kurį saugojote ypatingai progai.

Ožiaragiams nepatinka tinginiai, netvarkingi, riebaluoti plaukai, verkšlenimai, veltėdžiai ir nudėvėti batai. Greitai prarasite Ožiaragio susidomėjimą, jei jis pajus, kad nesate nuoširdus.

Vandenis (sausio 20 d.–vasario 18 d.)

Vandenių dėmesį prikausto žmonės, kurie yra atviri, aistringi, protingi ir šiek tiek ekscentriški. Vandenį galite suvilioti savo protu – jie žavisi giliomis mintimis ir intelektualais.

Greičiausias būdas prarasti Vandenio susidomėjimą yra pasakyti jam „ne“. Jie ne tik nesutiks su tokiu atsakymu, bet ir priims jį labai asmeniškai. Jie taip pat nemėgsta kvailių, ypač tų, kurie tuo, rodos, didžiuojasi. Vandeniai netoleruoja siauriai mąstančių individų.

Žuvys (vasario 19 d.–kovo 20 d.)

Žuvys vertina žmones, kurie sugeba išlikti ramūs ir tylūs. Juos taip pat traukia gyvūnų mylėtojai. Gausite papildomų taškų, jei turite gerą vyno rūsį.

Žuvys nemėgsta konfrontacijos, priklausomybės nuo telefono, netvarkingo valgymo, skundų ir žmonių, kuriems puikiai sektųsi vadovauti karinei mokyklai. Be to, šiukštu negalima ištarti blogo žodžio apie jų šeimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.